Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja doporucuji pro out hnojivo AGroBioMin na jahody,osvedcilo se mi uz loni,stoji 1Kg 50-60Kc,obsahuje stopove prvky i rohovinu,zahrne se do hliny ke kytce a postupne se uvolnuje samo,idealni kdyz neni moznost kytku hnojit casto,kytku to nespali ani kdyz neni prilis velka a je potom krasne tmave zelena i kdyz je horsi puda.Ted k nemu davaji zdarma rustovy stimulator pro vetsi a bohatsi plody.
nooooo ako mne to pomohlo aj co sa tyka tohto hnojiva , ALE !!! skusal som to aj rucne pomocou kravskych hnojiv... = nic moc ... vydarilo sa mi to iba pokial som to mal dakych 30m pod kravinom pichnute a tam to vlastne stekalo a ta poda bola sama o sebe uz zahnojena brutalne ... cize newiem ale ja pokial to xces rucne hnojit takymto hnojivom tak asi ee ...SKUS
Původní příspěvek od bassman Ja doporucuji pro out hnojivo AGroBioMin na jahody,osvedcilo se mi uz loni,stoji 1Kg 50-60Kc,obsahuje stopove prvky i rohovinu,zahrne se do hliny ke kytce a postupne se uvolnuje samo,idealni kdyz neni moznost kytku hnojit casto,kytku to nespali ani kdyz neni prilis velka a je potom krasne tmave zelena i kdyz je horsi puda.Ted k nemu davaji zdarma rustovy stimulator pro vetsi a bohatsi plody.
a kde to hnojivo koupim nevis plss?mame tady tak 3 zahradnictví a v kazdym uz me znaji a ja tam chodim jak kkt a poradf se ptam na rockwol ebo na jakesi hnojiva atd......proste kde to koupim hlavne ne pres NET dikes a P.E.A.C.E
HerrFlick: tak ti velmi pekne dakujem,aspon sa nebudem musiet jeb*t s tou koprivou ked uz to riesim timi slepacincami.
a ozaj je tobre aj na kvet ci nie?
za odpoved vopred diki.
RASTA PEACE and Grow it!
ale ja se praveze do baumaxu nedostanu ja bydlim 35 od brna a 35 od znojma takze NIC jinak z kvetinarstvi nebo tady mame obchod jen s hnojivi mozna tam????myslite???
chci se zeptat.. ten Pythamin je značka nebo je to označení nějaké účinné látky a dá se to sehnat od více výrobců? Takže kde jste to koupili a jaká firma to vyrobila.. a za kolik?
Zdravicko. nevim jestli se to tady hodi ale neni to uplne mimo misu. Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti s neproplachnutymi kyti po hnojkach a jak vam potom popripade bylo protoze: vcera sme se rozhodli skonzumovac jednoho samce a neuvedomil sem si ze sem ho z kvetinacu vytrhl a jen dal susit a ze sem to vlastne neproplachl vodou poradne aby se procistila protoze sem nepocital ze to budem nejak hulit nebo varit a od vcerejska co sme ji v krizi uvarili mi blbne srdce (nepravidelny rytmus, jakoby slaby tep) a kamos sel z toho 3x blinkat . Hnojim bio hnojivy od BioBizz. mate nekdo podobnou zkusenost?
Původní příspěvek od Jizvič Zdravicko. nevim jestli se to tady hodi ale neni to uplne mimo misu. Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti s neproplachnutymi kyti po hnojkach a jak vam potom popripade bylo protoze: vcera sme se rozhodli skonzumovac jednoho samce a neuvedomil sem si ze sem ho z kvetinacu vytrhl a jen dal susit a ze sem to vlastne neproplachl vodou poradne aby se procistila protoze sem nepocital ze to budem nejak hulit nebo varit a od vcerejska co sme ji v krizi uvarili mi blbne srdce (nepravidelny rytmus, jakoby slaby tep) a kamos sel z toho 3x blinkat . Hnojim bio hnojivy od BioBizz. mate nekdo podobnou zkusenost?
Cus, ja kdyz jsem hulil kytku, ktera nebyla flushovana a byla hnojena AH (byl to zastipek na zkousku), tak me strasne rozbolela hlava a taky jsem se poblil. Od te doby flushuju 10 dni Final Solution a pak jeste 7 dni jen voda....
23
Původní příspěvek od Jizvič Zdravicko. nevim jestli se to tady hodi ale neni to uplne mimo misu. Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti s neproplachnutymi kyti po hnojkach a jak vam potom popripade bylo protoze: vcera sme se rozhodli skonzumovac jednoho samce a neuvedomil sem si ze sem ho z kvetinacu vytrhl a jen dal susit a ze sem to vlastne neproplachl vodou poradne aby se procistila protoze sem nepocital ze to budem nejak hulit nebo varit a od vcerejska co sme ji v krizi uvarili mi blbne srdce (nepravidelny rytmus, jakoby slaby tep) a kamos sel z toho 3x blinkat . Hnojim bio hnojivy od BioBizz. mate nekdo podobnou zkusenost?
Skoušel jsem záštipky, tzn. bez flushingu z kytky hnojený plagronem a skoro to neškrábalo, následky kromě zkouřenosti žádný.
Podle toho co je napsáno na tom hnojivu, můžeš pak posoudit, zda to hnojivo je vhodné pro růst či pro květ. Např. na růst používám kombinaci 10-10-27 či 6-9-17, na květ a přesazování 5-30-5 či 10-54-10.
tak ja mam asi patym rokem kyti na balkone a hnojim to obič kristalon -rust a na potkom plod a donhojuji to nejakym excelatorem na hmotne palky a bohate mi to staci loni sem skousel i AH ale na balkone se to nevyplaci kristalony,anejaky excl.bohate staci