Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem vypálenej jak papuč modýlkem kterej už hulím pěknejch pár mesíců, uroda z jedne moc hezke kytky. Ze začátku mě zhulovalo jedno sklíčko do pohody, časem jsem to dopracoval prakticky do stavu kdy nepřestavam hulit, dohulim sklo a hned cpu další.Stavek takovej "ohmatanej" a přesne upravenej tak jak se mi líbí, takový zžití s kytkou Skoda že to dochází Ale mám z toho semínka a ty už pudou zachivlku do země
Jinak k té četnosti hulení- zařek jsem se že budu hulit jen jednou, max dvakrát deně, a to nejlíp tesně před spaním. Ale prostě to nejde..... Člověk kterej u sebe má ještě posledních pár gramů z urody a potkává sposty známejch kuřáků to nemá šanci vydržet. Pravda je že když fakt není co kouřit pár dní vydržím, ale kdayž se vrátím dop normální společnosti tak kouřím i 5-10x dneně, když je nějaká pjůrty nebo akce tak i mnohem víckrát.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
hej-rup :ja budu na tom trochu podobně
hulim tak 4 do tydně někdy vic možna min ale po 7 měsicich zjištuju že mi ta moje venkovka ktera mě vždycky fakt naložila už tak moc nenaloži a docela mě to štve musim dat vic skel a stejně to neni tak jak ze začatku ... ale když mi někdo nabidne kvalitní skerko tak to je hukot :-D to pak fakt nestiham
tak tak...prvé doroby boli najlepšie...škoda že všetky niesú také...ale mne sa páčia všetky stavy...celkom si užívam aj dvojhodinové pozeranie do steny...
Poslední dobou už ani moc ne, ale samozřejmě záleží na situaci. Obecně u mě ale převládá pravidlo, že přes den se mi moc hulit nechce (Zase záleží na situaci) Ale miluju když se zešeří a já si s lidma zahulím Ale zpět k tématu. Poslední dobou už si o mě začínají známí myslet, že jsem něajký odpůrce zeleného, ale čím dál víc mě přepadá pocit, že si to začínám užívat bez ganji stejně tak , jak s ní. Což neznamená, že přestanu hulit, ale rozhodně jsem omezil. Možná to tak praktikuju už jen kvuli faktu, že dát si pauzu třeba týden..... (Nereálná záležitost, ačkoliv někdy se poštěstí) to jsou potom stavy jak za mlada
Takže hulte jak chcete
Prilezitostne staci, souhlasim s Elorenem!!...jak kdy, ne ze bych hulil kazdej den..ani jednou za pul rok, jednou za tejden..kdyz je cas, chut, nalada...okoli..neni prace..dam si! a uziju si to naplno, nez kdybych to prozival kazdej den!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Tak třeba tenhle týden se mi povedlo hulit hezky o školu. Ráno decentní brčko, a pak se zaseknout ve škole ( brzké odchody ) Zjišťuju že i to učení tak nějak v tom stavu lépe pobírám , ale jen krátkodobě..
Jinak mam rád víkendové pokouřeníčko z fajfky..
No celkově nehulim moc, spíš málo a snažim se vytlačit z plic cigarety - fuj.
jak kdy..třeba po sklizni sem hulil až do vánoc snad každej den aspon jednou ) ale např. ted sem už 10dní nebo kolik neměl ani šluka..což se ovšem asi za 30sekund změní )
mám to tak že když mám co kouřit tak když je vhodná příležistot motám dokud nic nemám )