Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem rada ze takovejch zravejch lidi je tolik. RAdsi to ted delam tak ze se nacpu pred spekem, abych si pak nekazila chut. Jenze to stejne vetsinou dopadne tak jako vcera:-( do dvaceti minut sezeru vsechno co najdu a je pro me pozivatelny. RAdsi nakoupim do zasoby svy oblibeny jidlo abych nemusela zhulena ven:-) susenky s jogurtem, michana vajicka s peprem, takze jsou vic cerny nez zluty a zapit tak pulitrem mlika. jsem priserne vybirava, takze tech dobrutek k jidlu moc neni, ale na to, ze nejim maso se uz silene tesim az si dam zitra po ranu brcko a pak zblajznu veprovy:-D
Posledni 6 nedel hulim skoro v kuse a tak jim jen po speku a pres den me boli zaludek tak ze nic nepozru a nejakej dobrej skanourek na me pusobi jako lek a muzu se tak normalne najist:-))
Dneska jsem byl "velmi poctive zhulen" - a stesti, ze v prirode - kdyz jsem zacal mit hlad. V kapse cokolada zabalena v lesklem papirku s hezkym obalem, na nemz jsou ruzne napisy, jako treba "Exxx, Eyyy...". Odvratim tvar! A co nevidim, ker s sipkama! Vida... mnam, mnam to je dobrota! A tuhle zase hrusticky! Jak je priroda bohata a stedra!
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
mno mozna je krasne stedra a krasna, ale nekdy se ti safra sakramentsky spatne odveci v podobe ranich sprintu na Dabljůů sííí (Wc) jinak - je priroda frajn
mno taze asi pred 4 dnami..2 jablka-->kakao dost huste do dvojdecoveho pohara som namrdala 7 pol.lyzic--> misa cornflekov samo ze s kakaom--> segedinak pravy od mamicky--> pol studentskej pecate-->nakladane slede s tatarkou (traapny humus odporucam neskusat )-->zlaty klinec programu:udene tofu s nakladanymi ceresnami alebo neco podobne tomu no fakt neviem co to bolo..ale chutilo to jak ceresne-->zabila som to este jednym jablkom a dosledok: dva dni dokonale skazeny zaludok
Žravka je můj brutální problém, jsem ukrutně línej a vždycky jak se doma vyhulím jdu nejprve do ledničky a špajzky, kde sežeru vše co tam najdu, když už není co jíst tak většinou chodím do večerky, kde už mne znají a nakupím si tam sladkostí a pochutin za neskutečný prachy a pak to všechno sežeru. Je s podivem, že netloustnu.
Pár dní zpět se mi stalo, že jsem dal špeka a v ledničce už nic nebylo, celej byt totálně vyžranej (před výplatou :-) ), večerka byla taky zavřená, našel jsem tedy tvrdej sýr asi jen 30 deka a ten si nakrájel na proužky a močil jej střídavě do tatarky, hořčice a kečupu. Bylo to hustý. Pak jsem ještě sežral kakao smíchané z cukrem. Neznáte recept jak toto odstranit ?? VHK
zdravim No lidi to je poctenicko...ja nevim ale ja mam rad ten stav po huleni kdy proste pridu dom a mam chute tak se krasne narvu a jdu spat a nadherne se mi spi.fakt jo,.....
Včera jsme si halulili hned vedle beznínky, šel jsem si tam pro něco sladkýho, celkem pětkrát, a pořád jsem žral tatranky, měli je upklně čerstvý,a já se moh zbláznit, jak byli dobrý, a ulítával jsem si na kafi z automatu. kámoš když mě viděl tak nechápal a pak si koupil tři bagety a sežral je v autě na tom parkingu, že prej se na mě nemůže dívat. ......Jo to hulčo bylo uplně namodralý !
Hmmm,to je všechno moc hezký.A už jste někdy hjedli kyselý okurky a k tomu povidla???
Já jenom jednou...víckrát už jsem to nezkoušel,ale v ten moment jsem byl tak zmaštěnej,že mi to chutnalo...)
pchá pchá
tomu rikám počteníčko, je tu tolik kombinací žrádel, že ani nevim co bych sem napsal aby se to neopakovalo, každopádně kombinace proviantu, kterej žeru zhulenej je někdy(většinou) jak pro těhotnou ženskou.
Ted me snad jenom napadá nedávná kombinace: chňapnu po chlebu, sejrech a nakladanejch vokurkách a nějakym salámu (trochu staršího data ) a žeru jak zjednanej......najednou zjistim s plnou hubou, že mi něco chybí , tak hledám něco sladkýho... nic sem nenašel, tak se vrhám po vcelku dost tvrdym chlebíku(netrvrdej mi zatim došel), nacházim v lednici takový ty malinkatý nakládaný cibulky, žeru, žeru, ale pořád bych žral dál, tak začínám útočit na salám( ještě staršího data)a HLE objevuju GRANKO, no jo ale mlíko nikde, tak ho beru a sypu na vokurku, chleba....................až je mi z toho doost na blití, ale nevzdávám se a žeru kompot (myslim ze to byli jahody, no ale nevim moc si tvar a přesnou chuť nepamatuju, tak těžko říct no a ještě přišli na řadu piškotky pro dětičky , no a potom se jenom rozvalim načnu nějakou lahvinku(pokud sem toho ještě schopnej) ubalim bambáro a .........
jo. zrava je na brku to nejdrazsi. jednu chvilu sme meli s kamosema obdobi ze sme vzali 100kc a v patek vecer sme misto na nejakou parbu vydali nadlabnout na benzinku. bageta. ledovej caj. bramburky. cokolada. lizatko.......... proste to kilo padlo jak nic. ted se nam to uz jakstaks dari zvladat ale stoji to moc premahani.......... (muj tajnej tip- 3bit. uzasny)
Přesně tak jsem to měla loni taky. Přes den jsem byla nachálovaná ještě z předešlého dne, že při pomyšlení na cokoliv k jídlu se mi obracel kufr a večer po brčku jako když utne "... HLAD JAKO SVIŇA..." Praktikovala jsem to takhle asi půl roku a zhubla jsem o 14 kilo. Teda vyžraná jsem furt dost, ale potěšilo mě to. A další vychytávka je sníst toho co nejvíc a co nejrůznější pochutiny. Já musím mít chuť na konkrétní jídlo a když smíchám nejrůznější chuťe dohromady, nemám další dva dny chuť vůbec na nic, protože moje chuťové buňky jsou uspokojeny a mě stačí pak třeba jen rohlík na celej den. Ale je to asi jen moje idividualita. Takže já radím ... neomezovat svoje momentální potřeby, žijem jenom jednou !!!
Taky někdo vaříte a pečete spoustu žrádýlky nad ránem? Takové pečené kuře po XY prdech a YX pivech ve 3 ráno. Svíčková s knedlíky? Sekaná? Zelňačka, či výpečky?.......... Výhodou je, že než se vše připraví je pořádně připravený a roztažený žaludek (čímkoli s čímkoliv) a ta tečka stojí za to. Nehledě na příjemnou snídani pro drahou polovičku. Pokud zbyde.
Z me zkusenosti povazuji za nejlepsi pekne palivy kebab.
Taky me napadlo ze by nekdo mohl vydat kucharku s receptama s nazvem "Varime zhuleni" a dat tam nejaky univerzalni jidla co chutnaj nejlip na brcku. To bych si ji urcite hned koupil...
Musim vam rict ze takhle sem se uz dlouho nenasmal :-)) co dokaze clovek zezrat je neuveritelne... jak uz sem tu nekde psal pro mne je prave peklo vedomi ze mam ve spizce chipsy pokud to nedam sezeru je raketovou rychlosti a jednou se asi udusim.....kazdopadne ze bych vyzral celou lednici se mi jeste nestalo.... a co se tyce zradla predevcirem sme u nas kalili a moje draha mne nasla jeste s kamosem jak sedime u lednice v ruce mame balicek salamu a jeden sezereme a druhy hodime na mikrovlnku ktera stoji na lednici uzasne rano sem byl sledovat ty fleky a este ted se chlamu !!!!!