Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás páni, velmi rád by som sa opýtal, akým spôsobom páni policajti zisťujú, kto má nasadené bylinky v garáži. Matka robí u colnej správy SR a povedala, že pandle majú aj termokamery a tým zisťujú vietnamské domčeky, kde sa pestuje vo velkom. Neviem či fungujú na základe typov do elektrikárov ohladom čierneho alebo zvýšeného odberu, ale vraj je to tak. Ďalej by som sa chcel opýtať, čo sa považuje u elektrikárov za vysoký odber, napr. ak má dakto odber vyžší o 1250 kWh za mesiac ako je normálny odber jeho rodinného domu.
Čiže na 4 x 600W je cca :
1.Mesiac 1250 kWh 2 týždne 18/6 a 2 týždne 12/12
2.Mesiac 1050 kWh 4 týždne 12/12
3.Mesiac 520 kWh 2 týždne 12/12
Počas troch mesiacov to v priemere pripadá cca 940 kWh/mesiac.
Može byť taký odber nápadný, keď tam je už od začiatku postavenia domu a je normálne platený (vychádza to smiešnych 70 Euro na mesiac).
Od jedného nemenovaného predavača z growshopu mi bolo povedané, že pandle fungujú čiste na horúcich typoch, so scenárom že dakto sa pochváli kamošovi a kamoš to roztrúbi ďalej...
čao, normální odběr rodinného domu ti asi jen tak nikdo neřekne, záleží na celkem hodně věcí, ale když si vezmeš, že trouba má třeba 3kw, mikrovlnka 1,5kw pokud netopí plynem ani tuhýma palivama,tak nějaký přímotop taky klidně 3kw,...to se ti pěkně nasbírá to elektrárny podle mě vůbec nezajímá, pokud platíš,tak jsou spokojené obě stranyikdyž se ti třeba nelíbí cena za kwh takže se jedná buď o černý odběr - to elektrárny zjistí,udělá se průzkum a pak se i klidně použijí ty termokamery a to se hezky ukáže, nebo někdo někoho napráská - udá, tak musí to obhlídnout a nebo pak ještě nějaké maličkosti - do staré pekárny kde se už 20let nic nepeče furt někdo chodí, ve večerních hodinách,jezdí tam tranzit a furt z něho něco vykládají,....nebo venku -10, všude zasněžené střechy,jen tam ta stodola má suchou střechu
takže pokud umíš mlčet,jsi diskrétní a chováš se jako řádný občan, tak myslím že ten odběr fakt nikoho zajímat nebude
Dopadl jsem tak že soud mi to posvětil, takže podmínka na rok. Štěstí sice nestříkam, ale aspoň že tak.. Jak mi zkušeně poradil konopný ombudsman Marek Jehlička,(po 14-ti dnech) rok je tak akorát...
Původní příspěvek od lukapa Dopadl jsem tak že soud mi to posvětil, takže podmínka na rok. Štěstí sice nestříkam, ale aspoň že tak.. Jak mi zkušeně poradil konopný ombudsman Marek Jehlička,(po 14-ti dnech) rok je tak akorát...
500,- byl jsem u něj 20min. řekl že nejlepší bude když tam půjdu, všechno odkývu, že toho lituju, že soudkyně stejně bude naštvaná že se jí taková prkotina vrátila zpátky. A taky že jo. Trvalo to 10 min.
500,- byl jsem u něj 20min. řekl že nejlepší bude když tam půjdu, všechno odkývu, že toho lituju, že soudkyně stejně bude naštvaná že se jí taková prkotina vrátila zpátky. A taky že jo. Trvalo to 10 min.
Právník za 500,-?? Nedivím se jeho ,,nasazení". Máš z pekla štěstí, že to nedopadnulo hůř.
No nechtěl nic, to jsem mu dal já. Povídal že kdyby tam šel s semnou tak jsou to vyhozené peníze. A taky by byly. Jinak teda hodina/1000,-
No obdivuju tvojí odvahu. Mě by asi žral pocit, že kdybych byl býval zainvestoval trochu víc, najal si někoho pořádnýho a nedal se, tak že to třeba nemuselo skončit ani tou podmínkou a mohl si mít rejstřík čístej... Ale tohle je asi na každým, na kolik si cení svojí svobody.
,,Mě by asi žral pocit, že kdybych byl býval zainvestoval trochu víc, najal si někoho pořádnýho a nedal se, tak že to třeba nemuselo skončit ani tou podmínkou a mohl si mít rejstřík čístej,,
bohužel se pleteš, ani hodně drahej právník bohužel od podmínky v těhlech případech nepomůže...
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
by me zajímalo, jak by to řešili ,kdybys tech kytek mel jen 4ks.taky by počítali kolik je to kg a thc?nebo by jen dali pokutu a cago?Zajímalo by ME zda tu má někdo story s 5 a Mene kytkama...nezmínil se ti ganjaadvocate?
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Jasně, řeknu za 500,-.....
Právěže tam pořád figuruje ta kravina "množství větší než malé"
Kytky ti zabaví a odvezou na expertýzu. A podle výsledku nalezených hodnot jsi se dopustil buďto přestupku nebo trestného činu. U přestupku už jde všechno pak přes městský úřad který ti může dát ze zákona pokutu max. 15 000,- (možná můžou dát jen veřejně prospěšné práce, nevím jistě, dalo by se to zjistit). Když trestný čin, tak mě odsoudil samosoudce v nepřítomnosti a "jen" pak přišlo lejstro že mám podmínku na rok, jinak 3 měsíce natvrdo (o 4 dny mě minula amnestie). Bohužel pak přišlo druhé, že se státní zástupce odvolal a musel jít k soudu.
Ale zpět k tomu množství a posuzování. Pole mi zabavili začátkem srpna, konopí ještě nemělo palice, ale i tak tam bylo 6,5g THC a celková váha byla 2,5kg. Foto je trošku pozdějšího data, takže kytky byly asi ještě o 30 cm větší..http://grower.cz/forum/showthread.p...881#post1076881
Takže to funguje asi tak, že záleží na tom, jak se nějaký soudce vychrápe...
Nojo ,to znamená že 4 kyti indoor pod 250w by nemuselo být tak zlé.Do 5ti je menší množství než malé ,tak by to asi neřešili.Byla by pokuta a ma. zabaveni věci ,jen jestli na to neexistuje i jiná tabulka která je nezveřejněná - i když zákon mluví jasně (i když je to nesmysl).
Škoda jen žes jich tam neměl o 4 meně ,dostal by jsi jen pokutu a bylo by ok ...
To je prostě typický český člověk , udávat udávat udávat záviděť pomlouvat ... děs ... No nic , přeju hodně štěstí v další etapě života protože tohle Ti ho asi celkem dost změnilo ...