Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mondosivan Dikec to woody,driv jsem hnojil organikou biobizz ale byl me doporuceny mineral.zkusim hnojit dle tveho navodu
tak to je jasne potom .. ja idem prave opacne ... po rokoch s Plagronom alga som presiel na Biobizz a aj problem na zaciatku som mal presne opacny ako ty .. tie hnojky zaberaju uplne inak a je treba si to vychytat .. ja som si musel zvyknut na BB, ze ho asi ani nemoze byt vela (v hline mam teraz aj granulovany hnoj aj BB lejem a ziadne prehnojenie sa nekona) ale zato ta odozva rastliniek na hnojky je strasne dlha oproti mineralu .. ten naozaj zo zaciatku kludne staci aj 1/3 dvaky a pomalicky zvysovat - odozva je ovela rychlejsia a vlastne ked vecer zahnojis rano uz to je vidiet .. potom viac dohnojit je lahsie ako riesit prehnojenie .. a prehnojit s mineralom je povedal by som velmi jednoduche ..
tie tvoje herecky by bolo dobre teraz najprv preplachnut iba s enzymami ak mas a az tak pokracovat s hnojenim, lebo vyzeraju celkom slusne prismahnute .. inak ked chces ostat pri mineraloch, tak ten EC meter by sa ti hodil urcite ..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
tak to je jasne potom .. ja idem prave opacne ... po rokoch s Plagronom alga som presiel na Biobizz a aj problem na zaciatku som mal presne opacny ako ty .. tie hnojky zaberaju uplne inak a je treba si to vychytat .. ja som si musel zvyknut na BB, ze ho asi ani nemoze byt vela (v hline mam teraz aj granulovany hnoj aj BB lejem a ziadne prehnojenie sa nekona) ale zato ta odozva rastliniek na hnojky je strasne dlha oproti mineralu .. ten naozaj zo zaciatku kludne staci aj 1/3 dvaky a pomalicky zvysovat - odozva je ovela rychlejsia a vlastne ked vecer zahnojis rano uz to je vidiet .. potom viac dohnojit je lahsie ako riesit prehnojenie .. a prehnojit s mineralom je povedal by som velmi jednoduche ..
tie tvoje herecky by bolo dobre teraz najprv preplachnut iba s enzymami ak mas a az tak pokracovat s hnojenim, lebo vyzeraju celkom slusne prismahnute .. inak ked chces ostat pri mineraloch, tak ten EC meter by sa ti hodil urcite ..
Dikec moc za rady.je to teprv druhe kolo indoru,jinak jsem jel venek a tam je to lalacek.indor je fakt vyssi divci.
Zdravím, pěstuji poprvé a jsem na groweru nový, takže jsem se chtěl zeptat, zda to můj Auto Brooklyn Sunrise přežije( ještě se to rozšířilo na nové listy a nevypadá dobře) případně jak mu pomoci, děkuji za odpovědi.
Původní příspěvek od Ales-All Ahoj, pořadí mi někdo prosím ? Na listech se mi dělají malý dírky . Od čeho to je ? A jak se po případě těch škůdců zaručeně zbavit ? Díky
a mas na spodkach listu nějaký lezouci breberky, nebo jen ty dírky? Napadá me propaleni od sluníčka/lampy a současné kropeni listu, pošli fotky listu zespoda......23
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23
zdravim, v poslednych par dnoch sa mi na listoch zacali objavovat skvrny zltohnedej, ale sem tam aj bielej (striebornej farby)...pestujem v boxe 250w, 11L, plagron lightmix, biobizz bloom, grow a topmax podla tabuliek.Rastliny su cca v 7 tyzdni...zalievam kazdy druhy den cca 1L vytecie len par kvapiek, teploty cez den do 30 v noci 23-24...PH zalievky meriam len pomocou kvapiek (zatial) cca 6,5-7...Raz som to striekal Canna curom...Je to moj prvy grow, pokial by to bolo len vo vyzive tak Ok, snad to nie je choroba...