Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ChuQ Mám už zasazeno pár dní, protože sem se nemohl dočkat a mám to daný za oknem, není to teda až takovej problém ?
nič si z toho nerob, ja som tiež dal 3 vyklíčiť a 2 pekne vyšli už sú taký 5ty deň za oknom a zatiaľ sa im darí bez problémov, keďže boli prázdniny a nudy hafo, tak som tam každej namontoval jeden malý vetrák na 12V nech ich vietor spevní tiež som mal dôvod taký že grower nefičal a furt mi to dáko honilo hlavou, tak som nedočkavo skúsil feminized, La Blanca
First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu
nič si z toho nerob, ja som tiež dal 3 vyklíčiť a 2 pekne vyšli už sú taký 5ty deň za oknom a zatiaľ sa im darí bez problémov, keďže boli prázdniny a nudy hafo, tak som tam každej namontoval jeden malý vetrák na 12V nech ich vietor spevní tiež som mal dôvod taký že grower nefičal a furt mi to dáko honilo hlavou, tak som nedočkavo skúsil feminized, La Blanca
La Blanca....Ty seš můj člověk.
Ale sázet teď na začátku března jen za okno. To je ještě moc brzo. Pokud jsi nedočkavý, tak třeba na začátku dubna, ale i to je ještě celkem brzo. Snad Ti to nezačne nakvétat.
Ven na konci března? Jakože uplně ven, třeba na zahradu? No nevim, mě minulej rok někdy asi 7. května zmrzly 3 kytky venku...Takže zlatý babský pravidlo "Až po zmrzlejch" je na místě...
Ale sázet teď na začátku března jen za okno. To je ještě moc brzo. Pokud jsi nedočkavý, tak třeba na začátku dubna, ale i to je ještě celkem brzo. Snad Ti to nezačne nakvétat.
jj máte pravdu Páni, viem už teraz že som to pokazil len som pozabudol dáko mesiace, toto nechám teda nakvitnúť doma pre okrasu, a na začiatku mája normalne zasadím
to Frek: aj ty budeš mať La Blancu?
First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu
Původní příspěvek od Korag Myslim ze uz je na case, na dalsi tyzden ma byt u nas 19/8, zima uz urcite skoncila. Ja hodim urcite aaspon nejake AF aby som mal skoru urodku.
Je este cas-nevim,kam seci spechate.nejlepsi je davat ven,jak uz tu je milionkrat zminene-po zmrzlich..osobne davam kytky ven na konci kvetna-zacatek cervna a nestezujusi-viz.moje pesty v outdoor galerce..jinak af sadit ted me prijde zbytecne,lepsi je pockat a zasadit v cervnu-at v kvetu maji vic slunka..(cervenec-srpen)
No mne sa to vela krat vypomstilo tak, ze som dlho cakal ako ty a nakoniec mi zostala 1 klasika, lebo som mal nehoraznu smolu, preto si to chcem poistit co najrychllejsie, dat viac vrhov a tak... a nevravim vsetky ale aspon nejake, par AF, par klasik, uvidime.
Mimochodom mrazy budu maximalne prizemne, proti ktorym je lahka prevencia, takze toho sa nebojim.
Tak do cervna/juna by som urcite necakal, to je az moc neskoro, kamarat si pamatam 2 roky dozadu zasadil AF royal dwarf niekedy v marci a na zaciatku maja mal celkom slusny vyno.
No a ja vravim o pocasi predloni, vtedy bola tiez skorej jar presne ako teraz, navyse najvacsi slnecna perioda je 21. juna, cize ten april, maj je pre AF dost idealne obdobie.