Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koukám že se tu sešla samá lepší společnost , tak toho zneužiju a zeptám se...
Jestli jsem to dobře pochopil, tak se tu bavíte o odběrech krve za účelem diagnózy čehosi. Jup?
Nevíte, jestli dělají dárcům testy i na THC? No ono je to vlastně jedno, ale zajímá mě, co se stane když toho v tý darovaný krvi bude trochu víc a pak to někomu šoupnou do oběhu? může ho to ohrozit a jak dlouho mám abstinovat(+ kopřivovej čaj) aby to bylo v poho?
NEUVEDENO: ten THC calc nejde stáhnout, ale to, co k němu připsali, moc pozitivně nezní (leda že bych se utěšoval tím, že toho tuku na sobě zrovna moc nemám)
dneska jsem jim teda nachcal do baňky a už se to veze někam na Floridu na analýzu - radši ani nedomejšlím, kolik to musí stát peněz, celý tyhle obstrukce. jinak mi řekli, že jsem zdravej jako rybička, EKG normální, tlak taky, játra v pohodě... hm... v krvi nic, ale tu netestovali na přítomnost drog ani alkoholu.
mno, bez pár dnů jsem nehulil a pil všelijaký čaje na čištění krve... sportoval... tak uvidíme.
zita jdu na lekarske vysetreni, budou mi brat krev a chcanky... muzou to zjistit? ( testy budou trvat pul hodky, pry pojedu na kole a tak... jak na to m jsem... rychle... dik.
Ahoj lidi potrebuju od vas pomoc tak jako nikdy. Zkratka stal se pruser a v patek musim jit na krevni testy na THC. Hulil jsem naposledy v pondeli. A pred tim tak dvakrat trikrat do tejdne. Poradte prosiiiiiiiiiiiiiiiiim :-(
Ve zkratce. Ve skole jsme se vypalili a jeden kluk to neunes=>rodice to poznali=>jeho rodice jsou bohaty=> chtej potrestat ty hnusny narkomany co jim kazej syna => dali to na policii => v patek budou testy... nejspis krevni
hele kamo kdyz se hodis marod tak ti to houby pomuze jestli to nebudes mit od doktora a nebude to natolik zavazny ze by ses nemoh dostavit... jestli ti pri pozvani na testy nerekli nejakej postih za nedostaveni, tak ti nic nemuzou kdyz proste "zapomenes", ale to asi tri tejdny nezatluces, zkus naky diuretika (mocopudny prostredky, v lekarnach sou i caje, za dvacku neco sezenes) a hodne hodne moc pit, jinak ti preji hodne stesti, a kdyz bude nejhur rekni zes to koupil od neznamyho cloveka a kouril si to SAM!!!
urologickej caj je hodne mocopudnej ale myslim si ze to pri krevnich testech nepomuze..a kde ty testy budou ve skole nebo kde??myslim si ze krevni testy ve skole se nedelaj to jen u doktora ve skole se delaj vetsinou je zmoci a tam by ti ten caj a prasky mohl pomoct.. preji ti hodne stesti
Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:.
"Everybody smoking mariuhana!!!"
Mám dojem, že odběr tělesných tekutin bez Tvého souhlasu je nezákonný a nikdo na to nemá právní nárok vyjma určitých činností, např. řízení motor. vozidel, vrcholový sport a pod. Ale i zde můžeš odmítnout, budou-li případné sankce za odmítnutí přijatelnější než prokázání konzumace nedovolených prostředků- viz bouračky ožralých poslaců a pod.. Pokud pamatuji, tak návštěva zařízení jako je škola nevyžaduje podrobení se těmto testům. V každém případě zkus se poradit s nějakým právníkem
nazdareq,. snat ti to pomoze. kamos mal ist na testy a ani o tom vlastne nevedel tak sa den predtym ozral jjaq ostatne hovado a neeneanasli mu vobec nic. a pritom predtym sa vzhuloval jaq taqa swina > ) tak to skus jaq final riesenie
ze som cital ze v krvi sa thc udrzi asi 20min az 2 hod od vykurenia sa, ze sa preto tazko da dokazat ze autonehoda bola sposobena pod vplyvom THC. tak tam chod s chladnov hlavou a hraj sa na nepravom urazeneho a taq...
som necital cely thread, ked to tu je taq soirryyyzzz.