Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam samou outdoor genetiku a nekvete mi jeste nic.Jen semtam nake preflowers.Mozna to je tim ze sem to zasadil pozdejc,tak zacatkem cervna.
.....Nemuze mi nekdo poradit jak to rychleji pomoci nejakych hnojiv nakopnout na ten kvet?Mam doma PLAGRON ALGA BLOOM tak treba tim?
Stineni prave nepripada moc v uvahu...je to doost velky pole a asi bych to nedokaazal realizovat.
DANKE DANKA....peace
Free_tekk: no jsem rad, ze vtom nejsem sam alga bloomem to urcite pohnoj, ja to udelal v sobotu a zadny efekt... jinak s tim asi nic nenadelas muzes je zkusit premlouvat nebo hypnotizovat. neboj urcite se toho dockame a budem toho mit vic nez ostatni co uz jim to kvete
Kutas: No vo tom zadna.. bude toho vic.Ale tim padem to bude dozravat pozdejc a je vetsi riziko plisne,teda aspon tady u nas v Jesenikach.....Takze aby mi to,co ted vyroste navic,pak zas pekne nesplesnivelo he?
Free_tekk: no jasne to je ta temna stranka veci jen sem chtel byt trochu optimista,coz u me zvykem nebyva... zalezi hlavne na pocasi, kdyz ted je zima, tak by se v rijnu mohlo zase oteplit. nebo taky budou mrazy a pujde to vsechno do sracek no je to pocasi nejake drbnute
no me kvetou uz asi tri tydny ale je to nic moc...muj prvni out a jeste to jsou vsechno no namy...osobne si myslim ze JE to zle..a doufam ze to jeste trochu najede at si aspon tyden pokourim....a fotky jsou taky na hovno!
Cus,neuedel sem kam to mrsknout,tak skusim sem...PEACE.Mam na zahrade u plotu pár kytí co uz zrajou.Problem je v tom ze hned za plotem je lampa poulicniho osvetleni a celou noc mi na ne svítí.tak jestli to nebude mit nakej spatnej vliv...? Lampa je jak uim 250W..ktere maj uzitecny dosah do tech 50cm.Od kytek je sice vzdalena tak 10m,ale aji tak sou porad pekne osvetlene celou noc...
Já nezatemňuji nic, nechávám kytky růst přirozeně, jen mě točí, že budu na vysoký až budou kytky v nejlepším věku... Každopádně sem píšu protože už mi taky kvetou nabalkoně všechny, ale ve skleníku furt kytky neukazujou ani pohlaví... Kámošoj už skleník valí, řekl bych tak měsíc... A mě nic...