Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, kytky ze semen, zasazeno 2.1. do Plagron Growmix, zaléváno zatím jen vodou s upraveným pH, plus dvakrát enzymy, jednou stříkáno Plagron Vita Start. Už od začátku od spoda žloutnou. Zatím byly jen v malých květnících, fotky jsou z přesazení do velkých. Napadá mě nedostatek dusíku, ale substrát by měl být předhnojenej a ukazovalo se to už od začátku.
Edit: Když o tom tak přemýšlím, oni nakonec asi budou mít málo dusíku, protože čím větší kytka, tím žlutější spodek... Co myslíte?
Zdravím! Prosím, mohli byste mi nastínit o jaký problém se jedná v případě těchto řezů (od místního growera - California Indica)? Mám je v substrátu Light-Mix 5 dní. Zatím jsem do zálivky dal jen Bio Grow a Root Juice a do postřiku Alg-A-Mic, kterým to stříkám neustále kvůli vlhkosti. Hledal jsem v threadu, ale mám v tom zmatek a nedokázal jsem problém identifikovat... Budu vděčný za jakoukoliv radu. Díky!
light mix je lehce predhnojenej neni potreba to hnojit hned 5 dni po zasazeni cize zame si myslim ze si je spalil ale jiste to nevim jen takova dedukce
Původní příspěvek od Yakuro Zdravím! Prosím, mohli byste mi nastínit o jaký problém se jedná v případě těchto řezů (od místního growera - California Indica)? Mám je v substrátu Light-Mix 5 dní. Zatím jsem do zálivky dal jen Bio Grow a Root Juice a do postřiku Alg-A-Mic, kterým to stříkám neustále kvůli vlhkosti. Hledal jsem v threadu, ale mám v tom zmatek a nedokázal jsem problém identifikovat... Budu vděčný za jakoukoliv radu. Díky!
Vypadá to že jsem si rozhodil PH....lakmusem to nezjistím tak dobře ale pohybuji se kolem 6. Hádám to na zablokované živiny.
Kokos, vlhkost průměrně kolem 70% (teď pár dní byla 40% než mi vyreklamovali zvlhčovačku),
teplota 25-27°C.
Hnojky byly zatím jen 2x za necelý měsíc a to jen půl dávky Gold Label A+B a něco roots od Plagronu, trochu Alga-a-matic proti stresu. Žádné extra přehánění.
Listy usychají odspodu.
Může mít vliv to, že mi hrozně rychle prorostly kořeny 6,5l květináčem do odpadních misek? Nemívám tam pořád stojhatou vodu takže určitě kořínky schnou a nejsou v úplně ideálním prostředí...ale ten zbytek...?
Poradí mi někdo?
Foto staré dva dny, teď už je trošku řidší celý les
No hnojit kokos 2x za měsíc poloviční dávkou je prostě žalostně málo..
Spíše než o zablokování živin se jedná o jejich nepřítomnost..
Ph 6 neni hodnota,při který by se ti blokovaly hnojky v kokosu,snížit na 5,7-5,8 to můžeš,ale tim to nebude..
Kokos se prostě musí HNOJIT..
Hoj zdaravim, prosím o radu. Jedu kyti ze semen a totalně mi zežloutly. Zalival jsem je jen vodou s osmozy ph 6.2 . Pote jsem je přesadil do kokosu myslel jsem že je předhonojeny ale nebyl. V tom čistém kokosu byly tři dny. Pote jsem dal zalivku od general hydroponic podle navodu. A kořenák. Fotky jsou jsou po dni od zalivky.
Vlhkost mam 80% a teplota je 25 C. Uvitám každou radu jsem celkem bezradny, nevim co dělám špatně.
Původní příspěvek od gbLuft Hoj zdaravim, prosím o radu. Jedu kyti ze semen a totalně mi zežloutly. Zalival jsem je jen vodou s osmozy ph 6.2 . Pote jsem je přesadil do kokosu myslel jsem že je předhonojeny ale nebyl. V tom čistém kokosu byly tři dny. Pote jsem dal zalivku od general hydroponic podle navodu. A kořenák. Fotky jsou jsou po dni od zalivky.
Vlhkost mam 80% a teplota je 25 C. Uvitám každou radu jsem celkem bezradny, nevim co dělám špatně.
Kokos je bez živin,musíš prostě hnojit růstovým hnojivem a ne reverzní osmozou...Jestlis přidal do zálivky growhnojku,za pár dní se zazelenaj..
Zdravím,
doposud se mi skudci a nemoci vyhýbali, ale ted sem dojel na nesterilizovanou hlínu. Sem 2týden v květu a na listech jsou bíle fleky bez barviva a malé černé tečky viditelné okem. Any idea?
Zdravím všechny, prosím o pomoc.
Začali mně žlotnout listy a nerad bych to pokazil.
600W v boxu 100x100. Telpoty den okolo 29° / noc okolo 19°. Vlhkost mezi 20-40%.
Rostou v kokosu. Hnojím GHE Flora series. Výživu dostávají pří každé zálivce(skoro denně). Při prvním výskytu žloutnutí asi před týdnem jsem přidal grow složku kvůli dusíku, ale žádné velké změny neregistruji.
Jsou 18. den květu.
PH zálivky cca 5,5 - 6,0 na výtoku přibližně to samé.
Jinak si myslím že rostou celkem dobře, ale straší mně to žloutnutí. Žloutnou velké spodní listy.
Zdravím všechny, prosím o pomoc.
Začali mně žlotnout listy a nerad bych to pokazil.
600W v boxu 100x100. Telpoty den okolo 29° / noc okolo 19°. Vlhkost mezi 20-40%.
Rostou v kokosu. Hnojím GHE Flora series. Výživu dostávají pří každé zálivce(skoro denně). Při prvním výskytu žloutnutí asi před týdnem jsem přidal grow složku kvůli dusíku, ale žádné velké změny neregistruji.
Jsou 18. den květu.
PH zálivky cca 5,5 - 6,0 na výtoku přibližně to samé.
Jinak si myslím že rostou celkem dobře, ale straší mně to žloutnutí. Žloutnou velké spodní listy.
Na druhé fotce, omlouvám se za kvalitu, se na pár listech objevili hnědé tečky.
Předem díky za radu.
Zdravim lidi...
Nevím jestli je to deficit nebo přehnojení...
Četnost hnedých teček, jako by byly vypálené se zvětšuje...
pH je v normě a EC je dlouhodobě mírné nížší... přes 1.5 EC nehrozí abych se dostal...