Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Plagron! Rust,květ, rybý emulzi a pak třebas Final solution na dojezd a nějaké Pk13,14 a máš vystarané, popřípadně ještě nějaké čisté bio, jako slepičáky a koňský hnuj.
já bych chtěl letošní out hnojit OBMkem......
Budu sadit asi do 20litrovejch květináčů a ze začátku bych to hnojil tím OBMkem a při květu bych tam ještě přimíchával kuřince.......
Může to tak být?
(hledal jsem tady něco o tom OBMku a nic sem nenašel......mohli by jste tu pls dát nějaký odkaz??)
da_beck: Někde na groweru to je - na růst v pohodě
Možná bych našel na disku tabulku zkompletovanou z několika míst na groweru tam by to bylo přesnějc (hodnoty NPK)
EDIT: Už sem to našel
králičí bobky 2.4 1.4 .6 (0.8 - suché)
Chtěl jsem dát pro srovnání slepičáky jenomže hodnoty se rozcházejí (je to tady z groweru)
a)slepičince 1.6 1.5 0.9
b)trus slepičí a holubí [1,70--0,70--0,40--0,01] (těch 0.01 je Ca)
To druhý je z tabulky co má děda mráz v theardu o hnojivech
zdravim chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenost s tymto hnojivom...
Prvky :
N- 4 %
P2O5 -3%
K2O- 3%
spalitelne latky v susine -10%
tie cisla v prvkoch su dolne indexy....
rizikove prvky :splnuje zakonom stanovene limity v mg/kg
kadmium 50mg
olovo 15mg
ortut 1mg
arsen 10mg
chrom 150mg
Ak nie tak apson napiste nazor ci je vobec na nieco dobre mne sa nejako nepozdava :/
zalozil som tento thead lebo mi zalezi na tom ako spravne a efektivne vyuzit hnojky ktore su dostupne na nase ucely.Do prveho In som sa rozhodol ze pojdem z hnojkami od Plagron:
-ALGA WUCHS
-ALGA BLUME
-Phytamin
a od firmy AH mam:
ňEnzymes
Grow/bloom excalator
Final Solution
od BIONOVY:
PK13-14
mal som nejaky plan navrhnuty co ktory den v tyzdny v akom pomere davat ale nezdalo sa mi to moc efektivne a ucelove.Preto som sa rozhodol ze tie adityva od AH prestanem pouzivat a zameral by som sa na komplet len cisto produkty PLAGRONu.Zakladne prvky na rast a kvet mam+postrek Phytaku a chcel by som dokupit a ty co maju skusenosti by som chcel poprosit ci by mi nepomhli navrhnut nejaky plan na vyvazene hnojenie aby boli ich ucinky vyuzite na plno.
toto chcem dokupit:
-ALGA TOTAL
-Startup
-Cropmax
-Roots
-PK 13-14
-Enzo a Repro
a dalsie rastove a kvetove stimulatory
dik Matko
Včera jsem si udělal mazané hnojivko - kupa Koňských (s odpuštěním) howen,kupa mrtvých ryb,nějaké ty odřezky ze zeleniny a zalít vodou...už teď to smrdí solidně,uvidíme jak se povede