Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi bych souhlasil s frynkem , po vysvetleni sem pochopil ze mereni ec je uplne k hovnu u org. Ale myslim si ze to tam klidne muzes palit ty hnojky, vzhledem k tomu ze je kokos cistej tak nicemu neuskodis. Kdyz to porovnam, tak substrat je predhnojenej i na vyssi hodnoty nez tam my vubec lejem .
Medi, ono samo o sobe je blbost drzet ph 5.8 v kokose kdyz jedes organiku, lidi si to pletou ze kokos je hydro medium a tak tam proste leji ph 5.2-5.8 nehlede na to jakou metodou pestuji. Mineral a hydro 5.2-5.8 ale organika by mela mit ph vyssi.
Tot muj nazor good luck.
Jerste tak RO to je moc hc a vedecky pristup. Musi to jit i lehceji. Budu to muset holt poradne prolivat. Nejvetsi chyba byla asi v tom a pak jak zminuje frynk s tim EC.
Jinak sem dneska montoval ten vetrak jako kabel a jak sem ho zkousel sem ho nechal samo v zasuvce a pak vesele v tom hrabal sroubovakem se mi zase dari. Nastesti sem si hral jen s hnedakem a modrak byl schovany.
Bitir- Jo,jo ,vzdyt to jsem prave napsal ze Ph ma byt trochu vyssi .
EC nema vubec cenu v organice merit protoze organika ma udajne spatnou vodivost takze udaje jsou nepravdive a zkreslene.
To uz jsem zjistil na vlastni kuzi. :-)
Jo to mate recht merit to primo pro hodnotu EC nema cenu ale ppro obraz kolik hnojiva dava tolik ec je to dobry. Dneska sem zase prolil snizenou vodou s PH a EC sem teda dal 1.8. Vytoku uz byl 6.5 takze tusim za dalsi 2-3 zalivky bude v cajku. PH sem snizoval u vody na 5.6 po hnojkach uz sem to nemeril. Ale melo by to jeste trosku klesnout. Pridavma i 2 fotky. Celek a makro.
Vcera sem nainstaloval ten td silent stahl otacky a naprosta phoda. Zadny huceni. Btw kdo by chtel mam k dispozici rok starou prima klimu s merenim teploty a reghulatorem otacek prodam za rozumny peniz.
Diky za sledovani povzbuzovani a s pristim updatem navidenou
Zdravim pratele drobneho pestovani. Mame tu malej upodate. Holky dostavaj zalivku 3ml bio heaven, 3ml grow, 2ml bloom, 1ml top max, 2ml algamic, 1ml activera a vypada to ze jim toto chutna. EC tohohle je +- tech 1.8. Kytky tmavnou tak zatim nepridavam. Pridavam 3 fotky, 2 z venku a 1 jako celek.
Čus Mocny Okurku. Jsem moc rád že jsi to nechal pokračovat. A tohle jsi chtěl vyhodit? Jsem i rád, že je vidět ,že ty moje řezy sou v pohodě... Budeš mít nádhernou úrodu s mega tvrdými palicemi. Nádherně porostly a zmohutnily. Moc se mi to líbí a přeji ti zdárný konec
Hele okurku ja 16 den květů zjistil že mi panel jede místo 200 na 50. Panel frynk opravil dočasně jedou po aleshovym než dojde opravena a upgradování verze na 320w a pokračují v kolu dal.
No ony se vetvi pekne ale sou maly a jak sem je chtel terminovat tak vypadaly sekjly. Tedka secko roste dobre. Jeste uvidime jak na tom budou na konci palice jestli to bude mit nebo nebude vliv.
Masuro co se ti tam presne stalo s tim panelem ze svitil jen 50? Super ze mas zdarma upgrade
Btw vcera uz zacali pekne kotlti(smrdet). Uz to voni tak jak kdyz si mi daval na vyzkouseni. Dale sem si vsiml ,ze mi pada nejaky bily smeti pri zaliti a trosku to vypada jako maly bily housenky. Nevite je treba plasit nebo uz se potom radsi nepidit? sou ciste bily, trosku to vypada jak reklama na sampon proti lupum, tohle sem jeste nemel, kytky to nemaj secky jen tusim 3. Ze by neco v tom lisovanym kokosu?
Zdravím.
Tož co se ti to přihodilo? Vyfoť to ať vidíme.. Klony byly v čisté a zdravé, tak nechápu co se tam po tak dlouhé době nastěhovalo ? Teď opatrně s postřiky. Já hodně používám ty žluté pásky.
Pěstu zdar a bojuj kámo
Takze mam tu dalsi fotoupdate i ze slibenyma breberuskama. Na tuti to je nejakej hmyz bo si v ty podmisce plavali jako v bazenu svine ale makro mam. Tyhle ciste bily frajery sem jeste nemel nemate teda prosim tucha co to je za svine? Jinak zalivku tedka davam trosku nizsi bo se mi zda ze konecky zacinaj vykazovat zase naopak prehnojeni. Liju tam tedka 1.5- 1.6 . Ve sve podstate stejny mnozstvi jako sem zminoval vyse ale misto na 10l je to na 11-12. Tak drzte palce at me to ty svine nesezerou a s daslim updatem navidenou.
Edit: je to tohle http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=56035 klurwa kde sem k tomu zase prisel, na druhous tranu zerou secko mrtvy a tak takze mi asi nevadej aspon to nemusim prolivat tou srackou na m. Hlava tam dokonce pise ze " Někde dokonce píšou že jsou známkou zdravé půdy ." lol
Kvalita predevsim!
Naposledy upravil MocnyOkurek 25-01-2017 v 17:50 PM
Kyti jsou mas moc krasny ale reknu ti , mas ty ale smulu , pred tim plisen ted ty bile Svinky . ......
Jeste stesti ze to nejsou svilusky !
Nebydlis nekde blizko lesa?
Kamos na Sumave ktery ma barak u lesa tak ma stale problemy s nejakymi hmyzem na zelenine, venku na zahrade.
Do boxu v baraku se to dostane uz lehce.