Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
doporucil bych ti kontaktovat clena - Pozdrav - popripade nejake dalsi cleny z temat v lecitelstvi, kteri se zminuji o jejich vyrobe.
Dalsi moznosti je vlozit si poptavku po pripravku do bazaru.
Mej se, matince at je jenom lip a at se dari....
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
nechci vám kazit náladu, ale propylenglykol není zas tak nevinný! Už na škole jsme si o něm říkali jako o kontaktním alergenu a pozor na možné interakce s dalšími rozpouštědly či jinými substancemi!
Nedělal bych z toho zase takovou vědu, uvedený článek uvádí jako povolenou normu 25 mg/kg hmotnosti. To při např 60 kg představuje 1,5 g/den, při 80 kg 2g atd dále. Tolik toho v PK do sebe nikdo myslící nevpraví. A to nemluvím o tom, že co výrazně pomáhá, nemusí být kvůli možným alergickým reakcím zavrhováno. Dnešní mladé generace , mající alergii skoro na všechno, by pak byly odepsány.
Co se týče informací o "omylem" zhulení olíznutím zbytku i já tohle zažil, když jsem olíznul ukápnuté FS z první výroby... vezla mne houkačka , ale po hodině vyšetřování ve špitále mne poslali domů. EKG, ani na ORL nic nevypatraly a já od té doby dávám větší pozor. Ona totiž 20 km cesta v Tranzitu byla úděsná! Od té doby už vyrábím jen PK s PPG , aby se dávkování dalo snáze ohlídat.
Původní příspěvek od vopis Léčba RS Příspěvek č. 1
Zdravím, moje mamka má RS tedy roztroušenou sklerózu a chtěl bych se zeptat zda-li někdo nemá na prodej nějaké fénixovy slzy, popřípadě nějaký podobný přípravek, který pomáhá při této obtížné nemoci, za všechny rady, či poznatky Vám budu moc vděčný !
Budu dělat zase nějaký výluh, ať už se to jmenuje podle pegasuse, nebo fenixe, je jedno, a tak mě napadá co místo propylenglykolu použít glycerin?
A taky nevím, jakým způsobem to nejlépe aplikovat, někde tady jsem četl, že perorálně je to ta méně vhodná metoda.
Jsem po operaci nádoru mozku, a nějaké ty špatné buňky tam zůstaly, takže je prý velmi pravděpodobné, že mi to naroste znovu a to už nebude taková pohoda, jako poprvé.
Špatně jsi to pochopil, resp. máš zřejmě o Ayahuasce mylné info, ale ten líh co jsem ti napsal je nejlepší volbou pro Extrakci konopí, také jsem zkoušel a je to jasná volba, sice dáš za 1L nějakej peníz, ale výsledek je 100% a máš jistotu, že tam není žádné chemické svinstvo.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Asi jsem to špatně pochopil. Na líh nemám peňouze, páč jsem již drahnou dobu doma, na neschopence a žena má, je na mateřské, takže prachy nejsou.
Nicméně mé dotazy zůstali stále bez odpovědi.
Kdybys chtěl info o ayahuasca tak v / pm /
Jinak líh je fakt drahý 1 litr 96% +/- 800 kč, já jsem kapky kdysi zkoušel jen ze zvědavosti zdali se to povede z půl litru. Sice to proběhlo vše v pohodě, výroba je jednoduchá, ale bylo toho malinko co by se za nehet vešlo.
Když ti chybí prašule tak jako nám všem... neradím, ale jestli Tě mohu přivést na dobrou stopu, tak popřemýšlej o Alpa Francovka 1000ml, ta stojí 1Litr 110 kč udělá ti skoro stejnou službu za podstatně menší peníz a také máš jistotu, že to není žádné chemické svinstvo.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
čo poviete na tento výber? Je to za veľmi slušnú cenu. Myslíte, že to bude vhodné?
Pokud to nějak neošidili, tak by to mělo být na 99% vhodné. Nemám s tím osobní zkušenost a tak jen teoreticky. Je otázka co všechno tento biolíh obsahuje, ale podle názvu (Bioalkohol BIO ETHANOL UNI 100) by mě být pro "naše" potřeby vhodný.
Tak sú tam aj normy podľa ktorých sa má vyrábať alkohol a teda aj oni by ho mali podľa toho vyrábať. Čiže mal by byť ok a za tú cenu, asi nemá konkurenciu.
zdarec,ze svojej skusenosti najradsej doporucujem lekarsky benzin,ale jako druhu alternativu ten bioetanol,akurat ten bioetanol zo sebu stahuje hodne chlorofylu,takze miesto jantarovo hnedej je to tmavozelena az do tmavozelenocerna... nevim ci to bude na tej fotke videt,ale v tej flasi od koly uz mam prefiltrovany cisty produkt pred vyvarenim...
Původní příspěvek od sailinder stahuje hodne chlorofylu,takze miesto jantarovo hnedej je to tmavozelena az do tmavozelenocerna...
Teď se naskytá otázka co je lepší. Opláchnou kytku benzínem a mít jantarový výtažek, nebo "vycucnout" pomoci lihu prakticky vše co rostlina obsahuje a mít "černý" maglaiz?
V meziválečném období se prodávaly v lékárnách výluhy z technického konopí a byly účinné ač žádné THC neobsahovaly! Tedy, pro léčebné účely určitě nejde jen o získávání THC, ale o vše co kytka obsahuje. Navíc, chlorofyl není jen prospěšný našemu organismu ale nezbytný!
Mám rád čaj z listiva. Je nejen chuťově výborný, ale také je to nejsilnější urologický čaj co znám. Tedy i listí obsahuje zdravotní prospěšné látky.