Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem si to myslel, proto jsem se také ozval. Všechno v klidu, já už se tolikrát překouk .
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
hmm pekne vam to roste pane, sem zvedavej jestli vyhraje zelenina nebo kytiiz....
hele mel bych dotaz, vseobecne na vsechny, davam to sem protoze mam taky sklenik rozjetej a nechce se mi zakladat novej thread.
takze, pokud kytky hnojite ( koprivy, slepicaky...), vyuzivate potom nejak zastipany ostatky ( listy, vetvicky, vrsky...) - kuoreni, mlicko..?? de mi o to, ze i kdyz zalejvam slepici ( vlastne holubem, hehe :punk jen jednou tejdne v maly koncentraci, tak i potom je to ve skleniku celkem cejtit a vseobecne se ma koncit s hnojenim tak mesic pred sklizni, aby to nebyl ekl.....takze me zajima vas nazor na tohle. Ja zatim - i pres velkou chut neco si ususit a zkourit - sem vsechny zastipky dodaval do koprivovy zalivky. aneb kytiiz pohnojej sami sebe
letos bych to rád taky šoupl do skleníku
Skleník sem postavil na podezdívce a vynechal každou druhou cihlu kolem celího obvodu tím sem zajistil průvan od spodu (tedy přívod chladnějšího vzduchu) 2 střešní okna + 1 boční.osobně nebudu sázet rovnou do hlíny ale do kchýblů pro lepší manipulaci a kytky se tak nešplhají.
Takže pokud nechcete aby Vám paldy neproráželi vokna v glassroomu sázejte do kchýblů ošefujte si z jaký strany vám nejčasteji fouká vítr.Na větrnou stranu vražte okno na druhou vrata ..pokud to de. Mě to vyšlo i na vítr i na slunce
kchýble se dají ve finále zakopat do země ale to na 100%nebude třeba měl sem mexiko 5ks v květináčích a 5 hned vedle toho na záhoně rozdíl mezi nima tak 1m i s květináčem měli 1,8m na záhoně některý i 3metry.a dostávali nažrat stejně bestie.
kytky do skleníku vrazím začátkem července už zakořeněný aby mohli hned startovat myslím si že je to akorát měsíc a půl na růst a zbytek na květ.V září bych už ani nezalejval jen bych přihnojil PKčkem 13-14 nebo něco podobnýho a začal aktivně foukat co to de
Cus hele prosimte jak se ti tam povedlo dat ty fota..??Asi si to tam prasknul normalne pres galerii co?Me nak porad nejdou vlozit dalsi fotky do galerie nevis co s tim..??
ohledne toho hnojeni:
koprivama to snad ani prehnojit nejde,a cejtit to podle me neni ani kldyz to budes hnojit do konce...slepicaky bych vyradil uplne nebo je opouzivat jen ze zacatku(spis si kup nejake biohnojivo:-)
KYTKY ZASTIPOVAT:
jaxvina(kdyz mate malej sklenik) a dat jich spis mene nez vice=> fakt verte ze kdyz budete mt par poradnejch kytek dopadnete lip nez kdyz je nahnacate...
KDY SAZET:
klido cerven-poroster to jako z vody...
TEPLOTA:
bacha na ni,vetrat vetrat vetrat(btw mate nekdo postreh co kytky prezijou za teplotu je mi jasne ze je to od modelu ale nejaka priblizna?!?treba do 60 stupnu by prezili?!?)
ZALEJVANI:
denne-rano i vecer pokud mate vedro vevnitr a ztaci to behem dne proschnout-ke konci(kvet) ztaci uz o polovinu mene
Tak to by zatim ztacilo-vic uz snad ani nepotrebujete vedet..jestli sezenu fotak postnu fotky skleniku:-))ja nezastrihavam(skoro vubec) pac se nemusim bat ze by prerostli a rozbili sklo...
joo tak prve mliko probehlo, pomalounku polehounku ale bliska se na lepsi zitrky
ja zastrihavam jaxsvin a myslim ze je to vseobecne prospesny - hodne prosvetleni, vetve rostou jako z vody, hafo matrose na vareni....
jinak je to moje prva sezona a rad bych se poptal, kdy zhruba to zacina kvest?? vim ze model od modelu ruzne, ale nakej hrubej odhad...
a k zalejvani - moznost je jen jednou tejdne, ale holkam to ocividne vubec nevadi, rostou stejne jako z vody. dostavaj mix hovna a koprivy, mnam
vivat
Skleník je velmi slvělá věc, ve skleníku se drží nejvíc tepla, ale zároveň i nejvíc vlhkosti, je dobrý, i na to když pozdě sadíte, tak mají tendenci rychle růst, ja mam ted ve skleníku pár kytek, které hnojim krystalonem start, pač jsou ještě malé, protože mi první sazení nevyšlo a kytky venku nepřežily tak je mam teď ve skleníku.jak budou větší a začnou se dělat palice, přejdu okamžitě na krystalon start, osvědčené.
ja mam ve skleniku 4 kyticky, sou to krasky. hnojim jedine OBM, akorát budu muset nejak vyresit velikost protoze i kdyz jsem sadil dost pozde tak ke sklizni ty kocky urcite vynalozi usily znicit ten sklenik.