Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mac čau,no tak to máš štěstí na svilušky doporučuju nasadit predátory z biocontu.je to 100% predátoří vyzabíjejí všechny a hlavně nic nemusíš stříkat na rostliny jenom je vypustíš z takove male mini klicky )
at se daří čus
zdar, ty stránky vypadají fakt zajímavě, máš tohodle hajzlíka vyzkoušenýho?
pročítal jsem ten manuál a píšou tam, že se plně adaptuje až po dvou sezónách (víno)..
..myslíš, že to zafunguje hned?
Pokud máš v pokoji, bytě ještě jiny kytky zkus je pořádně prohlídnout, přes zimu je většinou problem tam. Já radši všechny pokojovky vyhodil
Jinak do hlíny pokud máš zdrojovku s pH kolem 7,0 bych to vůbec nesnižoval. Na další rundu zkus kokos a jiny hnoje.
Zafunguje! Vyžerou je, otázka je za jak dlouho příjdou, aby to nestihly dřív svilušky!
Já jsem objednával parazitické hlístice proti larvám smutnic a přišly za 5 dní.
A fungovalo to!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
dyt sem ti psal uz na zacatku tvyho pestu at pudu vzdas.. v zime zima a v lete vedro. Nu coz chybama se clovek uci, ale ty sis to potreboval vyzkouset
Kurna mrzi me ze jsem tvuj thread nesledoval, ze to jsou svilusky bych ti rekl hned z fleku, pac jsem si nima taky prosel a ver, ze jeste ve vetsim stadiu (na 10dni dovolena a staral se o to kamos - stane se )
A PH kdyz jedes hlinu standartne 6,5 - 7
mrkni hlavne na dobu odbourani toho postriku
A pokud je ti lito vyhazovat penize za substraty z Gshopu, tak nahrada je treba substrat na vysev (bez hnojiv) + primichas perlit
Pak hnojis jak chces a presne vis co jim davas. EC hlidat netreba.
Kdyz se budes drzet manualu hnojiva a odectes zhruba 15%, tak neznicis naprosto nic, pak chytnes tu spravnou vlnu a muzes prihnojit treba i vic - postupne se vcejtis do kytky a poznas co muze a co by si jeste dala .
A u pestovani v "hline" je treba porad koukat na breberky a delat preventivni postrik, pac nikdy nevis.
62.den květu, chtěl jsme jim už pomalu zhasnout, ale stále se tvoří nové květy, nové bílé trichomy a na dvou kytkach je poznat že jsou z jiného fena - jiný tvar kvetenství