Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak jak to dopadlo? Taky mám autopot, první kolo, tady na groweru jsem o něm nenašel mnoho informací,tak bych se chtěl optat jaké bys zatím shrnul výhody a nevýhody tohoto systému? Jinaki moc pěkné kousky v tom máš, vitální a krásně plné chlorofylu)
Kdo chce tipnout gramáž, tady je foto-nápověda. Ten zelenej bordel na zemi jsou okvětní lístky + měkký paldy - určeno na hash.
Za autopot sem rád, odvedl spoustu "práce" a ušetřil mi dost času.
S kokosem a perlitem fungoval bezchybně - žádný přelití, nebo nedokrmení a na to, že sem v tomhle systému jel poprvé včetně hnojiv Canna, nebylo žádný přehnojení, nebo deficity. Takže paráda.
Je to jak dělaný pro líný vyhulence, pro lidi pro které se zalejvání stala otravná rutina, nebo prostě pro ty, kteří nemají čas a chtějí mít jistotu, že každá kytka dostane co má a kdy má.
Až na malý překvápko s ucpáním plováku kořeny, který byl rychle zažehnán, žádný problém. Stačí aspoň 2x týdně vlézt do boxu a ocheckovat to, změřit pH a pohoda.
Kytky na tom mohly být líp, ale i přes rozpačitý start a následný nezájem o spodky atd., asi i menší výnost, věřím, že budu spokojený.
Když jsem ochutnal pryskyřici z oblepených nůžek, získal jsem dojem, že tohle bude taková ta dvou-prdová záležitost, ze který se vždycky odpálíte jak hovado, protože je to dost dobrý i chuťově a nejde přestat hulit.
Jo, slabota, co se výnosu týče, ale mě tohle hůlo mooc chutná. Má hodně pryskyřice a je to prostě paráda, supr.
A protože bylo ranec hodně orosenýho materiálu na hash (jednou tolik, než obvykle) a už se mi to tu nějak hromadí, zítra udělám nějakej dobrej bubblehash. Možná hodim nějaký foto. Čus.