Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tahle fraze me pobavila- ..... já si myslím, že optimista je jen neinformovaný pesimista.......
A jeste jeden od spoluzaka, kterej porad blije nejaky hovna a kdyz uz nevi co by rekl rika "nevotravuj mrdko a vrat se zpatky do curaka.....
dnes sme si tak vecer dali a potom kamarat nas zacal fotit a ja mu hovorim
"ale bez toho fotaka nas nebude vidno na fotkach" chcel som povedat ze bez blesku ;-)
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Ptal sem se kamoše jestli mu neni zima v kožené bundě..A byla fakt kosa..on jenom:"Ale jo je to trošku chladivější ale jde to...spíš je problém z končetinama"! to nas sytě pobavilo...pka řekl že si spočítá mince místo peníze O:-);-)
Když sem se s kámem zhulil(byly to moje zacatky) tag se mi zdalo ze sem nakej zpozdenej a asi dvacet minut sem do káma valil tuhle vetu : Jak dlouha doba uplynula od ty doby co sem tohle rek?
Dneska mně uplně rozložila konverzace.
1:Kolik těch slunečních brejlích máš, si bereš na každou činost jiní
2:To si ještě nevyděl v kterej si čistim zuby
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Jdu na akci s 600kily za cca.5h sedím najebaný a zhulený na lavičce a jím hamburger s hermelínem a mase a říkám si že je to pohoda jak cip tak se podívám do peněženky jak sem na tom a nacházím tam akorát lístek na vlak . Najednou se kámoš vedle mě začne smát jak cip si říkám co mu zas jebe a začínám se smát taky cca.30min. Na druhý den sme vůbec nemohli pochopit čemu sme se smáli...
Původní příspěvek od xcocox Jdu na akci s 600kily za cca.5h sedím najebaný a zhulený na lavičce a jím hamburger s hermelínem a mase a říkám si že je to pohoda jak cip tak se podívám do peněženky jak sem na tom a nacházím tam akorát lístek na vlak . Najednou se kámoš vedle mě začne smát jak cip si říkám co mu zas jebe a začínám se smát taky cca.30min. Na druhý den sme vůbec nemohli pochopit čemu sme se smáli...
mozna me budes mit za debila, ale at hledam v tvem prispevku jak hledam, nevidim tam tu hlasku ? popisujes nejaky zazitek a hlaska tam neni, oprav me jestli se pletu ....
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|