Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » duck foot
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 97

tak ještě nějaký fota...
ty Ducks foot vypadaj docela kvalitně
ale ty druhý sou nic moc - jen jedno žíhaný

Naposledy upravil 07-06-2005 v 06:41 AM

Old Post 06-06-2005 v 15:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

hehe tak to su rad ze je wse w oukeju neni nad spolupraci hlawne organizowanej zlocin je dost dobrej

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 06-06-2005 v 18:48 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 99

Tady je nějaký info o těch Magical Mystery seeds. snad si to přeložíte
Breeder : Nirvana Seeds Standard
Flowering Time : 56
Environment : Indoor,Outdoor,GreenHouse
Origin : Holland
8,33% THC , 100 % indica, a quick grower,1 till 2 weeks growth is enough.sweet mango taste,a mellow stoney high

ale ten obrázek mi přijde hooodně povědomej
tak doufejme, že to tak opravdu vypadá

Naposledy upravil 07-06-2005 v 12:28 PM

Old Post 07-06-2005 v 09:27 AM
Stejsi
Stálý Člen

Karma uživatele Stejsi - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Dobra prace MIRISSkoda ze to tak neslo s Destroyerem Adresu mas v PM.

Old Post 07-06-2005 v 10:30 AM
Stejsi je offline   Profil uživatele Stejsi   Find more posts by Stejsi   Foto galerie člena Stejsi   Click here to Send Stejsi a Private Message   Add Stejsi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 101

takže - lidi, ujasníme si co a kolik komu a kam mám poslat. Napište mi do PM adresu a semka do threadu hoďte jak to chcete. Samozřejmě i s bonusovejma se počítá
Niga+THC.Cwock:
asi bohužel musim konstatovat, že jestli mi od vás dvou nepřijdou řekněme do 10 dnů prachy, tak máte smůlu to už je fakt moc dlouho, tohle...
dejte vědět

Old Post 07-06-2005 v 12:25 PM
Frank Krank
Stálý Člen

Karma uživatele Frank Krank - 79% PěstitelskáKarma uživatele Frank Krank - 79% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 102

Stejsi : kdy budes delat selekci a ako dlouho to priblizne potrva ?

ohne Risiko,kein Spass

Old Post 07-06-2005 v 13:52 PM
Frank Krank je offline   Profil uživatele Frank Krank   Find more posts by Frank Krank   Foto galerie člena Frank Krank   Click here to Send Frank Krank a Private Message   Add Frank Krank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stejsi
Stálý Člen

Příspěvek č. 103

2MIRIS:To je fakt mooooooc dlouho.Bud jsou chlapi jeste chudsi jak ja a nasetrit 150 Kc jim dela nemaly potize,nebo chteli mit 1000%,coz je prozretelne a chvalim je,ale nas ostatni tim omezuji.
2Frank Krank:Muj plan je takovej:Zasadim seminka od lidi co mi poslou svuj podil.Pod slunickem je necham do puli prazdnin.Nej holky pujdou do matkarny a zbytek necham venku i s 1 samcem.Z nich budou semena pro vas co nebudou chtit holuba na strese,v podobe rizku napresrok.Zbytek pocitam ze by mohl mit rizky tak za 3-4 mesice,pokud mate lampu.Jinak na jare.

Old Post 07-06-2005 v 18:02 PM
Stejsi je offline   Profil uživatele Stejsi   Find more posts by Stejsi   Foto galerie člena Stejsi   Click here to Send Stejsi a Private Message   Add Stejsi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 104

sory ze jsem se dlouho neobjevil, tak ja bych chtel seminka jedine ze bys mel do zitrka rizky protoze zitra jedu do brna tak jak to teda bude s tema semenama ducku a bonusu???? moc sem to nepochopil protoze se mi to zda rostahane prosimte miris ,uzes to sepsat ???

Old Post 07-06-2005 v 18:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 105

no, počkáme co napíšou ostatní - jestli chcou svůj podíl semen (2, což je málo, proto to pošlu Stejsimu). víc nikomu dát nemůžu, to snad chápete...
těm, kdo chcou na 100% svoje semena teď, těm je klíďo pošlu - napište adresu. a ti kdo to chcou nechat na někom a počkaj si, vy to napište a já váš podíl pošlu.
a taky tu máme zatim jenom jednoho lampaře, takže jestli něgdo má lampu a chce to vzít, určitě to řekněte
OK?

Old Post 08-06-2005 v 09:24 AM
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Sorry zajtra to napravim a prachy poslem.

Trvalo mi to dlhsie preto ze som skoro zkolaboval ked mi na poste povedali ze ked chcem poslat 200,- musim zaplatit 450,-
Po druhe som moc tej objednavke neveril(zacalo to 17-02-2003 v 23:07 PM a az teraz?). Dufam ze sa nikoho nedotknem, ale sami viete ze v poslednej dobe to s G. nie je take doveryhodne ako kedysi. Tak sorry
A s tymi semenami je mi to jedno, uplne mi staci ked budem mat genetiku na buduci rok out. Myslim ze nema zmysel niekomu posielat 2 semena.

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 08-06-2005 v 18:32 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

tak s tema semenama to vidim podobne jak Niga, jinak lampu mam ale momentalne mimo provoz

Old Post 09-06-2005 v 06:50 AM
frcila
Stálý Člen

Karma uživatele frcila - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Zdravim vsechny. Ja bych si zdovolenim vzal par rizecku, radsi nez 2 seminka. Jenom tady nekdo napiste na koho se obratit pro ty rizecky a kdyby to slo aspon priblizny cas. Dikes

Old Post 11-06-2005 v 09:56 AM
frcila je offline   Profil uživatele frcila   Find more posts by frcila   Foto galerie člena frcila   Click here to Send frcila a Private Message   Add frcila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stejsi
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

Sorry za OT
2 Frcila:Chlapiku ty si ze me delas srandu ze jo? Tak a ted hezky cti MAMA MELE MASO,EMA MA MISU,EMA JI MASO.Slo ti to???tak si precti prispevek o 6 prispevku vys.A moc me neserkuwa.

Old Post 13-06-2005 v 13:22 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Ahoj kluci!!! Hele...Já vím že ste teď uplně happy z toho že mte Duck Foot..Já mám taky jednu rostlinku (ještě podivnějc zmutovanou než ostatní) ale nemůžu jí jet INDOOR protože rodiče A tak pro ní sháním někoho šikovnýho kdy by jí hodil do matkárny a společnými silami se o ní starali (popřípadě se dělili jak o výdaje tak o přímy třeba za řezy a seeds) Vím že to zní divně ale jinou možnost prostě nemám a dát jedinou sazeničku do země se mi zdá škoda..Takže kdyby měl někdo zájem tak PM jo? Zatím peace Ps: Přikládám nějaký fotky ať víte do čeho dete

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 17-06-2005 v 12:25 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Ps2:Sorry MIRIS že ty zasírám thread ale nechtělo se mi kvůli tomu dělat nowej! PEACE a RESPECT

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 17-06-2005 v 12:31 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stejsi
Stálý Člen

Příspěvek č. 112

Inu zmutovana je pekne,to nemohu rict.Mozna by si i zaslouzila svuj vlastni thred,ponevac jsem nic takovyho jeste nevidel,a mozna by jsi mel i vic sanci sehnat nekoho kdo by o ni i stal(teda pokud je to ona).Se mnou bohuzel nepocitej.Se seminkama to nebude tak jednoduchy.Chtelo by to stejne zmutovanyho otce(nebo matku),a cert vi jestli mutaci podlehl jen tvar listu a nic jinyho.Mno genetika neni zadna sranda dle meho.Urcite zaloz novej thred,snad se ozvou fundovanejsi odbornici co maji co rici a tento thed nectou

Old Post 17-06-2005 v 16:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás