Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teraz ma napadlo, ako som prvykrat daval cez gombikovy vynalez!
Nemal som alobal a nejak ma nic nenapadalo, tak som nahrial flasu nad sporakom aby zmakla, roztiahol som ju ruckou nejakeho kuchynskeho udelatka tak, aby sa do hrdla mestil gombik. Potom som postupoval normalne ako pri vodnom, akurat, ze som si dal vodu do hlbokeho kybla..natahol som, pretocil gombik, aby sa vysypal popol a sracky a...
když sem začínala hulit tak abych se zhulila sem to v sobě musela držet a tlačit to do hlavy...teď to můžu vykouřit jak cigo a zhulim se též.jo ale zkuste když třeba mate žilku ve třech, tak si třikrát potáhnout, poslat to a držet to dokud to znovu nepřijde dobrej způsob jak z mála vytřískat co nejvíc...
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
Jak hulim??? Normalně hubou Většinou přes faju tak 2,3 pořadne prasky a mam dost jo a snažim nabrat čim jak nejvic a udržet taky tak! a pak už ani moc nevím co se děje a hesky si to ulitavám!
Moje technika.
po vdechnutí (obvykle na max, co se do plic vejde) zadržuju a počítm v duchu tak do 30ti, pak začínám stahovat hrudník a zvýšim tak tlak v plicých (prostě to tlačim do hlavy), vydechuju až co to de.
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
já natáhnu co to jde,podržím 5-10s a vydechnu.U nějakejch modelů to nevydržím ani těch 5s,pak přichází 2min. kašel a pak to dalších 5min. to rozdejchávám a pak jsem pěkně v ....
5-10 sec jednoznačně... Hulím pro požitek a ten já nacházím (jako snad většina) při samotném hulení, takže pěkně si sednout nebo zaujmout pohodlnou "stojící" pozici a pokuřovat... Kašlu na to jak kdo drží nebo ne... Jsou to jeho plíce
radšej si dam o prask viac,ako to mam tlacit do hlavy a cely sa napinat a neviem co este... dam prda do plnych pluc i chvilu podrzim...cca 5 sekund...furt som roztrepany.
Ganja mi otvorila oči, ale nezavrela dvere, tak koho to sere??
Držím dokud mi něco neřekne že bych měl už vydechnout.. rozhodně si to nepočítám :-D Ale jako když je model tak podle mě náký držení v sobě je vo hovně vono to přijde vždycky i když to budu kouřít jako normální cigáro - teda aspoň takhle to mám já.
Tak já většinou hulím pěkně v klidu domova na balkoně. Mám svůj bong, který vždy nabiju a pak už jen tak sedím, pozoruji svět a tahám. Natáhnu do plic co to jde a pak držím tak dlouho jak jen to jde
Nebo chodíme s kámoši hulit do přírody. To má zas své plusy. Venku zažijete spousty zajímavých stih, dojebů a vtipných situací, které se vám doma nestanou. Venku používáme k hulení zásadně skleněnku, kterou pořádně nabijeme a pak ji na střídačku hulíme...No a pak ještě jednu nebo 2 i 3, podle toho, jak je daný model silný
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
klasika kybel s vodu a natahovacka to je riesenie potom nejakych 20-40s podrzat v sebe a to uplne stači potom len si nejako činnost najst a vychutnavat stavy s travy.
nie je žiadny limit... aspon u mna nie, proste podržím pokial cítim, že to je správne a vydýchnem pomalým dlhým výdychom.... neriešim koľko to podržím v sebe... možno tak ked je málo, a chcem sa dohúkať... bb