Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A na co kolegové čekáte? Na výsledky reklamního pěstu s poslením příspěvkem skoro pred měsícem? Prostě sodík vyhrál. U mě je celkem oběktivní pěst, co dělal Hlava.
Zdravíme všechny growery! Sorry za dlouhé čekání, ale práco bylo moc, stresu ještě víc a času pořád málo...navíc nikdo z nás není profi fotograf a s počítačem si taky zrovna moc nerozumíme...a taky jsme čekali kolik hnidopichů se ozve :-)
Každopádně jsme zde s výsledky!
Box A - první tři rostliny s váhou 32,4g, 30,6g a 21,8g
Původní příspěvek od HurricaneGeorge ..každopádně to není ani duel ani srovnání, na tom se snad shodneme
Tj, srovnání (spravedlivé) to rozhodně není.. Led - 12kytek, Sodík - 9kytek, jestli koukam dobře.. Proč jste nedali stejný počet? Místo hodně slabých 302g jste mohli s 12ks, mít blízko ke 400g, což by bylo zas o něčem jiném.. Jsem zvědav na gramáž z pod Ledek.
Být stejný počet kytek, tak je to minimálně nerozhodne... Jestli jste z Led vytáhli maximum, tak ze sodíku rozhodně ne. Ještě bych sem napsal co jaký setup stál ať si každý může udělat obrázek o tom co se opravdu vyplatí a co ne.. Jinak z fotografií je jasně vidět, že konzistence palic je u sodíku lepší, z pod Led jsou řidčí a listnatější, ale třeba to vynahradí chutí ;-). Osbobně to vidím tak, že Led osvětlení je opravdu vhodné max. na růst, nebo na matky na květ to chce něco ověřenějšího ;-). Jediný způsob jak navýšit prodejnost, bych viděl ve sražení cen a to ohodně.. Nebo vylepšit technologii osvětlení, ale to by za chvíli ty panely žraly více jak sodík a o cenách takového upgradu bych se radši ani nebavil .
Nevím no, mě ani jeden z Led projektů zde na groweru nijak nenadchl..Ale každopádně je dobře že se tu něco takového ukáže ;-).
1. zajímá mě, jak jste dokázali , že původní rostliny pod led byly nižší asi o 30% a širší (košaté) než ty pod sodíkem.... zde http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
Nějakým zázrakem na fotkách ze slizně mají rostliny vytáhlou sodíkovou stavbu, žádný nižší široký keřík. Výška a stavba je nyní totožná.
2. výnos pod sodíkem 600W je žalostně malý, 300g udělám pod 400W na ploše 1x1M a pochybuji o tak malém výnose pod sodíkem, když v celém průběhu květu jsou na fotkách pod sodíkem větší palice než pod LED světlem.
Nebo to ostatní vydíte jinak? Pokud se pletu, tak mě opravte.