Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem prinesl oder pohlcovac a kurec sem si nevsiml ze je to bubble gum. Ted mi to tu smrdi jako bych vykradl kamion z hubabuba zvykackama xDDD zlatej citron! Jinak to muzu osobne doporucit. Sice to sotji 400 ale vydrzi to docela dlouho a opravdu to provoni. Ale citron chlapi citron!
Jinak kytky valej pekne, super je i ta velka vlkhost ted se porad hodi. Doufam ale ze do mesice to ubde pryc at nemusim resit zase palice a plisen. Teplota je 26+- vlhkost tedka 65%, EC 1.31.
Hola hola, tak tu mame dalsi malej foto update. Podminky sou stejny, krom toho ze sem pritnul na EC o 0.1 adrzim to tedka mezi 1.3 - 1.4 . Co se tyka palicek uz zacinaj vystrkovat ruzky. Velikostne kviti viz foto, drzsi se to jakz takz v jendy rovine takze takhle super. Tak drzte palce a sporadnyma palickama priste navidenou.
Jako je pravda ze mirne EC klesa ale barva je dobra, jen neni az tak tmava jako casto delavam . To je ale tim ze sem to nenajebal na 1.5 jako obvykle touhle dobou. Nahodim odpo foto a zhasnuy ledku.
Dneska menena komplet voda. Nahodil sem uz EC 1.45 uvidime jak se jim to bude libit nelibit. Podle mereni ma maji zhruba 64cm. Pri nasazovani jednoho kolinka se mi povedlo zlomit jeden vrsek ale vypada to ze to v pohode dal takze se vlastne nic netalo . V nedeli pak nahodim nejakej foto update.
Vklidu, zlomeniny nikdy nejsou problém, pokud to visí aspoň na kousku tkáně Sorry jestli jsem to přehlídl pokud bylo psáno, ale proč máš tak nízké EC? 1.4 na nasazování květu? Není to podvýživa? Já bych jel min. 1.8 EC ať kynou..
BOHEM - EC 1,4, alebo 1,8 je nič nehovoriaci údaj, pokiaľ nie su uvedené parametre vstupnej vody a presný popis pest. systému. Ja osobne idem v bubleri hnojivo JIB s Ec 0,5-0,6 v kvete so vstupnou vodou 0,01 /dažďovka/ , čo je tretina doporučená pre bežné hydro a javí sa mi to ako prehnojene...takže chcem tým povedaŤ, že mne sa Okukrové kvetinky moc páčia a zdajú sa i v celku OK
Jn prezila to v pohode. Vim ze se tam udela takova boule a cely to stroste. Ale vzdycky me to zaboli s tou kytkou bo to lupne jak kost .
Add to ec) me prijde ze je takovyhle EC fajn. Uz sme si rikal ze sem se s tim necelcyh 1.5 odvazal a ty me tu tak poplives ze se k nim chovam jako k veznum DDD 1.8 tam bude ale az tak za 14 dni. Ve sve podstate aktualni zalivka tvori 2ml na L AB slozky, kdyz kouknu na tu jejich tabulku tak tohle sou defakto predespany hodnoty na tohle obdobi (week 2 bloom a zacinaci week 3). A podle fotek vypadaj ze maj dusiku a tak vice nez dost. Ted si me ale zase samozrejme trosku rozhodil jestli bych jim nemel pritnout LOL
add voda) tady mame slusnou vodu ec je aktualne 0.32
Tak to je vpohodě Je to odlišnou hnojkou... Já jedu dešťovku takže +- EC 0.1 CANNA má na tohle období 1.8 EC při 0.2 vodě. Takže +1.6 EC, já s děštovkou jedu tak + 1.7EC. V tuto dobu tvoří za krátký období obří množství stonků a listí, tak jen ať žerou co hrdlo ráčí... Jinak.. když jsem to nevychytal časově a kytíz vypily všechnu vodu, a hnojky zůstaly, tak místo 1.8 EC měli třeba 2.3 EC.. hrůza Efekt? žádnej.. nebyly spálený ani nic .. no co tím chci říct, že kdyby jsi chtěl zaexperimentovat, tak můžeš klidně přisolit a oni to určitě zvládnou, zvlášť když půjde o pár desetin EC. Na CANNĚ třeba píšou že jejich schéma není striktně daný, pěstitel si to může nastavit okolo toho..
EDIT: samozřejmě vypadají nádherně , takže evidentně nemusíš nic měnit jen jsem se nad tím pozastavil
Zdar a silu priznivci drobneho pestovani, sem tu s malym updatem. Holky uz vypadaj, ze prestaly rust, takze takhle super. Na vysku se to ustalilo na nejakych +- 75CM skoro sem to trefil presne, za t sem rad. EC drzim porad kolem 1.45, teplota tedka klesla k 25 stupnum, vlkhost je na 50%. Svetlo samo na full. Toz dikez za sledovani a s dalsim nakynutim navidenou