Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
někde sem se tu dočet o zavařování ganji, tak sem to zkusil, nandal sem palice do zavařovaček a zavařil asi 30min tak jak se zavařujou třeba vokurky a výsledek super
ganja před zavařením celkem dost škrabala při kouření v krku, po zavaření totálně v pohodě, účinky stejné ba i lepší, příště jdu do toho zas
PS: přidal sem do sklenice 2 šlupky z jabka a chuť pěkná
samozřejmě že to do laku nezavařuju, sem si mysle, že tohle snad ani nemůže nikoho napadnout !?
prostě to dám do sklenic, nacpu tam kus jabka či pomeranče, to záleží na každým jakej má vkus a chutě, a pak to zavařim v hrnci s vroucí vodou, cca 30 minut
nutno ještě podotknout, že palice by se neměly zavařovat uplně suchý ale ještě malinko vlhčejší ale ne moc, další vlhkost stoupne ve sklenici z tý kůry z jabka
výhoda je že zavařením to sterilujete a dokuď flašku nevotevřete tak se vám tam nevytvoří žádná plíseň ani nic podobnýho, a je to vlastně vzduchotěsný, když to potom votevřete, doporučuji minimálně za měsíc, necháte chvilku sklenici otevřenou, aby nadbytečná vlhkost vyšla ven, a aby vám tam to hulení nezačalo plesnivět, protože už ste porušili sterilní prostředí, ganja je pak taková vláčná, ne uplně suchá (jak seno) a chuťově mnohem lepší
záleží to na každým, mě se to líbilo
HOUBY:Cerstve nedoporucuju mrazit!Mraz potrha pletiva a halusky leti do eteru.Susene do sklenic a do zeme k rostlinam.Dobry je vax.Do medu davam susene,rozemlete na prach.Je to MOC dobre.
HULCOavam do plechoveho soudku zakopaneho v zemi,vyplnenem senem.Pro primejsi spotrebu do zabrusky s tmaveho skla.
Huleni jsem vzdy skladoval ve sklenicich se zabrousenym hrdlem.Ale lepe pouzivat vice mensich nez jednu velkou.Je super kdyz jsou pekne natlacene a je tam co nejmene vzduchu.Ale moc se nepriklanim k mrazaku.Myslim,ze je lepsi lednice.Pokud mate huleni s nic moc chuti pridejte do sklenic trochu skorice(ne mlete!)nebo hrebicek.Pokud chcete fruit pridejte trochu citronove nebo pomerancove kury,ale ta kura musi byt ususena jinak to muze chytit plisen.Ale techto vylepseni se nesmi davat mnoho jinak huleni chytne uplne jinej smak nez je zamerem.Jednou jsem hulil travu ktera byla skladovana spolecne s mentolovym aroma a bylo to moc chutne.Pokud nekdo nema rad sladke vune je super pridat par kulicek pepre.Experimentum Zdar!!!
Ja susim byliny co nejpomaleji, to je jasny a delam to tak, ze koreny obalim mokrou hadrou namocenou ve studene az mirne vlazne vode a potom cely ten trs korenu obaleny tou hadrou jeste potahnu igelitovym pytlem a zadratuju.Zavesuju je za koreny nekde napude, kde je normalni venkovni teplota.Schne to fakt krute pomalu a da se rict, ze behem toho suseni jeste kytka porad zije a to hulo pak jeste trochu mokry fermentuju ve sklenici s trochou pomerancovy kury, nebo vanilky, da se pouzit cokoliv. Koureni je fakt spickovy, chut je velice prijemna.
Jo to me laka tak vyzkouset, ale nejak s k tomu nemuzu odhodlat :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
ustrihnu kytku, obalim novinama do kornoutu (aby dole byla dira) a privazu ke stropu (palicema dolu)... jak dlouho to mam takhle nechat, zkousel sem to 5 dnu i tejden a pul a vzdycky to aroma na <|>, pritom ty kytky neususeny voni daleko vic... ?
mam to v chladu a ve tme, vzduch tam de ze spoda...
este taky kdyz to necham dyl nez 8 dnu, tak pri davani do pytliku se mi to proste vsechno rozdroli v ruce... to by asi nemelo... ?