Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulici & Hygiena ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
gona: chceš říct že si vytrhneš stoličku??? to bych chtěl vidět, jako fakt že jo
stači trochu morfia a dobry kamarat...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 08-08-2007 v 20:17 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

2šerpa
??? co ti vadi? pigment znamena barvivo a barevny fleky na zubech se z milionu pricin delaj.

Old Post 08-08-2007 v 20:54 PM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 99

šerpa >
fakt to neni kaz, je to normalni treba hneda tecka nema to s kazem nic spolecneho

Old Post 08-08-2007 v 21:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

neci poucovat, ale pigment je proste barvivo v obecnem vyznamu. jasne v kuzi je taky pigment - melanin. na zubech se barevne fleky tvori treba nadmernym prijmem fluoru, demineralizaci nebo treba po nekterych atb.

at nejsem ot. ac jinak relativne cistotna, zitra razim na berounku a tesim se, jaky tam ze me bude cune.

Old Post 08-08-2007 v 21:11 PM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 101

citace:
Původní příspěvek od kopřiva

nejraději mám ten pocit, když je uklizeno, všichni členové bytu najezení, spokojeně podřimují a všechno je tak jak má....

jéééé,chtel bych byt prislusenstvi tveho bytu

Old Post 08-08-2007 v 23:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 102

xer. ale nevím, jak dlouho by ti tento pocit vydržel

Old Post 10-08-2007 v 11:44 AM
Host
Host

Příspěvek č. 103

xerthon ><
myslim ze by jsi pak musel navstvit zubare

Old Post 10-08-2007 v 17:46 PM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 104

hele, ja chodim k zubarovi jednou rovcne, akorat si tam sednu, prohlidne mi pusu a rekne dobry, jinak mam asoi taky 5 vyplni, jinak strat bych na to mohl taky, segra je zubni laborantka takze objednavky na novy chrup pouze PM

Old Post 10-08-2007 v 18:14 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 105

citace:
Původní příspěvek od citron
taky sem o tom přemyšlel žeprostě mohl kdokoliv hlulit s kymkoliv napřiklad typek z moravy s někym s čech a vubec ho nemusel vidět nebo dokoce s někym Afriky prostě kamoš hulil s někym o kousek dal ten to stejny a tak dal

a co to má společnýho s hygienou?

Old Post 11-08-2007 v 15:09 PM
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

přidávám se k prase grover organizaci, jelikož uklízení je pro mně pohroma a koná se jen když jsou díry na přeskakování mezi bordelem v pokojíčku tak daleko, že už tam prostě nedoskočim. A beztak to nemá cenu uklid vydrží tak dvadny, když jedu někam pryč. Na zubaře si nestěžuju přidu sednu dobry odcházim zatim stoprocentní chrup bez železa. Zdar a chro chro.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 11-08-2007 v 17:58 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

predevcirem jsem si uklidil celej bejvak.. utrel jsem prach, ometl pavuciny, 2x vysal, i pod posteli a hned je tu prijemneji akorat bych to mohl delat casteji, nez 1x za 2 mesice

p s y c h o 8 4

Old Post 11-08-2007 v 22:24 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cix
Stálý Člen

Karma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Tyjo, vono fakt není tak těžký uklidit, když člověk místo hospody de z práce rovnou domů
Jen nevím, co s těmi 50ti kilo odpadků Mno, až se setmí, tak to kontík jistí :P

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Old Post 14-08-2007 v 12:45 PM
cix je offline   Profil uživatele cix   Find more posts by cix   Foto galerie člena cix   Click here to Send cix a Private Message   Add cix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Tak já budu asi taky průměr.Zuby si teda čistím jenom ráno,sprchuju se většinou každý den,ale jenom odpoledne,když přídu z brigády.Večer na to nemám náladu ani stav
Ale na intru,to je jiná tam se nudím,tak se sprchuju aj dvakrát denně..V pokoji mám taký ten tvůrčí bordel..jako na stole kopec věcí atp.šak to každý zná..
a toho špeka ze země..to nevím.asi podle stavu.a nálady

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 15-08-2007 v 14:13 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

zuby si čistim 2krát deně, vlasy si meju každej den, s tim je většinou spiojeno i spršení se a sklo si čistim skoro pokaždý, kdy z něj kouřim.. baví mě to a je to hezčí

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 24-08-2007 v 09:51 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

neska sem musel uklýzet po týdení kalbě unas. začal sem v devět ráno a skončil až ted, uf byl to opruz ale nakonec je přece nad bordelem vystaráho. nasnášim uklízení a gort takovýho kvanta smetí.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 25-08-2007 v 16:39 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
zuby si čistim 2krát deně, vlasy si meju každej den, s tim je většinou spiojeno i spršení se a sklo si čistim skoro pokaždý, kdy z něj kouřim

taky to mám stejně...jinak bych si to nedokazala ani představit den se nekoupu a už mi to vadi...a hodně...
a včera sem si uklidila pokoj a zase se mi tu po dlouhy době spi lip bo pořadek sem tam neměla ani nepamutuju

Old Post 26-08-2007 v 20:55 PM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás