Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj Sensi jsem jel v bubbleru na šalvěj a po ničem jiném nebyla tak hezká, ale tak jako tak by mě sensi vyšlo na ranec, když si vezmu, že ředění je 5ml na litr a ještě k tomu alespon základní aditiva, jako je kořenák, enzimi a nějakej posilovač květu chci. Třeba až vyhraju ve sportce
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Ahoj potreboval bych radu mam zkusenost pestovani jen s hnojkama od Plagron bio.. chtel bych zkusit nejakou chem.. doporucil by jste mi nekdo nejake hnojky?
Ahoj koupil jsem biobizz tripack indor. Máte s těmito hnojivy zkušenost ? Nebo neporadily by jste aspoň dávkování.? Nikde k němu nic nemůžu nají jen reklamní žvásty.
Čau groweri.Potřeboval bych trochu poradit s hnojkama.jedu belladonu na scrog pod 400W a nejsem si jisty jak ty hnojky davat. vypíšu hnojjky jaké mám a rád bych kdyby mi někdo z toho řekl co by bylo idealni,co z toho použít a co zase ne.
Takže: 3složka GHE,Bcuzz soil booster,Bcuzz bloom stimulator,atami blossom builder,canna canazym,SUPERTHRIVE,ripen, na postřik mam alg-a-mic a fishku.
Tak co myslíte,co bude nejidealnejší ? díky za rady a tipy
zdar hele nemyslim si ze je nejlepsi kombinovat vice znacek dohromady, podle me kdyz pojedes tu zakladni trislozkovou GHE tak tim nic nezkazis... davkuj podle tabulek ktere najdes na jejich strankach nebo podle davkovani napsane na lahvi (na zacatku hnoj radeji min a postupne zvedej) btw. mas hlinu nebo kokos?
Čau groweri.Potřeboval bych trochu poradit s hnojkama.jedu belladonu na scrog pod 400W a nejsem si jisty jak ty hnojky davat. vypíšu hnojjky jaké mám a rád bych kdyby mi někdo z toho řekl co by bylo idealni,co z toho použít a co zase ne.
Takže: 3složka GHE,Bcuzz soil booster,Bcuzz bloom stimulator,atami blossom builder,canna canazym,SUPERTHRIVE,ripen, na postřik mam alg-a-mic a fishku.
mam to v hline od biobizzu all mix. davam tu trislozku ghe a k tomu pridavam prave ten soil booster plus ten enzym a obhnojeni ten soil menim za ten superthrive a vypada to vsechno fresh akorat ted budu prepinat na květ a premyslim jak to poskladat na ten kvet
Původní příspěvek od G-Weed Čau groweri.Potřeboval bych trochu poradit s hnojkama.jedu belladonu na scrog pod 400W a nejsem si jisty jak ty hnojky davat. vypíšu hnojjky jaké mám a rád bych kdyby mi někdo z toho řekl co by bylo idealni,co z toho použít a co zase ne.
Čau growere. Nejsi trochu duševně hendikepovaný, ptát se dvakrát v jednom vlákně a ještě dostat na první dotaz odpověď?
Ahoj chcem sa opytat ci je mozne kombinovat hnojiva mineralne s organickyma. Mam teraz Plagron Koko A+B a do toho ešte enzymy od nich. Možem k tomu primiešat este na kvet Top Max od Biobizzu? Financie sa minuli a mam na ruke ten TOp Max. Alebo viete mi niekto poradit nieco ine rozumne na tvorbu kvetu?
Dikec Plevel
No nevymejslet chujoviny a naučit se používat základní hnojiva který plně postacujou aspon si nerozhodis poměr živin méně bývá kolikráte více touhle neřesti cpát tam vše a nejlépe pod tlakem trpí spousta begineru