Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, mute te mi prosim poradit.....
mam white russian,kalimist, Double dutch, super silver haze, pouzivam kompletni radu od biobizzu. Vlhkost nevim, teplots je max do 29°, PH kolem 6 +- 0,1. Zalivám co druhy den a to tak ze 2x vodou 1x hnojky a tech davam spise mene nez vice..
Mam 22 den kvetu na WR zacli nektere listky zloutnout na cele kytce,od spoda teda poradne....myslim si ze by to mohlo byt nedostatkem N???
no a na zdytkach tech WR zasinaji listy od spicek smerem do stredu hnednout, zloutnout az uschnou....to bude asik nejaka plisen????
ted se to pomalu dotsalo i na ostatni kytky a uz maji tez par nazloutlych listku.....
Jeste me napada, na prostor 2,2x1,1x2m mam ruck 250L, ale na noc ho vypinam a oteviram skrin do koran, ze by to mohlo bt spatnou cirkulaci vzduchu...
Prikladam foto listku: http://nemocflory.rajce.idnes.cz/Plocha/
Dííík moc za radu uz to zacina vypadat pekne a ted toto
Původní příspěvek od Clayman to je dost možné asi týden pořád pršelo, žloutne mi to cca 3 týdny(obě kytky Shaman s fem.semen) snad se to počasí zlepší
Zdravim, hele mel jsem dost podobnej problem (viz moje galerie), pH, hnojky a pod by mely by OK.... Takze jsem dospel k zaveru, ze je to asi prirozenej proces v kytce. Spodni listy uplne opadaly ale palice samotny a listky okolo nich jsou v super stavu, krasne zeleny a stavnaty , i kdyz spodky kytek jsou v podstate holy. Mej se
to: Oyasin> Hmmm, nechtel bych kecat ale me tohle pripada jako plisen... Predpokladam, ze mikroskop asi nemas, co? Dotykaj se ti listy sten skrine? Misti rikaj, ze tak chytnes plisen hned...
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
No to nemam.....Jenze problem zacal na WR na stredovych kytkach, ale preventivne jsem to radeji poodsouval at se to nedotyka sten, a prolivam jen vodou s ph 6....
NA tu plísen pouziji nejaky postrik??
Původní příspěvek od Oyasin No to nemam.....Jenze problem zacal na WR na stredovych kytkach, ale preventivne jsem to radeji poodsouval at se to nedotyka sten, a prolivam jen vodou s ph 6....
NA tu plísen pouziji nejaky postrik??
No to vypadá jako , problem s pH , máš to fakt změrene kolik tam leješ ?
prosím poraďte mam spalené špičky listů a na některých je barva celkem dost světle zelená .... budu rád za každou radu ....
400 W , teplota 29 +/- 2 stupně vlhkost kole 60 +/- 10 procent , hnojim jen pk 13-14 30 den květu jeden velký ventilátor puštěný na max ....
kolik dáváš PKčka?tím to spálíš raz dva...přidal bych trošku GROW složky když světlají...a hnojit jen PK...no já mám PK jako doplněk k základnímu květovýmu hnojivu
K fotce-lístky jsou spálený hnojkama
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Zdarec.. Mam problem s listama. Neco jim ocividne chybi, ale nemuzu poznat co to je listy postupne od spodu zloutnou a jsou jakoby povadle.. pozdeji upadnou. Nevite nekdo co jim chybí?
dalsi fotky.. jo a jeste jsou v all mixu.. tedka jsem zacal hnojit jednou tydne minimalni davky biobizz na rust.. ale delalo to i pred tim takze to asi souvislost nema..a mám malou vlhkost tak 40% nekdy vic nekdy mit tak to rozprasovacem kromim az to vyleze na 70% nemuze se ta kytka tim treba spalit? myslim ale ze ne kdyz mam 125 CWM red...
...no podle toho jak to mas uz vykvetlý tak proste starý listy odpadaj , tak ty spodni urvi a neřeš to , máš ale dost světle listy což vypadá že jim chybí dusík , vlhkost máš v pohode jelikož uz kveteš , vlhkost kolem 70% potřebuješ hlavně v růstu , takto ti to chytne plisen do palic , to uz nestřikej normálne bych je zalil plnou dávkou coz maš u BioGrow 4ml/l , pokud maš FishMix tak je to 5ml/l , cau Hlava
Jsou fialové -může to být nedostatek fosforu? Je to jen na některých kytkách. Ale tipl bych že je to spíše počasím, protože je zima a půda je už delší dobu hodně mokrá...
?co s tím?
Původní příspěvek od bubik ...no to si delas prdel - to neni ve photoshopu..?
Fakt mají takovou barvu, vybral jsem ty nejfialovější, je to foceno mobilem. Ostatní co taky zfialověly jsou fialové trochu míň. Nevim, jestli to mam nechat tak, nebo to radši seknout a usušit....Asi to ještě týden necham a seknu to.
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Původní příspěvek od Hanos
Asi je to tak.. Jsou to totiz potomci kytek od člena vojtaxxx: Skromný OUT_2008 :-) že mě to nenapadlo hned se podivat.
...odtud vitr vane