Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Obojí je fajn
Ve smyslu předpest indoor a pak ven s tím to dělám kazdy rok 😀
Opačný postup jsem dělal taky v kyblech venku než dojeli jedno a pak výměna po kose.. také úspěšně řekl bych 😀
Ale par kousku (při variantě predpest in) mi po vydání ven nakvetlo pro nedostatek světla
Sem tam se vrátili do růstu sem tam už dojeli květ a bylo z toho nic
Hold nikdo není neomylný a stávají se různé věci když něco děláš
Jak se říká kdo nic nedělá nic neposere.. ale taky nic nemá nebo platí 😀😀😀
Podle mého když se rozhodneš mít venku např 5 kytek
Dej si jich 7
😀
Nikdy nevíš
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Přidal bych calmag a do každé zálivky... Používám calmag extra od advanced nutrients a nemůžu si to vynachválit. Kromě calcia a hořčíku má i dusík a železo, takže za mě cajk.
Calmag mám od biobizu 😁 začal jsem dávat až teď,co je to pod světlem, včera poprvé. dnes jsou 4ty den na květu. doufám že se neprojeví žádný deficit, z venku vypadají zdravě
Takže neprostrihavat,ani když už teď ty velký listy vadí spodním větvím aby se dostali ke světlu? Jinak hnojim plus mínus podle tabulek, calmag grow Bloom a top max,do každé zálivky, prakticky denně,zalévám každé 0,5l.hrozně to chlastá . Zatím to vypadá perfektně, až na tu výšku,lampu držím kolem těch 30 cm,rezerva se krátí, ale pořád nějaká je😁. Držte palce aby se to vešlo v pohodě, dnes je to týden na 12/12
Je to vec názoru a lidi se v něm hodně přou strihat/nestrihat
No podle mě nestrihat dokud není úplně nutno
Větve vyrostou hlavně díky listum
Představa je. Chceš po někom práci ale usekneš mu prsty (to se pak děla hur) kytka to má podobně
Listy potřebuje
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Zdravím, tak dneska je to 14 dní od přepnutí,ustrihnul jsem ty největší listy pod hlavními větvemi aby nepřekáželi,hnojim s každou zálivkou,dnes vyřadím hnojivo na růst 🙂 doufám že to dělám dobře.jinak bych řekl že calmag funguje 😁 moc všem děkuji za předchozí rady.kytky mají nyní s květináčem +-90cm 😟
Začínám se celkem bát, že se to tam nevejde, světlo držím cca 25-30 cm nad vršky, ještě 35 cm a už nebude kam zvedat, doufám že to už moc nevyroste. Dokážete odhadnout kolik toho tam bude?
Clovece zkus to s tim zastrihavanim na jedne vetvi ja kazdou vetev strihnu abych si nakorigoval vysku a ona pak vyrazi dalsi vetvicky o to vice a vzdy vsechny listy ostriham 3 dny do vypada sice hrozne ale po trech dnech se krasne rozjedou a zacne houstnout cela kytka me prijde ze je mas chudery hrozne takovy ridky at to rote