Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele tak já sem slyšel ňákej singl a přišel mi celkem v klidu.. mno každopádně, i když smažky už nejsou dávnou mým kap-of-tý, tak tohle album si seženu...
zdarek nemohli byste mi sem napsat nazvy nejakych dobrych reggae ci ragga skupin, ja znam jen Boba a pak mam 1.album od gorillaz (g. vs. space monkeys) coz je taky skoro samy regecko. Jinak nedam dopustit na asian dub foundation, poslouchate nekdo?
No Smashing sou hustý mam všechny alba i tu solovku.Nejlepší song od nich je Disarm,1979, a Tonight, Tonight. No Beatles sou v pohodě hlavně v období alb Yellow Submarine a Sgt. Peppera.No nejvíc hulili a brali papíry a taky ta hudba podle toho vypadá.
to Ježíš: Fermin Muguruza, Christafari, Israel Vibration, Macka B, Mikey Dred, Mystic Roots, Sinsemilia, Third World, UB 40...
Jo a ještě jedna česká reggae skupina, kterou možná znáš...Švihadla