Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli ti připadal silnej záštipek z TA, tak počkej na LarryPurpse, ten je z nich všech nejsilnější .
Tomu TA nech ještě cca těch 5 dnů do těch šedesáti (celá kytka ti uplně temně zfialoví, je fakt hezká)
Ten Larry OG x The Purps vypadá fakt zrale, to máš recht, ale jak říkáš, jsou tak 10 dnů napřed než by se dalo čekat, tak bych ho taky nechal do těch 60 pokud nebude plesnivět.
No a Larry OG bude ještě chvíli chtít, ten je ze všech dle mýho nejchutnější, takovej kyselej zatuchlej těžjek kouř, fakt paráda. Už jsme myslel, že se matky zbavim, v indooru se hrozně táhne a chová se spíš jako popínavka s malym výnosem, ale u tebe vypadá fakt skvěle, jsem nan hodně zvědavej!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Ruprecht .Hojas, já bych nelenil a vzal to za úplňku fkompletu, na půdě ještě "dondou".
Já ti dám dondou ty jeden holomku!
Hele na síle ten LOGP nic neztratil, když byl seklej v 55, jen ta chut utrpěla... U TA nevim, tu jsem bral v 68 podle trichomů, takže tam jestli se něco změní krom barvy, fakt netušim!
Tak tvoř jak uznáš za vhodné!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
No tak nakonec jsem vzal z larrypurpse a aliena jen 5 nejvetsich sisek a zbytek necham do 60 dne, kdy sklidim cca pulku a zbytek necham dojet do 70 dne. Krasne tak budu moct posoudit rozdil.
Tady jen par fotecek sklizenych vrsku. Az bude cas, tak sem hodim vic fotek.
Alien Tahoe- zatim nejtvrdsi sisky tohoto kola, ale jeste jsem zvedavej na larryho, kterej je pozadu a vypada, ze ho prekona. Ma neprekonatelnou nadhernou ovocnou vuni. Strasne silnou, je citit na 30 metru daleko. A te pryskirice :-).
Larry OG X the purps Neuveritelnej model. Tvrdy nugetky a vune nejde vubec popsat. Tezka exotika, takova vonna tycinka s rybizem. Neni ale moc vyrazna.