Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ČKD tezkej prumysl, defektoskopie, inkar.. Hledam trhliny na odlitcich takzvanou nedestruktivni polevaci metodou. Musim na to dobre videt, takze misto mrkve..
The latest survey shows that 3 out of 4 people make up 75% of the world’s population.
Even the impossible is possible when your totally awesome.
Já pracuju rukama, hlavně po stavbách. A v práci bych si nehulit opravdu nedovolil, páč první věta mýho šéfika každej den ráno je: "Na, tady máš a ubal pořádný brko, ať to tady dneska přežijem".
Při měřeních, nebo práci, kdy se častějc používá mozek nehulim, ale protože většinu prací, který děláme by zvládl i šimpanz po lobotomii, rád si zahulím a zaseknu se na práci a jedu. My živnostníci říkáme, že "valíme metry".
Pak se najednou po dvou hodinách proberu z meditace, za mnou obrovskej kus práce, kterou si nepamatuju, že bych dělal. Většinou v téhle chvíli přiběhne šéf a zopakuje ranní větu. No a tak to jde celej den.
Hulíme ovšem pouze řádně pročištěný a sativní modely, abych si po práci, když přijdu domů, byl schopnej vzpomenout aspoň na jméno svý manželky a měl taky ještě sílu se věnovat rodině a nechcípnout hned do postele.
Prostě pracujete-li automaticky, sekvenčně a pouze rukama, kde mozek zapojujete jen podvědomě, nechá se udělat mrtě práce a ještě si u toho odpočinout, protože vědomí se věnuje něčemu úplně jinýmu, (třeba kam jít večer zakalit).
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
Ahoj, pracuju jako stavební technik (stavbyvedoucí) v jedný menší firmě cca 15-20 lidí. V práci zásadně nehulím, z několika důvodů.
Chybná rozhodnutí bych zazlíval mé milované
Mám svou práci rád a nechci někomu dávat záminku aby mi jí znepříjemňoval.
Nebaví mě pracovat pod vlivem.
Jinak si myslím že bych to zvládal i zhulen(pokud bych to nepřeháněl).
Přeju hodně štestí všem fajn lidem ať už makáte rukama nebo hlavou, potřebujem obojí !
Obsluha NC stroje alias ohýbačky. Prostě rychtuju plechy do správných tvarů do vzduchotechniky. Práce mě zatím baví, i po 7 letech. Máme stovky různých výrobků tak to není jednotvárné. A nehulím bo bych se poscal z teho
PS: pruda je, že jako firma na klimatizace máme na hale 30stupňů jak ocasi ...
Tak to já zase z počátku dělal autoelektrikáře ve Škoda servisu. Poté jsem přešel na teplárnu kde pracuji dodnes jako obsluha energozařízení (turbíny,dmychadla a kotle). Hulim zásadně doma s přáteli po směně. Nikdy to nehrotím před směnou.V práci je potřeba přemýšlet a to jde někdy i bez THC těžko
Životy jiných končí při rychlosti u
které životy druhých ožívají ........
Po letech lítání po středních, milionech brigád sem nakonec skončil na Obchodce oboru Obchodník. Hulit se tam dá, ty pojmy vám pak dou líp do hlavy a když si to představíte, líp to pochopíte
But Only Sativas! jinak to končí špatně