Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kvetou Vam kytky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
G-Farmer
Stálý Člen

Karma uživatele G-Farmer - 88% PěstitelskáKarma uživatele G-Farmer - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

me uz davno zacali!!!uz to voní že bych to nabíjel!!!

G-Farmer-->bigOUT 06..36*k

.......<---černí chlapci<---čórky

Old Post 14-08-2006 v 19:51 PM
G-Farmer je offline   Profil uživatele G-Farmer   Find more posts by G-Farmer   Foto galerie člena G-Farmer   Click here to Send G-Farmer a Private Message   Add G-Farmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

Mam samou outdoor genetiku a nekvete mi jeste nic.Jen semtam nake preflowers.Mozna to je tim ze sem to zasadil pozdejc,tak zacatkem cervna.
.....Nemuze mi nekdo poradit jak to rychleji pomoci nejakych hnojiv nakopnout na ten kvet?Mam doma PLAGRON ALGA BLOOM tak treba tim?
Stineni prave nepripada moc v uvahu...je to doost velky pole a asi bych to nedokaazal realizovat.
DANKE DANKA....peace

Old Post 14-08-2006 v 22:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Free_tekk: no jsem rad, ze vtom nejsem sam alga bloomem to urcite pohnoj, ja to udelal v sobotu a zadny efekt... jinak s tim asi nic nenadelas muzes je zkusit premlouvat nebo hypnotizovat. neboj urcite se toho dockame a budem toho mit vic nez ostatni co uz jim to kvete

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 15-08-2006 v 13:25 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

Kutas: No vo tom zadna.. bude toho vic.Ale tim padem to bude dozravat pozdejc a je vetsi riziko plisne,teda aspon tady u nas v Jesenikach.....Takze aby mi to,co ted vyroste navic,pak zas pekne nesplesnivelo he?

Old Post 15-08-2006 v 17:16 PM
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Free_tekk: no jasne to je ta temna stranka veci jen sem chtel byt trochu optimista,coz u me zvykem nebyva... zalezi hlavne na pocasi, kdyz ted je zima, tak by se v rijnu mohlo zase oteplit. nebo taky budou mrazy a pujde to vsechno do sracek no je to pocasi nejake drbnute

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 15-08-2006 v 18:30 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papírek
Stálý Člen

Karma uživatele papírek - 20% PěstitelskáKarma uživatele papírek - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

no me kvetou uz asi tri tydny ale je to nic moc...muj prvni out a jeste to jsou vsechno no namy...osobne si myslim ze JE to zle..a doufam ze to jeste trochu najede at si aspon tyden pokourim....a fotky jsou taky na hovno!

Old Post 15-08-2006 v 19:48 PM
papírek je offline   Profil uživatele papírek   Find more posts by papírek   Foto galerie člena papírek   Click here to Send papírek a Private Message   Add papírek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Obecné kvet Příspěvek č. 103

Tak tyhle fotky jsou stary tak 10 dni..foceno jeste v dobe krutych destu a vychru..ted to chce jeste jen trochu toho slunce,at to pekne zraje..adios

Old Post 16-08-2006 v 13:10 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Obecné kvet Příspěvek č. 104

do rite zapomel jsem tam pripojit ty fotky tak snad tady..

Old Post 16-08-2006 v 13:12 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Obecné kvet Příspěvek č. 105

a jeste dnesni fota..

Old Post 16-08-2006 v 17:03 PM
L@dES3K
Stálý Člen

Karma uživatele L@dES3K - 10% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 106

Mě už kvetou všechny, počítám tak za měsíc bych moh sklízet. ŤĚŠÍM SE!!!

Old Post 17-08-2006 v 20:59 PM
L@dES3K je offline   Profil uživatele L@dES3K   Find more posts by L@dES3K   Foto galerie člena L@dES3K   Click here to Send L@dES3K a Private Message   Add L@dES3K to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

ja tak za metr a pul no jeste uvidime kazdopadne se na to tesim

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 17-08-2006 v 21:00 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

Taky to jeste vidim tak zhruba na ten mesic no..+-

Old Post 19-08-2006 v 08:25 AM
Host
Host

Příspěvek č. 109

Cus,neuedel sem kam to mrsknout,tak skusim sem...PEACE.Mam na zahrade u plotu pár kytí co uz zrajou.Problem je v tom ze hned za plotem je lampa poulicniho osvetleni a celou noc mi na ne svítí.tak jestli to nebude mit nakej spatnej vliv...? Lampa je jak uim 250W..ktere maj uzitecny dosah do tech 50cm.Od kytek je sice vzdalena tak 10m,ale aji tak sou porad pekne osvetlene celou noc...

Old Post 20-08-2006 v 12:08 PM
4mf3t4min
Stálý Člen

Karma uživatele 4mf3t4min - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Mě jedna kytka už napouští paličky pryskyřicí.

Old Post 20-08-2006 v 12:14 PM
4mf3t4min je offline   Profil uživatele 4mf3t4min   Find more posts by 4mf3t4min   Foto galerie člena 4mf3t4min   Click here to Send 4mf3t4min a Private Message   Add 4mf3t4min to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blood_THC
Stálý Člen

Karma uživatele Blood_THC - 84% PěstitelskáKarma uživatele Blood_THC - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Mne zatial kvitnu len 2 a te musim zatemnovat.

Outdoor 2006 Outdoor 2008

Old Post 20-08-2006 v 20:14 PM
Blood_THC je offline   Profil uživatele Blood_THC   Find more posts by Blood_THC   Foto galerie člena Blood_THC   Click here to Send Blood_THC a Private Message   Add Blood_THC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Já nezatemňuji nic, nechávám kytky růst přirozeně, jen mě točí, že budu na vysoký až budou kytky v nejlepším věku... Každopádně sem píšu protože už mi taky kvetou nabalkoně všechny, ale ve skleníku furt kytky neukazujou ani pohlaví... Kámošoj už skleník valí, řekl bych tak měsíc... A mě nic...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 21-08-2006 v 11:12 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás