Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar kolegové,jsem v 42.dni květu(Chronic,hlína,2*400W) a objevují se mi druhy 3 fleků na listech.Samozřejmě jsem FAQ projel,ale tak nějak mi to všechno splívá dohromady,to může bejt to,ale i tady to a podobně:-( Tak mě zajímá názor zkušenějších,trpělivých:-)
Co se na GROWER.cz naučíš,v boxu jako když najdeš:-D
Takže HLEDAT a blbě se NEPTAT!Doufám,že sám dodržuju:-)
Původní příspěvek od grady589 Krmim to 2x vic nez je v navode, nevim to zluty listi poukazuje snad na nedostatek dusika no konce listu sou jakoby prehnojeny :/
Původní příspěvek od deniss Zdar kolegové,jsem v 42.dni květu(Chronic,hlína,2*400W) a objevují se mi druhy 3 fleků na listech.Samozřejmě jsem FAQ projel,ale tak nějak mi to všechno splívá dohromady,to může bejt to,ale i tady to a podobně:-( Tak mě zajímá názor zkušenějších,trpělivých:-)
..tak co si mÿsliš že by to mohlo byt?
mam taky nejaky tip
to deniss: bez ohledu na to,že také jedu chronica tak listy podobné těm cos nafotil mi samovolně odspodu odpadaj také...a nijak se tim nevzrušuju...jsou to staré vyštávené listy občasně pocmrdané hnojkou ze zálivky.Pokud nezaznamenáváš nějakou výraznou stagnaci celé kytky at už v růstu nebo v květu neřešil bych to...samozřejmě dodržovat čistotu a neopomíjet prevenci..lepové desky,postřiky ja ted používám od canna ten canna cure a no problem.
zdravím a prosím o radu... mám 9 kousků Afghan Kush v hlíně (AllMix) pod 400W, hnojení klasika BioBizz, už přidávám Ripen (cca 10-14 dní do kosy), a vyskytlo se mi na listech tohle (viz foto)...
vypadá to jako poprašek od popela z cigarety, plíseň si myslím to není (projevuje se na horních listech, kde je vlhkost cca 25-30percent). mám podezření na PADLÍ...
lze ještě v téhle fázi květu něco dělat (postřik, etc..)?
díky za Vaše erudované rady. ween
Původní příspěvek od 01maco06 Zdar mam problem moze to byt vlhkostou ? Dalsie listy su po okrajoch take bledozelene... dakujem za radu nech sa vam dari