Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Inu to nic.. jsem debil. Zkouším to na púdě a jelikož je tam zima a čekalo to tam přes noc, tak byla zatuhlá vazelína v ložisku. Přimazával jsem to taktéž studenou maznicí z garáže. Vúbec mi to nedocvaklo.
Po ohřádí ložiska na radiátoru opět složeno.. nyní pouze dvě závitové tyče.. bohatě stačí.. a světe div... ONO se to točí.
Ještě se budu zabývat tou paticí na výbojku.. takhle je to životu nebezpečný.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Objímku E40, která by měla vhodný vnější prúměr se mi nakonec podařilo sehnat.. paráda. Teď si najít čas provést nějaká měření luxmetrem a zjistit tak rozdíly mezi oběmi variantami.
citace:
Pro stálé zákazníky je zapůjčení zdarma, jinak za manipulační poplatek. Podmínkou zapůjčení je složení vratné zálohy ve výši MC výrobku, tj. 2.400,- Kč.
Luxmetr mam, A-wings medium only stucco.. teď špóruju na nějakej box 120x120x180 možná to postavím z latí jak mám v oblibě, ale zatím je čas.. až budou vhodné teploty pro pěstování na púdě..
citace:
Původní příspěvek od bezdechu Objímku E40, která by měla vhodný vnější prúměr se mi nakonec podařilo sehnat.. paráda. Teď si najít čas provést nějaká měření luxmetrem a zjistit tak rozdíly mezi oběmi variantami.
Co to je za prumer ty E40, aby se to veslo? pripadne kde si ji koupil?
Mam tu tez jednu na vic a kladivo Kdbych ji nesehnal.
Co to je za prumer ty E40, aby se to veslo? pripadne kde si ji koupil?
Mam tu tez jednu na vic a kladivo Kdbych ji nesehnal.
vnější prúměr porculánu je 56 mm
Nutnost takto vypodložit matičkama, aby bylo místo pro dráty. Nahoře stále zbývá dost závitu pro horní matku. Záleží jakou patici se podaří sehnat.. U té púvodní by se možná dal ubrousit jen ten límec aby závit zústal skryt.
citace:
aktualizoval jsem to podle popisu od bezdechu: prispevek c 9 moje fotky.
Sehnal jsem u znameho kratsi sroub nez ma bezdechu a tenci. O to je to lehci a otoci to jeden ofuk. Abych dostal TopSpin na uroven kterou jsem chtel, zavesil jsem ho ze spodu. Uvidim jestli se nezacne svou vahou provesovat. Snad do te doby sezenu delsi sroub. Nevim jestli ma cenu zarovku dostat jeste vejs, mam dojem ze pak svetlo unika vic hornima otvorama.
Drat jsem tez dal jiny, mekci Takze jsem to nemusel vypodlozit a mam i trochu jinou E40. Chtel jsem jen ucvaknout ten prstenec co tam byl, ale nepovedlo se. Dal jsem to na gumovou rohozku u baraku, naladil sroubovak, prask a ruplo to jinde
Posun je asi o 10 cm, to zhavitko z zarovky je zastrcene, kouka jen kus skla ze zarovky. Nad topkama to mam asi 25cm od kraje TopSpinu, snad je to OK.
Bylo by fain az xpapousek proda co ma doma zabalene Zkusil sehnat ten porculan (jak pise bezdechu) 56mm. Aby si to kazdy v pripade zajmu mohl poladit na naboj od bezdechu.
Co říci . . Domluva s xpapouchem byla na jednicku, jasná, vstřícná a stejně bych hodnotil i dodaný produkt. Montáž po kýblu probíhala sice obtížněj, než bych čekal, ale nakonec vše dobře dopadlo. Díky za dobrý nápad, jsme ve 30 dni květu a vypadá to dobře =) . . pak kdyžtak hodím nějakou fotku. Ať se daří a ještě jednou díky.
V nové Legalizaci vyšlo pokračování testů stínítek a TopSpin jsem do měření přihlásil. K testu bych jen řekl, že opravdu probíhal zde: http://www.ezu.cz/, protože po testu jsem si ho tam vyzvedaval u tamního inženýra A zde už text recenze:
Tento reflektor české výroby je prezentován jako dynamický. To znamená, že se při běžném použití otáčí. To je samozřejmě funkce, kterou u běžných reflektorů nenajdeme, ale pro účely testování se otáčení nedalo použít. Topspin byl tedy testován ve statické poloze. Navíc jsem zde stál u nového problému objektivity. U dosud testovaných reflektorů jsou výbojky zavěšeny horizontálně a vzdálenost (v případě 600 W výbojky 60 cm) měřím mezi plochou a spodní stranou středu výbojky. Topspin však drží výbojku vertikálně. Nejlogičtějším způsobem, jak zajistit co největší objektivitu testu mi přišlo zavěsit reflektor tak, aby byl 60 cm od plochy vzdálen střed výbojky. Na tomto postupu jsme se shodli i se zaměstnanci EZÚ. Topspin ve mně původně nevzbuzoval příliš velké naděje. Jak se však ukázalo, nevede si vůbec špatně. Jeho největší přednost spatřuji v rovnoměrném rozprostření světla po osvětlované ploše. Slušně jsou v tomto případě osvětlené i rohy pěstební plochy a je dost pravděpodobné, že jejich osvětlení se ještě zvýší ve chvíli, kdy se dá reflektor do pohybu kolem své vertikální osy. Topspin z hlediska rovnoměrného osvětlení předčil i Waveflector XXL. Adjust A-Wing však nadále kraluje mezi testovanými reflektory, a to z hlediska odrazu i rozptylu světla. Topspin však bude pro našince cenově dostupnější.
Původní příspěvek od xpapousek V nové Legalizaci vyšlo pokračování testů stínítek a TopSpin jsem do měření přihlásil. K testu bych jen řekl, že opravdu probíhal zde: http://www.ezu.cz/, protože po testu jsem si ho tam vyzvedaval u tamního inženýra A zde už text recenze:
Tento reflektor české výroby je prezentován jako dynamický. To znamená, že se při běžném použití otáčí. To je samozřejmě funkce, kterou u běžných reflektorů nenajdeme, ale pro účely testování se otáčení nedalo použít. Topspin byl tedy testován ve statické poloze. Navíc jsem zde stál u nového problému objektivity. U dosud testovaných reflektorů jsou výbojky zavěšeny horizontálně a vzdálenost (v případě 600 W výbojky 60 cm) měřím mezi plochou a spodní stranou středu výbojky. Topspin však drží výbojku vertikálně. Nejlogičtějším způsobem, jak zajistit co největší objektivitu testu mi přišlo zavěsit reflektor tak, aby byl 60 cm od plochy vzdálen střed výbojky. Na tomto postupu jsme se shodli i se zaměstnanci EZÚ. Topspin ve mně původně nevzbuzoval příliš velké naděje. Jak se však ukázalo, nevede si vůbec špatně. Jeho největší přednost spatřuji v rovnoměrném rozprostření světla po osvětlované ploše. Slušně jsou v tomto případě osvětlené i rohy pěstební plochy a je dost pravděpodobné, že jejich osvětlení se ještě zvýší ve chvíli, kdy se dá reflektor do pohybu kolem své vertikální osy. Topspin z hlediska rovnoměrného osvětlení předčil i Waveflector XXL. Adjust A-Wing však nadále kraluje mezi testovanými reflektory, a to z hlediska odrazu i rozptylu světla. Topspin však bude pro našince cenově dostupnější.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.