Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty jo Keři, kde jsi to byl??, ten vodopád od někud totiž znám..
A jak sem ti řikal o tom bagru, tak je to ten první.
Bishop: Diky, udělal si mi velikou radost
No a abych jenom nepovidal, tak přihazuju taky něco...
( mně se líběj nejvíc ty poslední dvě )
Tak, pánové a dámy, asi sem ve sklepě objevil ropu. Bylo to v jakémsi hrnci v dost velkém množství, smrdělo to po česneku, oleji a kyselém zelí, olej to ale nebyl a alkohol taky ne, tak sem to zkusil zapálit a skvěle to hoří, takže buď to je nějaká zapomenutá zropovatělá naložená kočka na česneku nebo je to něco ještě horšího, posuďte sami:
Takové zádumčivé fotoz z dnešního rána... foceno cca ve 4 v největší kose. Nevzal sem si debil čepici ani rukavice... ani stativ tak sorry za kvalitu...
Ruahine - no ono se to má tak, že jsem ty fota upravoval ve photoshopu, páč by tam místo nohou byly vidět hlavy diváků přede mnou U know .. v 1. řadě bych asi foťák nevytasil
Doufám že jsem tam s tim moc nepopudil operní fajnschmekry...
Pěvkyně Jitka Burgetová - Madama Butterfly byla skvělá
Noční scéna čekání na manželovu loď po 3letém odloučení, proto ta tma .. asi nejnáročnější scéna, setmělo se, tichá hudbička, bez zpěvu, a toto trvá několik minut .. chtělo se mi lehounce spát