Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja na kouli jezdim jak jedu z nejake DnB akce a jeste jsem hodne zhuleny a vzdy jsem to dal. Jednou mne chytli benga jak nas jelo 6 lidi ve 105 skodovce. Byla to brutalni farka.
2 the keptn...
jo souhlasim, ale vždy je lepší věcem předcházet a ne je řešit až nastanou, jednou sem boural na závodech jenom kvuli tomu že sem lemra- minul jsem strom asi ve 140 bokem a pak šup na pole- neposlouchal sem noty (asi sem myslel na ptákoviny) ale kdyby tam někdo v tom stromořadí stál, nebo se trefit o půl metru vedle už tyhle řádky nepíšu .
popravdě řečeno když sem vylez z auta (utrženej závěs a další drobnosti takže to dál nejelo) málem sem se poblil a posral dohromady....
krom toho pracuju ve firmě, která se trochu zabývá bezpečností silničního provozu a má záchranný systémy na závodech- nikomu nikdy nepřeju aby zažil cokoliv na co by musel s hrůzou celej život vzpomínat (viděl sem přejetý lidi, zraněný, zmrzačený a neni to gut)- auta, motorky - cokoliv co se nám líbí je fajn, proto je lepší přemejšlet než cokoliv uděláme......buďte opatrný......
--------ELVIS je tu s náma-----------
to bylo vlastně pro fšecky:-))) (nejsem žádnej taťka s platem vajíček na zadnim okně- abyste si nemysleli-a nechci Vám tady kázat o tom jak bezpečně jezdit) chci jenom říct.............hm seru nato:-)))) mám vás rád říká ELVIS......
Zhulenej jsem odridil cca. 70.000km v SKODA Octavia 1.8T WRC uprava(280 koni) bez jediny nehody, jen jsem v 100km/h sestrelil srnku u lesa. Ale ta by tam bezela i jinak. Nezhulenej jsem ridil cca. 20.000km predevsim na sluzebni cesty. Taky bez nehody.
Souhlasim s nazory ostatnich, ze je to trochu risk, ale je treba zohlednit castost huleni, fyzickou stavbu a predevsim zkusenost. Neco jinyho je, kdyz ridi clovek, kterej si zahuli 1x za mesic a ridi. A neco jinyho jsem ja-nezhulenej skoro neridim a svy reakce perfektne znam. 90% casu jezdim pomalu, v klidu, mnohem pomaleji nez kdybych byl nezhulenej. A kdyz je vyjimecne treba spechat, specham.
pan.sele: Hele, mas v klidu karu, ale prehanis....Chtel bych videt jak davas s tou svou lodi na prdel nagelovanymu typkovi v Audi RS6 - taky V6-ka, ale biturbo. Ten by Te roznes jak nic. Ale jinak-nice car.
Hele jenom jeden takovej dotaz: kdybys zabil cloveka a nebyl pri tom zhulenej, bylo by ti lip?? sorry za tu narazku, ale musel jsem reagovat na:
citace:
až příjde rána tak budete čumět-a nedej bože když někoho přejedeš a pak ty výčitky že si zabil člověka když si byl zhulenej .........hmmm to vám asi bude líp a dosmrti smrťoucí se toho nezbavíte (jo to bude slušnej úlet)!!!
2 gizmo: mno asi nebylo, ale aspoň bych neměl výčitky a neřikal si kdybych nebyl zhulenej tak bych stihnul zastavit.......hm...asi něco na tom bude ne?..
2 high land: 1,8T WRC 280koní??? to je ten černej kombik??? kdo ti tu úpravu dělal- příruby dělal dlouhý z m.b.? turbo je garet, nebo KKK. výfuk dělal taky dlouhý? popiš mi tu tvojí kárku trochu, protože pokud vim u nás jezdí jenom jedna korektní octávka která má takovejch kobyl a mohla najet takovejch km....
mjo nejhorší je řídit kolo zhulenej- nějakej downhilek na kole je mega mazec sem to zkoušel je to hustý sjel sem dolu a nechápal sem jaxem to moh sjet no sjel ani sem neumřel.-)
ja uz se rovnou zhulenej ucil ridit muj autoskolak byl tag 25letej typek kterej sice nehulil/posiloval a chlastal rum´/ ale nejak mu to nevadilo... ted me to ani moc neomezuje ba naopak...obcas se akorat vystihuju a bojim se o spolujezdce ze jim neco udelam . mam Favorita a to je takova plechofka ze bych se picnul....
Posledni dobou jsem parkrat prehlidnul nejaky auto ale zatom poho..
Drogy zjistí policie hůř než alkohol
Řídit pod vlivem alkoholu nebo drog je podobně nebezpečné. Zatímco opilce policisté při dopravní kontrole lehce odhalí, droga v krvi řidičům mnohdy projde.
"Policie zatím nemá k dispozici žádný přístroj, který by dokázal dostatečně citlivě detekovat přítomnost drogy u řidiče," přiznává Lucie Uhlířová z policejního prezidia. "Policisté tedy nemají na rozdíl od alkoholu možnost na místě zjistit, zda je řidič pod vlivem návykové látky, tedy drogy."
I proto se v českých statistikách téměř nevyskytují dopravní nehody, které způsobili zdrogovaní řidiči. Pro srovnání: v Německu počet takových havárií dramaticky narůstá.
Jedinou možností, jak na drogy přijít, je lékařské vyšetření. Avšak to mohou policisté nařídit pouze ve výjimečných případech.
"Například je-li řidič účastníkem dopravní nehody, mají policisté oprávnění žádat po něm, aby se podrobil odběru krve či moči," upřesňuje Uhlířová.
Na test mohou policisté poslat i motoristu, který se chová hodně nápadně. Jenže: málokterý policista se k takovému kroku odhodlá, protože vyšetření je drahé. A navíc pokud se neprokáže, že řidič byl pod drogami, může se právně bránit.
Pražští policisté nyní zkoušejí přístroj na odhalování narkotik od svých německých kolegů.
"Máme jich několik. Ale zatím pro jejich používání nejsou zákonné normy. Proto jsou pouze ve zkušebním provozu," řekl před několika dny Jaroslav Michalec z dopravního inspektorátu. Zda a kdy aparáty začnou používat všichni příslušníci dopravní policie, lze se jen dohadovat.
Experti upozorňují, že drogy za volantem jsou mnohdy nebezpečnější než alkohol. Například po užití pervitinu řidič více hazarduje, navíc může lehce usnout. Heroin i marihuana vyvolávají podceňování nebezpečí na silnici a zpomalení reflexů.
MF DNES , šot, dík, usj, rak
Mozna se nekterym ulevi, ale nebudte jako muj kamarad co zastavil na stopce a cekal nemozne dlouho na zelenou nez na nej zacali troubit auta za nim kde svetla nebyly.
Chtel bych se zeptat jak jsou na tom ostani lidicky protoze se mi dost cast stava ze kamosi zavolaj at se stavime.No my se stavime a vetsinou zhulime.Jenze nekdo musi ridit dom.Je sice pravda ze jsem neslysel o nikom pod vlivem THC aby jezdil jako krava ale myslim si ze urcite nejaky neblahy vlivy to ma ale urcite to neni tak hrozny jako alkohol ne?Ja osobne jezdim strasne pomalu ale prijde mi to fofr jako krava jen mi nekdy delaj problem zatacky bud zahybam moc brzo nebo pozde.Dost husty je jezdit nekde porad do kolecka