Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No teď o výkendu sme s kámošem jeli sklidit poslední outdoory skunk#1 a kromě toho, že to bylo koště o pár proutcích to bylo zmrzlý na kost-což mi nějak nevadí páč to pude asi do jídla/mlíka. Ale v tom skleníku by to eště mohlo vydržet (mě osobně to vydrželo bez újmy(taky S#1), oproti těm venku), ale stejně sem ho dal do skříně-byl v kořenáči a nejsem doma celej tejden-takže radši pod sodíkem
Van blade:
Tomu řikam prekérka, jak má bejt nevim, ale přízemní mrazíky nejsou přítulný-za voknem si s tim moc neporadí-ale venku bych kolem toho dal igelit-ve dne to aspoň udělá teplo a v noci to rozhodně neuškodí-proti mrazu asi nic moc, ale proti případnýmu větru určitě pomůže, ale nahoře to musí mít volnej přístup vzduchu-né přes to hodit pytel dnem vzhůru-plíseň jak vyšitá, nebo přes noc přes to hodit pytel na brambory apod. a ráno odstranit, teda pokud to není obluda široká.
janda*kvetak*dikec za radu,ale uz sem to dal dovnitr-to ak je posledni kytka,tak to beru trochu jako pokus. taky se me zdalo,ze se v ty zime uplne zastavila,poslednich 10-14dnu se palice ani nehly - zkousim zmenit podminky. mraz moc nesnesla, votrhal sem hafo zmrzlyho listi..a prehazovat pytlem to nemuzu,nejsem u ni kazdej den..
jestli to nepude,tak ji setnu a udelam z ni hasis :-)
vopatrujte se
Možná by bylo dobré, kdybyste vy outdooraři jsem psali, co Vám již kvete(jaký druh).
Mně zatím kveten jen Passion 1 v květináči(bez zatemnování), ale z volné půdy mi Passion 1 ještě nezačal kvést. Z ostatních genetik mi zatím nic bohužel nekvete:-(
Nemate niekto skusenost,zatemnujem vonku AK-47 asi dva tyzdne.Potreboval by som vediet ako dlho to mam zatenmnovat aby sa nestalo to,ze ked prestanem zo zatemnovanim tak sa prepnu znova na rast???
Belladonna mi ještě vůbec nekvete. Ze Stoney highek se mi dvě z devíti ještě nerozmyslely, tak se je snažim ukecat na samice, protože pět samců už jsem vytrhal.
moje ganja má už docela slušný šištičky....má tak něco přes 2metry pak Blueberry X Sensi skunk mi neukázalo vůbec ještě nic.....ale skanky který maj tak 1,5-1,7 jim pár chloupků už vylezlo........ u nich je to fakt býda ale taky by bylo divný kdyby už ted měli pálky když počítam že mi dozrajou tak v říjnu.....