Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako další poněkud odlišný receptík bych Vám chěl napsat postup při výrobě opiového čajíčku. Zde je postup:
První co musíte udělat je si nasbírat mák, ale ne vlčí. Méně naročným lidem stačí natrhat kolem 10 - 15 paliček (já doporučuji alespoň 20) "nezralého" (musí být ještě zelený) máku. Paličky si doma umyjeme, odřízneme zbytek stonku i vrchní korunku a připravíme si hrnec asi na dva litry vody. Upravené paličky máku pak rozřízneme napůl a nakrájíme podélně podle žeber uvnitř a všechno vsuneme do hrnce a dáme vařit. Vaříme kolem hodiny a deset minut před koncem přidame 5 sáčků černého čaje (může dát místo něj i zelený :-)) a pro lepší chuť můžete přihodit jeden sáček s příchutí. Pří vaření mějte přes hrnec pokličku. Po dovaření celou směs přeceďte přes sítko. Jako dochucovadlo můžete použít např cukr nebo medík. Jeden hrnek (2 - 3 dl) je na jednu osobu, ale pokud se účinek nedostavuje "pomalu" se pusťe do dalšího šálku. Toť vše.
Ve svý minulosti jsem dost cestoval, poflakoval se atd. .Rád jsem postaval s punkacema .... ti se mezi sebou priozrali bavili o cemsi....a ten jeden povida sleduj... a vytáhl kapesnik smrkl a smichal novy chrchlík se starýma suchýma zbytkama, udelal kulicku a říká střelím to za kilo....všeci prdel z něho, ale on šel a za chvilku se vracel s kilem v ruce......
To ty kopřivy sou ještě pohodka.
Jestli je to na Vás moc, tak SORRY....
Čao.
Jednou až budete mít dost duna... tak si vemte ty nejhezci palice , který se vám budou líbit. Pak si někde sežeňte pánev na smažení... Do této pánve si přilijte jakýkoliv rostlinný olej - třeba slunečnicový, přidejte trochu toho normálního másla a nechejte to roztopit.... Jakmile promícháte olej s máslem vznikne vám sračka plná tuku.... Avšak čím víc tuku tím líp. Teď do pánve (kterou už jste nechali vychladnout) rozložíte ty pěkné palice a necháte to někde bokem naložený... Zhruba tak po třičtvrtě roce si z pánve vytáhněte palice a dejte je bokem.... Teď už máte jenom olej který je nasáknutý THC... Na tomto oleji si pak můžete usmažit třeba topinky... a máte zaručenej výlet na Mars na 6 hodin...
My sme jednou na chatě vařili mllíko,protože sme do toho přidali máslo,udelala se navrchu taková hnusná mastná vrstva.Nikdo to nechtěl pít,tak sem počkal až to zchládne a o mastný sem z toho sebral.Užili sme si perfektní jízdu na mlíku a myslím,že v té dědině kam sme pa vyrazili na nákup na takovoou bandu dlouho nezapomenou.Druhej den sem vařil oběd.Byly to těstoviny s nějakou máčkou.Do vody na těstoviny dávám dycky nějakej olej,aby se neslepily.Protože tam žádnej olej nebyl,šoupnul sem tam to mastný co nám zbylo z toho mlíka.Bylo to moc dobrý a jako bonus sme měli takový lochy,že sem to eště nezapsal.Proto všem vřele doporučuji použít mliko nebo máslo(což dneska umí skoro každej) na vylepšení jinak zcela obyčejných pokrmů.Dobrou chuť vám přeje: Pořízkův masokombinát
Mam doma recept na take čokoladove kolače niekde z nejakeho časopisu.A aide tam ako prísada 125 gramov masla.Myslíte niekto že keby som tam dal namiesto obyčajneho masla marihuanove maslo z listov samca mali by tie kolače nejaky učinok???Nieje to malo masla ešte k tomu ked je iba z listov???Okrem mlieka som nikdy nič nekuchtil takže nemam s tym skusenosti.Diky moc
babkine brindzace http://
1 palmarin
1 vajce
1 prasok do peciva
1 brindza
1 muky/polohr./tolko aby cesto nebolo tvrde a ani meke
sol
cesto rozvalat na placku asi 4mm hrubu z ktorej si mozte vykrajovat lubovolny tvar.(vianocne formicky)
ja robim obyc. ticinky.
potom to date na namasteny plech,potriete vajickom a podla chuti posipete(mak,sezam,rasca,korenim,alebo nadrtenou trafkou :-)
peciem to priblizne na 150st.celsia kym nechyti farbu
DOBRU CHUT
ps:kolko toho vrazite do masla je na Vas kuchto1
slovenština a ještě bez diakritiky, to skoro nemá cenu luštit! (nic proti našim východním bratrům, ale někdy si fakt nerozumíme)
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
0,5 kila hladké mouky, do ní jednu vrchovatou kávovou lžičku soli. Vedle si v rendlíčku uděláte kvásek z půk kostky droždí, který nadrobíte do přibližně 400-500ml lehce oslazeného mléka o pokojové teplotě. Pak, když držodí vyplave na hladinu mlíka, to celý nalijete do tý mouky a pak takovovejma zvláštníma pohybama vymícháte a vyhnětete. Po cca hodině kynutí si rozpálíte oleje na pánvi, do kterýho házíte placky, který vytvarujete z bochánků, který vyhbochánkujete z nakynutého těsta. Pak oloupete česnek, který rozdrtíte tím drtítkem na česnek, dáte do hrnku a přiliejkte k němu trochú horké vody a trochu oleje, čímž získáte kašičku na potírání hototvejch langošů. Ńa ně ještě kečup a sejra, zapíjet bílym kafem. Dorbou chuť. P.S.: nejhorší je vychytat správnou hustotu těsta ( musáí bejt takový hodně lepkavý, ale ne příliš tekutý, zároveń však platí, že čím tekutější a lepkavější, tím vykřupanější produkt), a slanost. Syrový těsto se musí zdát silně přesolený.
palmarin je maslo na pecenie(asi najlacnejsie)
v galerke mam foto ako to ma priblizne vizerat.
mam taku pripomienku k tvojmu receptu:vytazok z travy(maslo,mlieko,alkohol..)sa da primiesat do cohokolvek,ale je lepsie ked je vytvor malicky,silny,prakticky sa konzumuje a je pomerne trvacny.
ja z jedneho masla spravim 3 plechy ticiniek(pricom 2 ticky na vecer je az-az)
idem do cudziny a langose by sa mi so sebou fakt nechcelo tahat.
ps:maly koncentrovany kolacik je omnoho lepsie stravitelny.
dik
Hi 2 @ll
Tak jsem nevědl co s listamam a nechal jsem zaimrovizovat svoji mozkovnu
1 převaříme asi 1 kg sušených listů
2 předchozí proceduru opakujeme ještě jednou kuli chlorofilu.
3 vyždímeme listí
4 zalijeme litr mléka do hrnce a romělníme ono vyždímané listoví
5 přidáme asi deci finské( jiná vodka dle chuti ..preferuji qalitu
6 vaříme přibližně hodinu až hodinu a půl
7 scedíme přes bílé prostěradlo (staré bavlněné tryko)
8 Rozlámeme čokoládu..dle chuti na vaření, či mléčnou ..cca 1 kg
9 čokoládu vysypeme do horkého mléka a za stále míchání mícháme do krémovita (pozor na připálení na spodu hrnce, je třeba opravdu stále míchat až se nám z toho vytvoří kašovitá hmota)
10 nyní se dá dělat dvěma způsoby,pokud chceme uchovat tuto dobrotu...rozlijeme do připravených umělých misek s víčky ( kdekoli se to dá koupit je to na skladování potravim něco na způsob vaxi,ale mnohem jednodušší) a poklademe do čokoládové kaše na kolečka nakrájený banán. Poté dáme zamrazit..po vyndání je možné převařit a babán se rozmělní...
Druhý zzpůsob je možné kousky banánu namáčet a přichálovávat k televizi u nědělních odpoledních programů
třetí způsob mě napadl teď...je všakl ale třeba více čokolády na zhoustnutí....namočit celé banány do tohoto lahodného kašovitého roztoku
jednoduché časovje poněkud náročnější,ale pokud se povede...Mńam
Přeju dobrou chuŤ
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.