Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli roste tak vydrž a nech ji dojet.Nové semínko než vyklíčí,plus měsíc růstu...ale z téhle nic velkého nečekej.Záleží na tobě jestli to dojedeš pro věc nebo chceš nějaký to palivo.
Začala obrůstat potvora, dostane ještě šanci, kolikátou už? Jenže se mi zase začala kroutit jinak než bych si představoval, roste prostě jinak. Jestli si někdo myslí, že ji u mě nějakej herma květ pomúže na budoucí roky založit další pokolení, neboli věčný život, tak shoří jak papír
Je to dobrý, od dnešního rána mám pocit, že začala nasazovat na květ a listíčko už taky nějaké má. Teď už ji mučit nebudu. A kde si se toulal Sezame, dík že jsi napal :-)
A musím se pochlubit - letošní outdoor bude u mě AK-47, tedy převažující Sativa, protože u nás je chladněji :-) Uf, to budou zase seriály:-) Nemluvě o tom, že jsem dneska zkoumal náš dvorek, kterej by byl totálně ideální, jenže se pořád ještě bojim být až takto daleko otevřený, vlastně to ani díky zákonům u nás nejde, ale kdybyste to tu viděli MASAKR, přesně jak na těch pěstebních videích na youtube, uf, to by byly slunečnice To už bych snad to video natočil taky, co slunečnice, přímo smrky
To vypada pekne, uz se tesim na dokumentaci toulal a toulal po G, ale nez jsem tu stih zareagovat, uz me nekdo predbeh srzim palce, urcite to nebude takova traga a prekvapi
Obr.1 - Takže takhle nějak vypadá situace. Nebudu to nijak komentovat, nechávám ji v klidu, pouze zalévám a svítím, lampu se mi podařilo přes kritické podmínky dát ještě o kousek výš, aby ji osvítila celou. Což vidět neni, protože na tu chvilku focení musím vyměnit světlo. To fialové byste neviděli vůbec nic. Nikdy sem netvrdil, že jsem nejlepší pěstitel na světě, vlastně dokonce začínám pochybovat, což je pro mě úplně nové, tak uvidíme :-) Buďte však schovívaví je to opravdu jen a jen LED 12w. :-)
Obr.2 - Tak tohle místo jsem si našel pro letošní outdoorek. Ze zhora je les, Ostatní strany zakrývá zorané pole. Je tam pěknej keř, asi trnka. Sluníčka tam snad budou mít až až. Takže budu muset vzít rýč, lopatu a celé si to zvorat, srovnat, když to jzd neudělalo. Bude tam 8 kytek:-)
Už jsem tam vykouřil jedno brčko, poseděl a řekl bych, že se tam holkám bude líbit.