Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau no tak holubi hovna sou urcite v pohode..je to jeste o chlup lepsi nez slepicaky a o chlup horsi nez netopyri hovna..takze urcite tim hnoj ale nevim jak to stihnes udelat z toho zalivku..vyroba trva aspon 2 tydny..takze uz trochu s krizkem po funuse no
leli: no nevim taky se mi to moc nezda. dokud sem nehodis fotku tak jsou to prazdna slova (a pujcit si fotak v dnesni dobe digitalu snad neni takovej problem). to davkovani je brutal, 15* vetsi koncentrace nez doporucujou (samo ze tam davam vic nez pisou ale tohle?)
neni mi jasne, proc je treba nechat tu hmotu tak dlouho odstat. co se stane, kdyz ke kytkam nasypu hned a budu to zalivat? tzn. ani zadnou kasi chystat nebudu.... hledal jsem ve faq, ale nenasel jsem odpoved, snad tady neotravuju...
cernoch:Aby to prokvasilo a melo to tu spravnou ucinnost Klidne to tam taky muzes nasypat,ale neprehanej to!
Ja to pouzivam ve forme tekuty i v podobe normalnich hov*n,myslim,ze se to da pozit stejne jako netopiri guano!
jezis: pucit fotak bych si pucil, ale net doma nemam, zas bych musel kutit pres flashku nebo tak neco, ale kdyz tas se fakt hecnu, ja taky tomu sam neverim, ale uz je to tak a vzycky se mi to osvedcilo...
Jasny woe dej tam 2 odmerky,3 taky prezijou,ale zvysuj davky postupne at si na to kytii zvyknou.A jestli mas plod a kvet,tak to vyhod a mrskej tam krystalon jahoda,je tam mene dusiku a viice fosforu coz na kvet zrovna potrebujes.
a na jahodu uz seru ja chtel puvodne AHcka ale nakonec sem myslel ze bude hovno a mel sem je teda koupit ..protze neco je no..ale uz to tim kristalonem utahnu..ale me pride 3 odmerky moc..mam je v kyblu vis co..a tam taky neni potreba tolik a jeste jim strikam na kvet...davam do takove 200 ml nadobbky necelou pul odmerky kristalonu a vystrikam to vsechno na ne
a napadlo vas nekoho udelat vyvar z listu z konopi?a pak tim hnojit jak koprivovym vyvarem?ja myslim ze by to bylo dobry jeste kdyz jsou kytk hnojeny tak by tam melo byt hafo dusiku ne....jestli je to blbost pls reknete a mazu hned
2Koloman: No toho dusíku počas kvetu až tak veľa zase nepotrebujú. Ja som robil pokus a 1 rastlinu som nehnojil hnojivom s vyšším obsahom dusíka v prvej polovici kvetu ako ostatné. Rozdiel som nespozoroval, takže počas kvetu tomu až taký dôraz nekladiem.
Ale ak myslíš použiť ten vývar ako hnojivo počas rastu, tak nie je problém. Ale zase nepotrebuješ až tak veľmi otrhávať listy počas rastu, takže by si ani nemal z čoho ten vývar robiť.
Amigos, má cenu ve finále kupovat a používat GREEN SENSATION? A nebo je to jen málo muziky za hodně peněz? A dotaz 2: kdybych použil GREEN SENSATION, měl bych úplně ve finále použít FINAL SOLUTION na pročištění? U GREEN SENSATION totiž píšou, že se má používat cca poslední měsíc před sklizní páč dodává chuť a tak nevím, jestli to pak valit i tím FS, u kterýho je jednak napsáno, že roetlinku vyčistí, ale taky zvýrazní chuť, tak ať se to s tím GS nějak nebije... Díky!
Zdravím.
Dneska jsem si koupil OBM koncentrát. Kytmi mi teď venku začaly kvést, tak sem si říkám, že jim dopřeju nějakou tu hnojku.
Mohli by jste mi please z Vašich zkušenostní napsat, kolik dávkujete (poměr hnojka/voda) a jak často a jestli postupně s postupem květu dávky snižujete, nebo právě naopak, či jinak (sem zas spečený no kvůli toho omluvte (ne)smyslnost textu ).
Dík moc