Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, tak jsem to procetl a hodlam si poridit taky mensi pestirnu, tak jsem dosel k nazoru, ze opravdu dam tech 1400 za vybojku SON-Tplus 600W E40 sodíková anebo SON-T Agro 600W E40 sodíková. Rad bych behem kvetu dle manualu stazeneho zde prisvecoval ci jen svitil UV zarivkama. Zajimalo by mne, ktera z uvedenych vybojek je pro tento ucel lepsi?
premyslim a trapim se nad tim co bych tady napsal a tak sem napsal co jsem prave napsal tot vse
------------------------------------------------------
Pestik nebo blizna kdo se v tom ma vyznat
------------------------------------------------------
To: Bit
TO je prave ten problem je toho tam az moc zkousel jsem to precist ale poradnou odpoved jsem nenasel. Potrebuju vedet co je lepsi dle odhadu zkusenych
To:Bit
Podle toho co jsem prosel tak jsem si tak nejak udelal nazor ze by jedna z tech nejlepsich mela byt SON-Tplus 600W E40 sodíková anebo SON-T Agro 600W E40 sodíková. Jenze jsem nikde nenasel prve to jaky tip je lepsi pokud ho chci pouzit jako hlavni zdroj svetla, priznam se zarivky jsem zatim moc nehledal, takze pokud muzes nejak souvisle poradit myslim ze to oceni pozdeji i jini
Nenasel sem to sestikilo v AGRO ale obecne jsou ty agro lepsi, protoze maji pridano nejake ty procenta v modrem spektru a vyvazene spektrum je bezpochyb to nejlepsi pro nase kyti, nadruhou stranu son-t plus by mela mit zvetsenou svitivost, jinak detaily hledej v techniskych datech vyrobcu vybojek
Mužete mi nekdo poradit s tím kde je v Praze nejakej obchod s svetelnou technikou.....
Potrebuju obýmku na 400W sodikovku jestli mužete tak my to pošlite na můj E-mail arakas.tom@centrum.cz.
Ahoj maestro světlo
měl bych jen jednu otázečku:Je lepčí 70W sodík či 300W obyč žárovka Philips.
Upřesnění : Ve skříni již valí 400W SON T jenže kyti sou venky a už nemaj kam růst tak je musím ohybat pod pletivo (něco jako scrog) a svetlo se už nedostane do spodních pater tak tam chcu estě neco spustit,jen tak mezi ně.Teplopta OK dal byc to asi do něaký sklinky.
INU dik and HoJ