Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Janice24
Stálý Člen

Karma uživatele Janice24 - 0% Pěstitelská

Obecné zrafka:-) Příspěvek č. 97

Jsem rada ze takovejch zravejch lidi je tolik. RAdsi to ted delam tak ze se nacpu pred spekem, abych si pak nekazila chut. Jenze to stejne vetsinou dopadne tak jako vcera:-( do dvaceti minut sezeru vsechno co najdu a je pro me pozivatelny. RAdsi nakoupim do zasoby svy oblibeny jidlo abych nemusela zhulena ven:-) susenky s jogurtem, michana vajicka s peprem, takze jsou vic cerny nez zluty a zapit tak pulitrem mlika. jsem priserne vybirava, takze tech dobrutek k jidlu moc neni, ale na to, ze nejim maso se uz silene tesim az si dam zitra po ranu brcko a pak zblajznu veprovy:-D
Posledni 6 nedel hulim skoro v kuse a tak jim jen po speku a pres den me boli zaludek tak ze nic nepozru a nejakej dobrej skanourek na me pusobi jako lek a muzu se tak normalne najist:-))

Old Post 27-09-2002 v 09:57 AM
Janice24 je offline   Profil uživatele Janice24   Find more posts by Janice24   Foto galerie člena Janice24   Click here to Send Janice24 a Private Message   Add Janice24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Dneska jsem byl "velmi poctive zhulen" - a stesti, ze v prirode - kdyz jsem zacal mit hlad. V kapse cokolada zabalena v lesklem papirku s hezkym obalem, na nemz jsou ruzne napisy, jako treba "Exxx, Eyyy...". Odvratim tvar! A co nevidim, ker s sipkama! Vida... mnam, mnam to je dobrota! A tuhle zase hrusticky! Jak je priroda bohata a stedra!

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 28-09-2002 v 20:09 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

hehe... Příspěvek č. 99

mno mozna je krasne stedra a krasna, ale nekdy se ti safra sakramentsky spatne odveci v podobe ranich sprintu na Dabljůů sííí (Wc) jinak - je priroda frajn

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 28-09-2002 v 20:51 PM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chaluzaa
Nový Člen

Karma uživatele chaluzaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

mno taze asi pred 4 dnami..2 jablka-->kakao dost huste do dvojdecoveho pohara som namrdala 7 pol.lyzic--> misa cornflekov samo ze s kakaom--> segedinak pravy od mamicky--> pol studentskej pecate-->nakladane slede s tatarkou (traapny humus odporucam neskusat )-->zlaty klinec programu:udene tofu s nakladanymi ceresnami alebo neco podobne tomu no fakt neviem co to bolo..ale chutilo to jak ceresne-->zabila som to este jednym jablkom a dosledok: dva dni dokonale skazeny zaludok

Old Post 29-09-2002 v 18:53 PM
chaluzaa je offline   Profil uživatele chaluzaa   Find more posts by chaluzaa   Foto galerie člena chaluzaa   Click here to Send chaluzaa a Private Message   Add chaluzaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

žravka Příspěvek č. 101

Žravka je můj brutální problém, jsem ukrutně línej a vždycky jak se doma vyhulím jdu nejprve do ledničky a špajzky, kde sežeru vše co tam najdu, když už není co jíst tak většinou chodím do večerky, kde už mne znají a nakupím si tam sladkostí a pochutin za neskutečný prachy a pak to všechno sežeru. Je s podivem, že netloustnu.

Pár dní zpět se mi stalo, že jsem dal špeka a v ledničce už nic nebylo, celej byt totálně vyžranej (před výplatou :-) ), večerka byla taky zavřená, našel jsem tedy tvrdej sýr asi jen 30 deka a ten si nakrájel na proužky a močil jej střídavě do tatarky, hořčice a kečupu. Bylo to hustý. Pak jsem ještě sežral kakao smíchané z cukrem. Neznáte recept jak toto odstranit ?? VHK

Old Post 04-10-2002 v 16:58 PM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jazzman
Nový Člen

Karma uživatele Jazzman - 0% Pěstitelská

zrava Příspěvek č. 102

zdravim No lidi to je poctenicko...ja nevim ale ja mam rad ten stav po huleni kdy proste pridu dom a mam chute tak se krasne narvu a jdu spat a nadherne se mi spi.fakt jo,.....

Old Post 06-10-2002 v 19:24 PM
Jazzman je offline   Profil uživatele Jazzman   Find more posts by Jazzman   Foto galerie člena Jazzman     Add Jazzman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Včera jsme si halulili hned vedle beznínky, šel jsem si tam pro něco sladkýho, celkem pětkrát, a pořád jsem žral tatranky, měli je upklně čerstvý,a já se moh zbláznit, jak byli dobrý, a ulítával jsem si na kafi z automatu. kámoš když mě viděl tak nechápal a pak si koupil tři bagety a sežral je v autě na tom parkingu, že prej se na mě nemůže dívat. ......Jo to hulčo bylo uplně namodralý !

Old Post 06-10-2002 v 20:18 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Early_skunk
Nový Člen

Karma uživatele Early_skunk - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Hmmm,to je všechno moc hezký.A už jste někdy hjedli kyselý okurky a k tomu povidla???
Já jenom jednou...víckrát už jsem to nezkoušel,ale v ten moment jsem byl tak zmaštěnej,že mi to chutnalo...)

skunky

Old Post 07-10-2002 v 06:56 AM
Early_skunk je offline   Profil uživatele Early_skunk   Find more posts by Early_skunk   Foto galerie člena Early_skunk   Click here to Send Early_skunk a Private Message   Add Early_skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

pchá pchá
tomu rikám počteníčko, je tu tolik kombinací žrádel, že ani nevim co bych sem napsal aby se to neopakovalo, každopádně kombinace proviantu, kterej žeru zhulenej je někdy(většinou) jak pro těhotnou ženskou.
Ted me snad jenom napadá nedávná kombinace: chňapnu po chlebu, sejrech a nakladanejch vokurkách a nějakym salámu (trochu staršího data ) a žeru jak zjednanej......najednou zjistim s plnou hubou, že mi něco chybí , tak hledám něco sladkýho... nic sem nenašel, tak se vrhám po vcelku dost tvrdym chlebíku(netrvrdej mi zatim došel), nacházim v lednici takový ty malinkatý nakládaný cibulky, žeru, žeru, ale pořád bych žral dál, tak začínám útočit na salám( ještě staršího data)a HLE objevuju GRANKO, no jo ale mlíko nikde, tak ho beru a sypu na vokurku, chleba....................až je mi z toho doost na blití, ale nevzdávám se a žeru kompot (myslim ze to byli jahody, no ale nevim moc si tvar a přesnou chuť nepamatuju, tak těžko říct no a ještě přišli na řadu piškotky pro dětičky , no a potom se jenom rozvalim načnu nějakou lahvinku(pokud sem toho ještě schopnej) ubalim bambáro a .........

- no tak takhle to vetšinou probíhá...
tak ahoj

Old Post 07-10-2002 v 12:26 PM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

......... Příspěvek č. 106

jo. zrava je na brku to nejdrazsi. jednu chvilu sme meli s kamosema obdobi ze sme vzali 100kc a v patek vecer sme misto na nejakou parbu vydali nadlabnout na benzinku. bageta. ledovej caj. bramburky. cokolada. lizatko.......... proste to kilo padlo jak nic. ted se nam to uz jakstaks dari zvladat ale stoji to moc premahani.......... (muj tajnej tip- 3bit. uzasny)

Old Post 08-10-2002 v 06:47 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jana
Nový Člen

Karma uživatele Jana - 0% Pěstitelská

Re: zrafka:-) Příspěvek č. 107

Přesně tak jsem to měla loni taky. Přes den jsem byla nachálovaná ještě z předešlého dne, že při pomyšlení na cokoliv k jídlu se mi obracel kufr a večer po brčku jako když utne "... HLAD JAKO SVIŇA..." Praktikovala jsem to takhle asi půl roku a zhubla jsem o 14 kilo. Teda vyžraná jsem furt dost, ale potěšilo mě to. A další vychytávka je sníst toho co nejvíc a co nejrůznější pochutiny. Já musím mít chuť na konkrétní jídlo a když smíchám nejrůznější chuťe dohromady, nemám další dva dny chuť vůbec na nic, protože moje chuťové buňky jsou uspokojeny a mě stačí pak třeba jen rohlík na celej den. Ale je to asi jen moje idividualita. Takže já radím ... neomezovat svoje momentální potřeby, žijem jenom jednou !!!

Old Post 08-10-2002 v 16:05 PM
Jana je offline   Profil uživatele Jana   Find more posts by Jana   Foto galerie člena Jana   Click here to Send Jana a Private Message   Add Jana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trottel
Nový Člen

Karma uživatele Trottel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Taky někdo vaříte a pečete spoustu žrádýlky nad ránem? Takové pečené kuře po XY prdech a YX pivech ve 3 ráno. Svíčková s knedlíky? Sekaná? Zelňačka, či výpečky?.......... Výhodou je, že než se vše připraví je pořádně připravený a roztažený žaludek (čímkoli s čímkoliv) a ta tečka stojí za to. Nehledě na příjemnou snídani pro drahou polovičku. Pokud zbyde.

! Trottel for starosta !

Old Post 17-10-2002 v 09:38 AM
Trottel je offline   Profil uživatele Trottel   Find more posts by Trottel   Foto galerie člena Trottel   Click here to Send Trottel a Private Message   Add Trottel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

[jedine cokoladu] Příspěvek č. 109

snim jedine produkty vyrobene z cokoladydoplni energii na ubaleni dalsiho jointa

roll,roll,roll a joint...

Old Post 17-10-2002 v 18:39 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Galendor
Stálý Člen

Karma uživatele Galendor - 47% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 110

Z me zkusenosti povazuji za nejlepsi pekne palivy kebab.
Taky me napadlo ze by nekdo mohl vydat kucharku s receptama s nazvem "Varime zhuleni" a dat tam nejaky univerzalni jidla co chutnaj nejlip na brcku. To bych si ji urcite hned koupil...

Old Post 01-11-2002 v 18:35 PM
Galendor je offline   Profil uživatele Galendor   Find more posts by Galendor   Foto galerie člena Galendor   Click here to Send Galendor a Private Message   Add Galendor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
speedy.hvr
Nový Člen

Karma uživatele speedy.hvr - 23% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 111

Musim vam rict ze takhle sem se uz dlouho nenasmal :-)) co dokaze clovek zezrat je neuveritelne... jak uz sem tu nekde psal pro mne je prave peklo vedomi ze mam ve spizce chipsy pokud to nedam sezeru je raketovou rychlosti a jednou se asi udusim.....kazdopadne ze bych vyzral celou lednici se mi jeste nestalo.... a co se tyce zradla predevcirem sme u nas kalili a moje draha mne nasla jeste s kamosem jak sedime u lednice v ruce mame balicek salamu a jeden sezereme a druhy hodime na mikrovlnku ktera stoji na lednici uzasne rano sem byl sledovat ty fleky a este ted se chlamu !!!!!

Old Post 04-11-2002 v 01:26 AM
speedy.hvr je offline   Profil uživatele speedy.hvr   Find more posts by speedy.hvr   Foto galerie člena speedy.hvr   Click here to Send speedy.hvr a Private Message   Add speedy.hvr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mef|st0
Nový Člen

Karma uživatele Mef|st0 - 0% Pěstitelská

:) Příspěvek č. 112

Chlieb s dzemom a vela citronu.

Old Post 04-11-2002 v 07:40 AM
Mef|st0 je offline   Profil uživatele Mef|st0   Find more posts by Mef|st0   Foto galerie člena Mef|st0   Click here to Send Mef|st0 a Private Message   Add Mef|st0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás