Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a k čemu konkrétně tě to motivuje, jakože zvednout prdel a jít odpálit budovu MMF v pracovní době se všema kravaťákama uvnitř?? nebo jebeš na to a přestáváš odvádět daně státu? kua poraď voe, páč já tu cestu hledám už 20 let a zatím sem kromě útěku z města a snažením se o jakous-takous soběstačnost na dědině na nic nepřišel a světlo na konci tunelu furt nevidím...
Je to o pocitu, nedivej se na to rozumem, motivace je pocit, kterej po shlednuti videa mam. Prival energie jak prase, poustim si ho, kdys se mi nic nechce, hlavne ted, jak se blizi zima. Ta motivace je neco jako nadeje, kterou z toho videa musis citit.
A najit tu cestu je snadny kamo, jen ji nesmis hledat :-).
A abych nebyl OT, tak tady taky dobry videjko.....
no tak tohle mě nadzvedlo!!! to je fakt moc moc.. koukněte na to video - je to normální konání policie?!
...17. listopadu - zadrzeni Otakara van Gemunda.. ("Nizozemský překladatel Otakar van Gemund (je to drzej aktivista), který žije už dlouhé roky v Česku, byl policií zadržen i 17. listopadu na pražském Albertově, přestože vůbec nic neudělal") ...