Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj.
na fotce to není moc vidět, ale ta barva je strakatá až do žluta co?
nikdy jsem se tu nedozvěděl jestli jde o genetiku, nebo o druh plísně, která zabraňuje napadeným místům růst, proto se tam tak kroutí.
už jsem to měl taky. nic na to asi není a pokud těch pár napadených listů ostříháš, v klidu to dojedeš
To Skunk2
Dík za názor, je to fakt zvláštní úkaz a pro mě úplně nová zkušenost. JJ i žlutá jasně místy.
Mno mohlo by to být možná i málo K. Takže asi ani stříhat je nebudu, nešíří se mi to, prostě to tam najednou bylo. A navíc, teď už i normální listy vadnou a schnou, jak holky dozrávají a mám to hodně jungle
Je to nejspíš krapet přesvícený..Zvedni malinko lampu..
Edit :
Nebo genetická "úchylka",částečná ztráta pigmentu..
Nevšim sem si,že to máš i na spodkách.. Tak to ta genetika..
Mě tohle dělal Orange Bud,regular a pak se objevilo i pár koulí..Tak to hlídej..
Teď mám takovýhle i pheno Super Bud (ten pigment),feminu,tak čekám,co se z toho vyvrbí..
To Eda45
Dík, asi je to genetika, i když u dvou různejch kytek? Sice od stejnýho growera, že by dělal nějakou chybu?
Lampa asi nee, jedině zvednout slunce Totiž, svítilo se lampou jenom než začalo být venku hezky. V srpnu dostaly týden nošení do tmy na přepnutí 12/12, což nádherně zabralo. Jindy mi skunky kvetly venku až v říjnu, teď to bude do konce září hotovo
Hermáče tady naštěstí už nehrozí, to už by bylo vidět.
Ovšem z loňskýho Passion No1 řízku nakonec bylo pár semen a letos z nich vyrostli jen hermáči Koule se ukázaly na hlavním stonku poměrně brzo, tak jsme jednoho pokusně a brutálně utnuli. Mno a nakonec je z hermafrodita Afrodité - nádherná kytka, uvidíme jaká bude síla
to charter: jj je to porucha chlorofilu asi z přesvícení, jak píše eda. párkrát mi to dělal chronik přímo pod lampou(tenkrát mi potvrdil matkář, že se mu to taky stává, takže genetická vadička). nikdy to nemělo žádný následky... to hermení bych viděl spíš jako chybu u dp... [/B]
To Balon,
Díkec za reakci, jste na tu genetiku už dva, tak i tebe se ptám -
u dvou různejch kytek? Jsou od stejnýho growera, že by dělal nějakou chybu?
To Eda45
Dík, asi je to genetika, i když u dvou různejch kytek? Sice od stejnýho growera, že by dělal nějakou chybu?
Lampa asi nee, jedině zvednout slunce Totiž, svítilo se lampou jenom než začalo být venku hezky. V srpnu dostaly týden nošení do tmy na přepnutí 12/12, což nádherně zabralo. Jindy mi skunky kvetly venku až v říjnu, teď to bude do konce září hotovo
Hermáče tady naštěstí už nehrozí, to už by bylo vidět.
Ovšem z loňskýho Passion No1 řízku nakonec bylo pár semen a letos z nich vyrostli jen hermáči Koule se ukázaly na hlavním stonku poměrně brzo, tak jsme jednoho pokusně a brutálně utnuli. Mno a nakonec je z hermafrodita Afrodité - nádherná kytka, uvidíme jaká bude síla
Hele taky jsem to měl a pořád ještě mám, dokonce jsem se tady i ptal a bylo mi řečeno že se to sem tam objeví.
No kdyby jsi měl chuť tak si vygoogli: "cannabis tobacco mosaic virus" a přečti si co si myslí o tomto úkazu naši zahraniční kolegové. Docela zajímavej horůrek
Zdarec,mám ten samý problém,jak zde popisuje hellping a člen Balon.Ztráta pigmentu na listech.Mám to na odrůdě Euforia a Chronik.Chci se zeptat,jestli vám to nějak ovlivnilo sklizeň?
Díky za odpověď
to hellping: mě děsíš teda s virusem
to kulich: letos to mám poprvé, zatím se to nešíří, snad to na úrodu mít vliv nebude, protože další listy už kytka sama shazuje, jak se blíží sklizeň naštěstí...
no nevim ... vcera jsem to proplachnul vodou a ted to zalejvam bez hnojiv a ustrihal jsem ty hnusny listy tak uvidim jestli byli presoleny a ten pruplach pomoh tak napisu jinak po 1 dni zadna zmena ale to jsem ani necekal .. listy se daji drolit furt
Zachovejte klid, netvořte paniku =D
Jak řikám.
Někde jsem četl že je to plíseň, která nějak žere ty pigmenti a v těch místech ten list neroste a kroutí se, nebo je zakrnělej.
Ať je to co je to, tak já jsem napadené listy stříhal (ne všechny) a dařilo se mi to držet na uzdě.
Výnos nevím, jestli byl kuli tomu menší. Byl normální.
Nicméně bych byl moc rád, kdyby přišel někdo zkušený a napsal přesně co to je a dal odkaz.
Ať je vtom jednou pro vždy jasno
A.......
určitě vím, že se nejedná o nedostatek, nebo přesvícení.
Ahoj grůwři.
Takže...Mám 3 kytky. Northern lights, Tutankhamon, oboje od Pyramid seeds. A pak ještě La Blanca od Kannabia. Holky jsou zhruba ve 3. týdnu květu.
Zálivka:
Obyčejně vodou, které upravuji pH ze zhruba 7,4 na 5,8-6,2 kyselinou fosforečnou. Jednou za týden dostávají nášup Alga bloom (plagron) 3ml/l, 1ml Bloombastic/l a na konec PK 13-14 1ml/l.
Na růst jsem je hnojil za poslední tři týdny pouze jednou, a to 1,5ml/l
Myslíte, že jim "pouze" chybí dusík, nebo je to zapříčeněno něčím jiným?
Předem díky za rady, odpovědi.
frek
Jinak se omlouvám za kvalitu fotek, ale s dvěmi Megapixely toho moc nevyčaruji, a taky se omlouvám za následující přispěvek, který mi nejde smazat
Původní příspěvek od frek Ahoj grůwři.
Takže...Mám 3 kytky. Northern lights, Tutankhamon, oboje od Pyramid seeds. A pak ještě La Blanca od Kannabia. Holky jsou zhruba ve 3. týdnu květu.
Zálivka:
Obyčejně vodou, které upravuji pH ze zhruba 7,4 na 5,8-6,2 kyselinou fosforečnou. Jednou za týden dostávají nášup Alga bloom (plagron) 3ml/l, 1ml Bloombastic/l a na konec PK 13-14 1ml/l.
Na růst jsem je hnojil za poslední tři týdny pouze jednou, a to 1,5ml/l
Myslíte, že jim "pouze" chybí dusík, nebo je to zapříčeněno něčím jiným?
Předem díky za rady, odpovědi.
frek
Jinak se omlouvám za kvalitu fotek, ale s dvěmi Megapixely toho moc nevyčaruji
je to tak.
nemáš tam dusík, nebo hořčík.
koukni se, jestli se ti nezakutálel někam pod postel.
já jsem se teda na něj letos taky vykašlal. utrpěl výnos, ale ta chuť.......
Původní příspěvek od skunk2 je to tak.
nemáš tam dusík, nebo hořčík.
koukni se, jestli se ti nezakutálel někam pod postel.
já jsem se teda na něj letos taky vykašlal. utrpěl výnos, ale ta chuť.......