Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
foto 1,2 - páteční procházka po Praze (Botanická zahrada) - no nejni to nádhera?
foto 3 - v příspěvku č.1097 jsem vám představil svýho spolubydlícího - takhle vypadá dneska...
Foto 4 - 7 - návštěva moto-muzea v Lánech - Renault 5 Turbo (srdeční záležitost), Škoda 130RS, MTX Tatra V8 - český Diablo, Audi Quattro...
foto 8 - něco pro lidi, který maj rádi šalvěj a svěží dech...
[edit] - je to nějaké celé zpřeházené, či co...
Když chceš duhu, musíš se smířit s deštěm...
Nehaš, co Nepál... Kyselinové pole 06
Poslední hmyzákovská... Krmil jsem ho, už si na mě zvykl ale byl jsem nasranej (proč musí být ženský takový svině) tak jsem ho rozmázl... Poslední portrrét před smrtí...
Mate tu fakt kvalitni snimky, zkousel nekdo z vas poslat nejakou do fotogrficky souteze? A jak dopad ? Nektere by za to rozhodne staly........pokud si nekdo mysli ,ze to zasiram staci rict