Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neviem, ktory sposob som pouzil, ale proste som pritlacil na koncove body semena a jedna supka mi zisla dolu a druha ostala, len semienka to nejak nerozchodili, nechcem ludi odradzat od experimentovania
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
...... PEACE.......Asi to je blbá otázka,ale hledám tady wšude už mrtě nejdýl a nemůžu to najít je tady spoustu dotázu na klíčení ale wšechno pag do hlíny , ale já bych potřebowal poradit jag mám nejlíp dát naklíčit semínka do bubbleru a jak je tam pak zasadit!!!!Jo a eště jestli k tomu je potřeba RW??Nikde ho nemůžu sehnat a do nějakýho shopiku pořádnýho se nedostanu!!!!!!!!Tag moc dík
Mno jednou z moznosti je vykliceny seminko prdnout do kelimku s hlinou a pak az kyticka nabyde trochu velikosti tak ji z hliny vyndat (jeste nebude mit tak rozsahly koreny) a prendat do bubleru....
RW si muzes objednat pres net...
Klidne to muzes klicit v substratu, ne kterej jsi zvykly - pak jej oplachnes. Dobry je udelat si rizky - nechat je zakorenit v pisku, ten jde pekne oplachnout a rizek je pak naprosto cistej, ani nepotrebujes RW. Pisek je vsude zadara.
Mno tag moc dík!!A nemáte eště něgdo nějakou speciál radu na teplotu při klíčení něgde řikaj 36 stupňů něgde 20!!Tag co si o tom myslíte???????????????????
To ja mam ten samej problem...mam semena uz 7 dni ve vode a ve tme...a nic vubec nic se nedeje ;(....pred 2 dnema sem je dal do mokryho hajzlaku a do sklenicky....myslel sem ze se neco pohne ale taky nic...nevim dal