Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jsem se pustil do flushe,20L upravený vody by mohlo stačit,ne?Zprvu byla voda zabarvená do hněda a pak už protejkala jen čistě čírá,takže flush považuju za hotovej.Akorát jsem si při tom uvědomil,kolik dokáže takhle velkej květináč pobrat vody a asi jsem ji během pěstu málo zalejval,zajímalo by mě,kdybych lil víc,jestli by byla větší a šišky větší a všechno bylo lepší??
snad to v klidu vyschne a nebudou problémy.Večer ji ještě opláchnu rozprašovačem šišky od prachu a postřiků,ať je to komplet a už se těšim na výslednej produkt :-)
ale jen opravdu paličky clf je prostě slabá,oproti dnešním ledkám nebo výbojkám se to nedává srovnávat...Přiblížíš , o tom nepochybuju,máš sice 150w a já 200w,ale zase máš dva kousky a já jen jeden.Množství asi budem mít oba úplně zanedbatelný ,ale snad to kvalita trošku dorovná :-) ...400ml to se mi zdá taky málo,ja co 2-3dny 2l a stejně by asi chtěla víc...btw1 co máš za odrůdu toumo?
btw2 co znamená to OT? to asi nebude jako v hokeji overtime,čili nastavení co?
Dneska ráno jsem měl v plánu jen prostříhat listy a nechat ji ještě třeba 2 dny oholenou pod světlem,ale během stříhání se mi holka krapet zbortila,pár větví se i pod vlastní vahou nalomilo,tak jsem se rozhodl ji už sklidit (docela mi to i vychází,přístí tejden mi přijdou odečítat vodu ).
Co mě určitě mrzí je,že jsem ji v poslední fázi květu dost přehnojil,což je krásně poznat z fotek-ty spalený listy atd a ikdyž jsem ji pořádně prolil vodou a poslednich 15 dní držel jen o vodě,vsadil bych se,že se to projeví na chuti,ty všechny hnojky co v ní zůstaly..Ke konci života totiž listy moc nežloutly,jen lehce zesvětlily.|Tuhle chybu zkusím trochu vylepšit pomalým sušením ve tmě v 15° ...
příjmeně mi ale překvapila tvrdost paliček,uvidíme co zbyde za 2-3 týdny
a páár fotek
mezitím budu přemýšlet co vysadím přístě,snad už pod novým světlem.
dik funny celkove byl tohle jeden z mejch lepsich pestu,tesim se az to hodim na vahu,posledni dobou se tu v sekci mikropestu objevilo dost odvaznejch tvrzeni co se tyce vysledny vahy,tak sem docela zvedavej kolik se mi urodilo
je to necelých 10 dní od kosy,sklizeň doteď visela v pokoji,kde je nějakých 18 stupnů,není to sice vyschlé na 100% ale dnes jsem to napaličkoval a očistil od listů a zvážil a ve stavu v jakém to je zavřel do tightvacu.Zatím jsem neochutnal,nechám si to měsíc odležet a pak rád ochutnám :-)
Co se týče výslednýho množství,tak jsem tajně doufal ve víc a ke konci pěstu jsem si říkal,že toho moc nebude.Nakonec váha ukázala číslo,který mě,dá se řict nezklamalo :-) hlavně materiál je pěkně obsypanej a vypadá a voní pekně (na CFL)
Karma za nejlepši tip :-)
ještě menší propočet kolik mě stál tento pěst elektřiny 1kw=4,3kč :
růst 43 dní pod 125w cfl (realná spotřeba 117w)(90,3 kw) +větrák 10w (7,77kw) tj 388kč + 33kč
Květ 60 dní pod 200w cfl (realná spotřeba 150w) (108kw) + vetrák ofuk 7,2kw,větrák pacháče (od 36. dne tj 24 dní v běhu 20w ) 6,6kw 28kč
tj 464kč +31kč + 28kč
388+33+464+31+28= 944kč
ve skutečnosti,ale o něco méné,pár hodin přes den je levnější.