Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak urcite opdle toho co tu pises tak do 2l PET das 0,5ml roztoku a neni se o co starat jo a dej to tam injekcni strikackou ta ma měrky na ml.no a podle mnozstvi toho p-k bych to dal asi az na koncovou fazi kvetu tak 2-3tydna pred kosenim.
AMFETAMIN: a kolik davkujes ja daval 35ml/2l a zezacatku 25ml/2l
no a akorat mam drevenej stonek jak palmy hh ... hh:rejp
tak to je o HO*NE protoze to bys celou lahvicku musel rozlit tak do 10l,
a navic to mas chem. pristi rok vykoupim bioplant a kytky budou dostavat super stravu.ja daval 35ml(jedno to vicko)na 2l
no a taky jsem si koupil nejakej dalsi WUXAL
jmenuje se to Wuxal*SUS Mg NK 20-15+4MgO
a celkovy dusik je 20 takze jsem se chtel zeptat jestli s tim mate nekdo zkusenosti
Já bych viděl problém hlavně v tom, že to byl samec. Po tom je člověku dost blbě zpravidla vždycky. Kdyby to byla samice, tak si troufnu odhadnout, že by maximálně tak škrábala v krku...
No vcera sem to nevydrzel a z kytky udelal prvni zastrizek bez flusovani a bylo to vpoho jen trosicku bolehlav ale fakt mirny tak mozna to bylo jen tim samcem nebo tim maslem v kterem sme to varili nebo se to pri spalovani zlikviduje...
Já jedu B´cuzz A+B a v květu přidám PK13-14 taky od B´cuzz! Zatim jsem zkušebně pohnojil kyti na stole v pokoji, krapet se to rozjelo, ale nic extra, ale to spíš bude bídnou genetikou(Shiva Santi II.) a nic moc podmínkama (málo světla). No ale co můžu říct určitě je, že byla kyti před aplikací hnojiva nějaká povadlá a měla zkroucené listy, po aplikaci hnojek se listy docela vzchopili a narovnali!
Nějakej z příštích growů asi přejdu komplet na Plagron (Start-up, Alga Bloom ,Phytamin) a místo green sensation asi pojedu Final solution od AH(na groweru sem četl že je to prej lepší)
Toť vše, zdárec bobek
Původní příspěvek od BobekMarley Já jedu B´cuzz A+B a v květu přidám PK13-14 taky od B´cuzz! Zatim jsem zkušebně pohnojil kyti na stole v pokoji, krapet se to rozjelo, ale nic extra, ale to spíš bude bídnou genetikou(Shiva Santi II.) a nic moc podmínkama (málo světla). No ale co můžu říct určitě je, že byla kyti před aplikací hnojiva nějaká povadlá a měla zkroucené listy, po aplikaci hnojek se listy docela vzchopili a narovnali!
Nějakej z příštích growů asi přejdu komplet na Plagron (Start-up, Alga Bloom ,Phytamin) a místo green sensation asi pojedu Final solution od AH(na groweru sem četl že je to prej lepší)
Toť vše, zdárec bobek
POZOR Green Sensation a Final Solution jsou dve rozdilny veci.
FS se pouziva na flushing pro zlepseni chuti apod (pomaha rozkladat zbytky hnojek atd.), zatimco Green Sensation se tam snad leje po celou dobu kvetu a je to neco jako rustovej hormon (tim si nejsem uplne jistej, tak me kdyztak nekamenujte). Ja GS nepouzivam (je moc draha), ale FS mohu jen doporucit.
23
uz vim jaxe jmenuje:
Wuxal SUS Kombi Mg NK 20-15 + 4 MgO
chemické a fyzikální vlastnosti:
celkový dusík v % 20,0
dusičnanový dusík jako N v% 4,3
močovinový dusík jako N v% 15,2
vodorozpustný draslík jako K2O v% 15,0
hořčík rozpustný ve vodě jako MgOv% 4,0
bór v % 1,0
měď v % 0,05
železo v % 0,1
mangan v% 0,05
molybden v % 0,001
zinek v % 0,05
Rozsah a způsob použití:
NK suspenzní hnojivo s hořčíkem a stopovými prvky(B,Cu,Fe,Mn,Mo,Zn)
vhodné pro aplikaci na list.používá se zejména u chmelu,polních plodinách,ovocnářství,ve vinné révě,v okrasných rostlinách a zelenině.
Obzvlástě tehdy,kdy je v půdě k dispozici dostatečná zásoba fosforu a rostliny maji zvýšene nároky na hořčík.Může být použit preventivně,i kurativně,po projevení se příznaků nedostatku hořčíku.
no a dál je dávkování.............CHCI SE ZEPTAT:NEV9TE NEKDO JAK TO MAM APLIKOVAT A JAKOU DAVKU NA 2LITRY???
to 23: jo gs má zvýšit výnos, ale četl sem tu různý názory, někdo to chválil, někdo na to zase nadával, ale final solution prej taky může zvýšit výnos a jak si říkal zlepšuje chuť výslednýho produktu . Já pudu určo do FS, protože je to podle mě lepší poměr cena/kvalita !
Bobek
Cauec ted sem si kupil alga bloom pekne na kvet + pythamin od plagronu.Ten alga bloom tak 14 dni pred sklizni vysadim.Muze mi nekdo poradit jak stim PYTHAMINEM?.....Az do konce nebo taky vysadit?.danke danke
2BobekMarley: ok,ok.A myslis ze to takhle bude ...THE BEST?ten alga bloom a pythamin.Nebo to jeste necim doplnit? Chci tomu dat tento rok nejvetsi tuning.
Původní příspěvek od Free_tekk 2BobekMarley: ok,ok.A myslis ze to takhle bude ...THE BEST?ten alga bloom a pythamin.Nebo to jeste necim doplnit? Chci tomu dat tento rok nejvetsi tuning.
Dopln to jeste PK13,14 od Plagronu (kdyz uz mas ten zbytek taky Plagron). A kup si treba 100% BIO Growth exellarator od AH. To je fakt dobra vec. Jestli to chces "tunit" do maxima porid jeste tekuty korenovy stimulator (vyrabi i Plagron i AH), Green Sensation (Plagron) a enzymy (napr. Enzymes+ od AH)....
23
PS: tou Green Sensation muzes nahradit ten Growth exellarator
edit: proste bez do g-shopu a zeptej se na celou radu treba od Plagronu a uvidis sam, ze toho delaj tolik, ze to ani vsechno nekoupis. Samo, ze ti tam budou tvrdit, ze kazda z tech veci je naprosto BOŽÍ a aby sis to koupil vsechno, ale to nedelej. Opravdu staci treba od toho Plagronu: Start-up (rust), Alga-Bloom (kvet), Green Sensation (podpora rustu v kvetu), PK13,14 (doplnek myslim, ze jde o nejakej druh fosforu a drasliku) a Phytamin na postrik. To je fakt dobra sestava hnojek a doplnku a myslim, ze uplne postacujici.......
23