Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky zkusim štěstí
1.foto tradični zviře ktere rádo sedí na MJ (slimaky nefotim..) rostlinka White Widow - seminka od člena G.
2.foto. stejna kytka, pohužel ne moc dobře zaosřeno.
Jak sem psal , klid , od toho jsou pravidla , ja si to pak protřídím Je to jejich problém aspoň se člověk doví jestli lidi uměj číst nebo jsou uplně blbý , jednoduchej filtr .....jo přidal sem ješte dalšich cca 150semínek do souteže
Kdybych chtel kytku s plyšákem nebo s hračkou tak to napišu , uz mi nekdo psal že sem dá fotky palic a kozy svy holky ale , to sem taky nechtel , jak pisu je to na vás , ja sem porota a soudce v jedne osobě
Ahoj,bohužel se nám kocourek ztratil takže sem s ním nemohl vyfotit nějakou pěknou fotku s ním a s kytičkou ,ale chtěl bych sem dát aspoň jeho fotku jako pamatku na jeho počest ,prtže sem ho měl fakt rád občas sem se s ním i pořádně skouřil :-D.
Teďka moje fotka do soutěže č.2.Je to moje fialka v konci květu,dostal jsem ji od kámoše.Pěkně pocukrovaná ...
hoj vsici moje kytka dostala potapecskou vystroj a ponorila se do hlubin k nemym tvarim "-))ryby byly dost smutny kdyz sem jim ji vzal zas na pevninu Hlavo mohl bys mi tuhle fotku vymenit za tu s tou blaznivou zirafou na sedmé strance?davam dve fotky ,vyber si jakou chces. dik