Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 3.grow 400W/600W - 10x Exile - hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
filipec
Stálý Člen

Karma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od Mac
čau,no tak to máš štěstí na svilušky doporučuju nasadit predátory z biocontu.je to 100% predátoří vyzabíjejí všechny a hlavně nic nemusíš stříkat na rostliny jenom je vypustíš z takove male mini klicky )
at se daří čus

zdar, ty stránky vypadají fakt zajímavě, máš tohodle hajzlíka vyzkoušenýho?
pročítal jsem ten manuál a píšou tam, že se plně adaptuje až po dvou sezónách (víno)..
..myslíš, že to zafunguje hned?

1.kolo - 150W HPS pseudo v-scrog - Wappa, Monster, Ganesh Spirit (77,5g)
2.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 8x Super Skunk - Vision Seeds (83g)
3.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 3x AKxWW 1x Shark Shock (93g)
.................................................
Balkon 2013
.................................................
PokerStars herna pro growery

Old Post 04-01-2013 v 11:51 AM
filipec je offline   Profil uživatele filipec   Find more posts by filipec   Foto galerie člena filipec   Click here to Send filipec a Private Message   Add filipec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Pokud máš v pokoji, bytě ještě jiny kytky zkus je pořádně prohlídnout, přes zimu je většinou problem tam. Já radši všechny pokojovky vyhodil
Jinak do hlíny pokud máš zdrojovku s pH kolem 7,0 bych to vůbec nesnižoval. Na další rundu zkus kokos a jiny hnoje.

Old Post 04-01-2013 v 12:53 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Zafunguje! Vyžerou je, otázka je za jak dlouho příjdou, aby to nestihly dřív svilušky!
Já jsem objednával parazitické hlístice proti larvám smutnic a přišly za 5 dní.
A fungovalo to!

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 04-01-2013 v 12:56 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Je pravda jak píše Machoman, kytky v bytě je přestupní stanice, vzdy když jsem něco stříkal nebo ničil, tak na všem zeleném v dosahu.

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 04-01-2013 v 12:58 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Vše zkontrolováno, žádný tvor kromě mne tu není díky všem.

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 04-01-2013 v 21:20 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Zítra proběhne poslední zálivka s hnojivy, a od pátku flushing

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 08-01-2013 v 21:21 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

51.den 12/12

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 09-01-2013 v 22:07 PM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

zdar kolego, koukam ze si se z toho vylizal ...

dyt sem ti psal uz na zacatku tvyho pestu at pudu vzdas.. v zime zima a v lete vedro. Nu coz chybama se clovek uci, ale ty sis to potreboval vyzkouset

Kurna mrzi me ze jsem tvuj thread nesledoval, ze to jsou svilusky bych ti rekl hned z fleku, pac jsem si nima taky prosel a ver, ze jeste ve vetsim stadiu (na 10dni dovolena a staral se o to kamos - stane se )

A PH kdyz jedes hlinu standartne 6,5 - 7

mrkni hlavne na dobu odbourani toho postriku

A pokud je ti lito vyhazovat penize za substraty z Gshopu, tak nahrada je treba substrat na vysev (bez hnojiv) + primichas perlit

Pak hnojis jak chces a presne vis co jim davas. EC hlidat netreba.
Kdyz se budes drzet manualu hnojiva a odectes zhruba 15%, tak neznicis naprosto nic, pak chytnes tu spravnou vlnu a muzes prihnojit treba i vic - postupne se vcejtis do kytky a poznas co muze a co by si jeste dala .

A u pestovani v "hline" je treba porad koukat na breberky a delat preventivni postrik, pac nikdy nevis.

Tak at se dari

V.

je to koníček

Old Post 10-01-2013 v 19:26 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Díky za rady, no jsem zvědav kolik toho bude, stresoval jsem je chudinky holčiny hodně, dokonce na jedné jsem našel 2 menší pylové váčky .. No uvidíme

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 10-01-2013 v 19:37 PM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Az to sundas, tak to cely radne vydezinfikuj. ja sem dezinfikoval savem , ale v FAQ je tusim navod na peroxid

je to koníček

Old Post 10-01-2013 v 19:40 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

bBhužel jsem doteď nemohl koupit 600w, tak je jasné že kolo už dojedu jen pod 4kilem..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 11-01-2013 v 20:18 PM
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

62.den květu, chtěl jsme jim už pomalu zhasnout, ale stále se tvoří nové květy, nové bílé trichomy a na dvou kytkach je poznat že jsou z jiného fena - jiný tvar kvetenství

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 20-01-2013 v 21:28 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

To je fajn mistře a co nějaké foto by nebylo?

Myslím že nemluvím jen za sebe že by jsme koukli na
těch zhodnocených 62 dnů květu pod 400w
a taky jsem docela zvědavý na fena PANA matkáře

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 21-01-2013 v 17:59 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

Dnes, po dvou dnech tmy, jsem to pokosil.. Celkově tedy 68 dní květu. Bohužel sem neměl čím udělat foto, to mně mrzí nejvíc..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 26-01-2013 v 17:32 PM
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

221 gé, ale zato kvalitka celkem. Příště snad zase víc..

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 30-01-2013 v 21:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás