Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jake stare zbytecne listy? Tema rostlina dycha... Prave si ji zbavil plic. Asi tezko pokvete, kdyz se nemuze poradne nadechnout... Gratuluji k velkemu zivotnimu uspechu...
Mas oci, videl jsi nekde okolo sebe, ze by se v prirode neco samo zbavilo listu drive nez pred smrti ? To jakoze otrhas ze stromu listi, abys mel vetsi, nebo vubec nejake jablka ?
A já ti tak držel palce... no nic, počkej až vyrazí nový (aspoň zatim "v klidu" dospěje) a hlavně to pak nedělej v květu, nebo se bude snažit udělat tu zelenou plochu na listech z paliček a budeš to mít řídký.
Ohejbaní fajn, zastřihnutí fajn, dokonce i ten drát a bonsai styl je zajímavej... ikdyž sou to taky slušný stresy, ale tohle? Asi jako když pavoukovi utrháš nohy když to přeženu. PS. možná sis zadělal na herma... nejen světelný stresy tomu napomáhaj (ikdyž ty maj asi největší vliv) tak hlavně hlídej aby neukázal koule.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jáá bych to tak nekritizoval. Je sice fakt, že jsi jí pár listů nechat mohl, ale jsem rád, že jsou mezi náma a lidi, co vyzkoušej něco novýho, jelikož tenhle styl jsem tu ještě neviděl.
Takže jsem ve finále fakt zvědavej, jak tohle dopadne a držim ti palce!! :-)
No do prd...! Tak tohle je koncentrák..už jí zplynuj!! to je jak kdyby mi uřízli ruce a nohy a pak musel ležet s krvacejícíma ranama do tý doby než se sami zahojí... chtěl bych radši zdechnout.. Jsem taky pro vše nového, ale tohle!
listy nejake ma ale ted pocitej ze pujde do listu a zaroven do kvetu takze z toho asi moc nic nebude ... mno buduu ti drzet palce ale kazdopadne zasahovat takhle do kytek pri 12/12 asi urite NE
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
Kluci, díky za komentáře, určitě se zase ozvu, až bude nějaká rapidní změna Nemohu si pomoci, ale já jí začínám věřit, faktem je , jestli takovéto zacházení je schopna unést, zase na druhou stranu, vždyť o nic nejde cauky