Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady je nějaký info o těch Magical Mystery seeds. snad si to přeložíte
Breeder : Nirvana Seeds Standard
Flowering Time : 56
Environment : Indoor,Outdoor,GreenHouse
Origin : Holland
8,33% THC , 100 % indica, a quick grower,1 till 2 weeks growth is enough.sweet mango taste,a mellow stoney high
ale ten obrázek mi přijde hooodně povědomej
tak doufejme, že to tak opravdu vypadá
takže - lidi, ujasníme si co a kolik komu a kam mám poslat. Napište mi do PM adresu a semka do threadu hoďte jak to chcete. Samozřejmě i s bonusovejma se počítá
Niga+THC.Cwock:
asi bohužel musim konstatovat, že jestli mi od vás dvou nepřijdou řekněme do 10 dnů prachy, tak máte smůlu to už je fakt moc dlouho, tohle...
dejte vědět
2MIRIS:To je fakt mooooooc dlouho.Bud jsou chlapi jeste chudsi jak ja a nasetrit 150 Kc jim dela nemaly potize,nebo chteli mit 1000%,coz je prozretelne a chvalim je,ale nas ostatni tim omezuji.
2Frank Krank:Muj plan je takovej:Zasadim seminka od lidi co mi poslou svuj podil.Pod slunickem je necham do puli prazdnin.Nej holky pujdou do matkarny a zbytek necham venku i s 1 samcem.Z nich budou semena pro vas co nebudou chtit holuba na strese,v podobe rizku napresrok.Zbytek pocitam ze by mohl mit rizky tak za 3-4 mesice,pokud mate lampu.Jinak na jare.
sory ze jsem se dlouho neobjevil, tak ja bych chtel seminka jedine ze bys mel do zitrka rizky protoze zitra jedu do brna tak jak to teda bude s tema semenama ducku a bonusu???? moc sem to nepochopil protoze se mi to zda rostahane prosimte miris ,uzes to sepsat ???
no, počkáme co napíšou ostatní - jestli chcou svůj podíl semen (2, což je málo, proto to pošlu Stejsimu). víc nikomu dát nemůžu, to snad chápete...
těm, kdo chcou na 100% svoje semena teď, těm je klíďo pošlu - napište adresu. a ti kdo to chcou nechat na někom a počkaj si, vy to napište a já váš podíl pošlu.
a taky tu máme zatim jenom jednoho lampaře, takže jestli něgdo má lampu a chce to vzít, určitě to řekněte
OK?
Trvalo mi to dlhsie preto ze som skoro zkolaboval ked mi na poste povedali ze ked chcem poslat 200,- musim zaplatit 450,-
Po druhe som moc tej objednavke neveril(zacalo to 17-02-2003 v 23:07 PM a az teraz?). Dufam ze sa nikoho nedotknem, ale sami viete ze v poslednej dobe to s G. nie je take doveryhodne ako kedysi. Tak sorry
A s tymi semenami je mi to jedno, uplne mi staci ked budem mat genetiku na buduci rok out. Myslim ze nema zmysel niekomu posielat 2 semena.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Zdravim vsechny. Ja bych si zdovolenim vzal par rizecku, radsi nez 2 seminka. Jenom tady nekdo napiste na koho se obratit pro ty rizecky a kdyby to slo aspon priblizny cas. Dikes
Sorry za OT
2 Frcila:Chlapiku ty si ze me delas srandu ze jo? Tak a ted hezky cti MAMA MELE MASO,EMA MA MISU,EMA JI MASO.Slo ti to???tak si precti prispevek o 6 prispevku vys.A moc me neserkuwa.
Ahoj kluci!!! Hele...Já vím že ste teď uplně happy z toho že mte Duck Foot..Já mám taky jednu rostlinku (ještě podivnějc zmutovanou než ostatní) ale nemůžu jí jet INDOOR protože rodiče A tak pro ní sháním někoho šikovnýho kdy by jí hodil do matkárny a společnými silami se o ní starali (popřípadě se dělili jak o výdaje tak o přímy třeba za řezy a seeds) Vím že to zní divně ale jinou možnost prostě nemám a dát jedinou sazeničku do země se mi zdá škoda..Takže kdyby měl někdo zájem tak PM jo? Zatím peace Ps: Přikládám nějaký fotky ať víte do čeho dete
Inu zmutovana je pekne,to nemohu rict.Mozna by si i zaslouzila svuj vlastni thred,ponevac jsem nic takovyho jeste nevidel,a mozna by jsi mel i vic sanci sehnat nekoho kdo by o ni i stal(teda pokud je to ona).Se mnou bohuzel nepocitej.Se seminkama to nebude tak jednoduchy.Chtelo by to stejne zmutovanyho otce(nebo matku),a cert vi jestli mutaci podlehl jen tvar listu a nic jinyho.Mno genetika neni zadna sranda dle meho.Urcite zaloz novej thred,snad se ozvou fundovanejsi odbornici co maji co rici a tento thed nectou