Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno.. Já slyšel,že to záleží na zemi púvodu.. Dřív jsem choval dost papoušky a těm jsem tyhle seeds kupoval po kilech.. Kupoval jsem je většinou na chovatelských burzách a řekl bych,že např z těch co maj napsaný Made in Nepal by to mohlo aj klapnout.. Určitě maj víc než 0,3% THC ..záleží na zemi púvodu.
gona: to sem četl v knize od Dr. Ratche. jmenuje se to Konopí jako léčebný prostředek v dějinách lidstva. ty tvrdíš, že pokud víš, tak jsou semena konopí velmi výživný doplňek - nevidím souvislost ve výživnosti a možnosti impotence, ledaže by ve Slovenštině neznamenala impotence to samé, co v Češtině
V Liticích, za plzní bylo technicke pole. Loni jsem tam byl všechny kytky oprcany takže mraky semen, a vím že klíčily se skoro 100% uspěšností. NEvim jetsli ej to tam letos ale myslím že ano?
A loni jsem si tam naškubal taky nejake ty palice, usušily jsme to a když sme to hulyli chutnalo to jak tejden stare fusekle a učinek? Se asi vytratil, JEDINE SE Z TOHO POSERETE!
Původní příspěvek od Breadhacker A co takhle to zkusit trochu obráceně. Nakoupit techniku největším možným obsahem THC tak nějak aby se to motalo kolem 0,3% THC udělat si pole 99m čtverečních vypěstovat opravdu obrovské množství kytek. Sklidit několik metráku trávy ---> zatím pořád nepřekračujeme zákon) no pak usušíme a uděláme si kilo haše na zimu)
Dejme tomu, že máme 100m2 techniky s 0,3% THC. Nějaká normální venkovka má dejme tomu 6% takže stačí 20x menší rozloha aby nám vyšlo stejně THC. Takže 5m2 normálních kytek versus 100m2 techniky. Myslím že by se vyplatilo víc zasadit někam pár kytek na kraje lesů, na lesní loučky a do hájů naší krásné zemičky než sázet 100m2 na pole - to je sice legální ale půlku by ti očesali zvědaví haranti a zpracovávat takový množství materiálu by bylo hodně zdlouhavý. Navíc myslim že žádnej praktickej způsob výroby haše nevytáhne kytky 100% učinnejch látek, takže to výnos haše ještě zmenšuje. Suma sumárum se pěstování techniky za účelem výroby haše nevyplatí. Kdyby to šlo, tak už to určitě někdo dělá a TV Nova by informovala veřejnost o tom jak je to šíleně nebezpečný.