Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam rostliny ve 21. dni květu a začali mi téměř na všech žloutnout spodní listy. Ten samej problém jsem měl i minulý kolo, nakonec to dopadlo tak, že mi zežloutly skoro celý kytky :/ Neměřil jsem ph, takže jsem myslel, že to bude tím, ted už kyselost hlídám takže v tom problém asi nebude. Víc viz. foto
Substrát: plagron lightmix
Hnojiva + zálivka: ata bloom + ata PK + enzymy, biobizz grow, ph upravuju na 6,3 - 6,4.. EC se nažim držet nějak v normě - občas kytky proleju čistou vodou s enzymy
Světlo: GIB 600w
teplota: noc 20 / den 26
Vlhkost: 55-60%
Genetika: Jack herrer - sativa
Je to mírný deficit dusíku, nízké PH zpusobuje žloutnutí od vrchu, dusík od spod. Když proleješ čistou vodou, tak podporuješ deficit. Pokud to světlá, tak pokud chceš prolít, tak i s hnojivem.
Potřeboval bych poradit jakej mám problém začli mi žloutnout a kroutit se horní listy, předpokládám, že to bude světlem (ale jedu pod LED, poprvé tak nevím)
jojo díky hoši. Nedalo mi to tak jsem vytáhl mikroskop a uz jsem viděl tu hostinu. Zítra to ošetřím tím Bioolem. Doporučují to i v knize "Jak pěstovat Indoor" Tak to zkusím. Kdyby někdo měl podobný problém který nemohl identifikovat přikládám pár fotek Třásenek.
Zdar pánové, můžete mi poradit, nějak se mi začali kroutit listy na 15.dni květu.
Osvětlení LED, kokos, PH 5,8, EC neměřím, hnojky podle tabulek (ATAMI - A,B, PK13/14)
máš to hodně promočený a semeno když puklo tak malinko zahnili lístky a když se vylupovalo tak se odtrhli a pak to takhle vypadá
jinak to můžeš zahodit
Zdravím všechny Growery,¨
mám problém, kroutí se mi listy nahoru u dvou holek.
Bubbler + 600W MH
pH 5,4
EC 1,04
teplota roztoku 23°C
výška lampy 50cm.
Mám podezření na přehnojení, ale dávkuji jim poloviční dávky.
Hnojky B CUZZ hydro.
Myslíš okolního vzduchu že? Já myslel u vrcholku kytek.. jestli neni až moc velké teplo.. jinak možná že ti někdo poradí jestli to teda neni od hnojek.. zkusil bych jeden den propláchnout jen vodou a uvidíš jestli bude změna.. ale v hydru se vůbec nevyznam.. tak doufam že ti někdo pomůže.. držim palce..
čau nevíte co s tím je ? stalo se mi to v boxu na jedné kytce která nemá tak kvalitní půdu jako ostatní...chci se zeptat jestli to také není náhodou přenosné na další kytky díky za info
Původní příspěvek od Ferda Mravenčák čau nevíte co s tím je ? stalo se mi to v boxu na jedné kytce která nemá tak kvalitní půdu jako ostatní...chci se zeptat jestli to také není náhodou přenosné na další kytky díky za info
Nemoc to není, vypadá to na menší nedostatek dusíku, nebo něco podobného, jde spíše o výživu.
Původní příspěvek od Tomsio Myslíš okolního vzduchu že? Já myslel u vrcholku kytek.. jestli neni až moc velké teplo.. jinak možná že ti někdo poradí jestli to teda neni od hnojek.. zkusil bych jeden den propláchnout jen vodou a uvidíš jestli bude změna.. ale v hydru se vůbec nevyznam.. tak doufam že ti někdo pomůže.. držim palce..
Tak jsem změřil teplotu u vrcholků a jsem v normě
Spíš si teď myslim, že to bude podvýživa... Začínají trochu žloutnout..
Každopádně díky za reakci. Víc takových...
Zdarec, tohle se mi objevilo na jedné kytce - jedná se o křížence FLO x Power Plant
Zahr. substrát, perlit, plagron grow spíš menší než doporučené dávky, voda s upravenym pH. Pod MH 250, postiženy jsou spíš horní listy.
Dělá to jen jeden model, ostatní v totožných podmínkách bez příznaků.
Tak kdyby někdo věděl, co je špatně... dík
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk