Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jsem takhle onehdá cca "5roku" zpátky hledal práci a zabloudil do náborového centra naší armády říkám mám svářečáky páličáky a 5let jsem dělal údržbáře chtěl bych kvám na dílnu...
Chvíly byl klid a borec říká to je výborné to by se nám hodilo a šup Panceřovník Jindřichův Hradec a bylo po prdely
Jinak na praporu huličů mega je to prdel odjet na cvičení lehnout v letě večer do trávy pod širák na pár dnů a hulit kdy chceš horší jsou střelby naty musí být člověk v pozoru tam jde přece jenom o život...
Já pracuju v chemičce jako panelář taky v praci nehulim ale když občas jsem ve vyrobě tak si rad zapalím to už neni moc na přemýšlení tak proč si neužít když to jde :-))))
zamestnavam jse desatym rokem jako klempir, pokryvac, vecinu prac.doby travim ve vyskach pobihanim po strechach. Pri nasi praci se hulit da rekl bych ze uplne bez problemu, kdyz je chut tak zahulime. za celou tu dlouhou dobu jsem utrpel celkove dva krat pad ze strechy, bez zavaznejsich zdrav. problemu. Pres zimu mam prazdniny, obcas se naskytne nejaky ten melouch u zedniku jako pridavac a tam je to s hulenim obdobne +zednici navic dost chlastaj
International Move Coordinator - stahujem high class zamestnancov po svete, fajcim furt, aj ked som furt na telefone. Najlepsi customer service poskytuju vyhulenci
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Servis IT v zamestnani za smiesnu mzdu, servis elektroniky a IT pre kamaratov bezplatne, elektroinstalacie za peniaze kvoli prezitiu a hulim len obcas, ked je co a hlavne s kym. Uz sa mi stalo ze to u mna vydrzalo aj 3 mesiace.