Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kulich22 Zdarec groweri,dělají se mi hnědé skvrny uprostřed listů-mezi zilkami jsou jakoby nekroticka místa a nemůžu přijít na to,co to způsobuje?zajímavý je,že se to vyskytuje jen na odrude Chronik a jen u největších listů ve vrchní části rostliny.V boxu mám ještě euforii a ta jede nadherne...jedu to v hlíně,svitim 6koulí a hnojiva Bcuzzem podle tabulk,ph cca 6-6,5...teď jsem 25.den v květu.
Díky za rady
Myslím, že je to nedožraný, a tam to spálené od výbojky, nebo moc teplo. Přihnojit.. myslím teda
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac Zdravim
asi před dvouma týdny se mi na listech outdooru začaly oběvovat hnědé tečky všiml jsem si že se tvoří na žilkách....poté list začne žloutnout a uvadne....pročítal sem různé tready ale nikde jsem nenašel nic stejného...asi neumím hledat prosím poradíte mi? kořeny vypadají v pořádku... hnojil sem terra bloom 2,5ml/l + Pk13/14 0,1ml/l ted jsem toho radši nechal a je to beze zmeny.
tomas2pet: Myslíš nebo si jsi jistej ? je fakt že poškozený listy se nevzpamatovávaj a tak ani nevim jestli je mám nechat nebo otrhat ?
A taky se chci zeptat kdy se s toho kytka vzpamatuje abych mohl zas začít vykrmovat xD
Původní příspěvek od jinsun zdarec poradi nekdo zatim jen jeden list hnojeno pravidelne plargonem alga grow a bloom a mikro zrovna kdyz se jdu do finale
zdravím chci se zeptat mám zdravé kyti ale na na 2rostlinách se začly dělat věci o kterých sem se nedočetl a hledal sem opravdu snad všude,konce a kraje listů jsou měkčí než zbytek takové gumové...vypadá to jako ohněm ožehnuté listy... taky změknou...mám je na balkoně takže spálené sluncem to nebude je docela zima a tak mě napadlo jestli to není spíš mrazem?
Zdravím, mám kytku, která teprve začíná kvést, je opravdu hodně mohutná a tak se chci s vámi poradit, zda je možné nějaké větší listy otrhat aby se dostávalo víc sluníčka ke květu. Mohu to udělat nebo se toho raději vyvarovat? děkuji za odpověď
Zdravim, ve čtvrtém týdnu rústu se mi začaly dělat na listech malé tečky a listy postupně začínají žloutnout. Rozlizá se to víc a víc, můžete mi poradit co to je a jak se toho nejlíp zbavit?
Původní příspěvek od gardner Zdravim, ve čtvrtém týdnu rústu se mi začaly dělat na listech malé tečky a listy postupně začínají žloutnout. Rozlizá se to víc a víc, můžete mi poradit co to je a jak se toho nejlíp zbavit?
Čau, řekl bych že tam máš nějaký parazity. Koukni na spodky listů, vem si dyžtak zvětšovací sklo. Tipnul bych to na svilušky.
Dik moc, A nevíš jak mám co nejlíp zakročit, abych se toho zbavil? mám rozmočenej tabak a večer to chci postříkat, bude to stačit uplně nebo mam použít ještě nějakou chemku? (popřípadě jakou?)
Na svilušky je toho hodně, já ti neporadím co je nejlepší, protože jsem ty bestie ještě nikdy neměl.
Ale určitě mě jednoho dne taky poctí návštěvou a já bych to řešil B.A.C. o kterým čtu jen samou chválu ale je to ta dražší varianta ale všichni přece chceme pro svoje kytky to nejlepší :-)
Máš i spoustu levnejch prostředků např. Biool, Svilustop atd. atd.
Klikni nahoře na liště na hledání, do okýnka zadej svilušky a najde ti to odkazy, nebo použij FAQ.
ten výluh z tabáku prý pomáhá osobně sem to nezkoušel někdo tu i říkal že výluh z habaněro papriček jinak co mám odzkoušené je vertimec 1,8 ec a u mě fungoval se 100% úspěšností