Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě vadí spíš přístup některých mladých lidí ke konopí. Nesnášim když někdo řekne "Já hulim, protože mám pak hustý stavy." Na takový lidi jsem alergickej, vyloženě se to týká lidí kolem patnácti, který si myslej že když tohle řeknou tak já vzteky spadnu z jahody...
Ondřej: Je to zbytečný člověče. Sice takový týpky taky nemam rád, ale nic s tim neudelas. Je to jejich svobodny rozhodnuti ze se chtej dostat do "hustyho stavu", tak proc se s tim srat. Kazdej k tomu ma svuj duvod. Nekomu treba muze prijit pitomý, kdyz nekdo rekne ze mu to pak dobře myslí a je v pohodě. Kazdej ma svuj duvod proc huli a ten by se mel respektovat.
Vadí mi, že i když jí mám HODNĚ, pořád jí mám málo...
Co se lidí týče ty nemusim vůbec, ale extra mě kakaj lidi co mi říkaj feťáku,lidi co když přiznám že jsem zrovna HIGH (Jinak by to vůbec nepoznali, na tom si zakládám...) mluví na mě pomalu a jak na D-E-B-I-L-A, lidi co se zhulí a není s nima řeč, páč se tleměj jak hovada a chovaj se snad i hůř...
Jo a paměť, tak o tý jsem chtěl taky něco napsat, ale ňák už nevím co...
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...
vadí mi
-že mam na to pořád chut (avšak vůle je silná, vim kde je míra)
-lidi co na to maj strašně drsný keci (v negativnim smyslu), ale nikdy to ani nezkusili, nebo se poprvy poblili
-lidi co hulí a myslí si že jsou diky tomu strašný frajeři
-že mi občas žloutne kytka a ja vubec nevim proč
-lidi co už hulí jen tak ze zvyku
-lidi co chlastaj, kouří po krabkách hnusný cigára a pak maj na me keci ,ze si proste obcas pohodove zahulim a jakej je to huleni hnus
Ale nejvíc mi vadí, že než to dotáhnem (vlastne ty nahore) alespon k dekriminalizaci, tak uz asi davno hulit nebudu.
je mimo zakon
pomalu roste
kdyz ji chce clovek koupit tak je draha, nekdy malo dostupna
je to svinstvo na plice
neda se hulit kazdej den jinak by clovek skoncil jako chodici guma
Mně na marihuaně nejvíc vadí to, že je jí málo když potřebuješ!
To, že dlouho roste a rychle se zhulí!!!
To, že už nikdy neprožiješ svůj první vyhulený stav znova!
A taky to, že když bereš trávu od kámošů, nikdy nevíš jak moc bude silná, jestli vůbec!!!
jak tady psal někdo s těma halucinacema....zhulil jsem toho mraky, poslední čtyři roky hulím jenom skunky....a nikdy sem žádné halucinace neměl..., připadá mi to taky hodně vymyšlené.....a že sem byl kolikrát tak na kaši, že sem se nemohl ani hejbat-))
Za dobu co hulim jsem zjistil jak moc jsou stavy závislý na vaší psychice. Pokud si vsugeruješ že máš halušky, budeš je mít... Jen by mě zajímalo, jestli má někdo stejnou zkušenost jako já, a to že celkem záleží na váze šlukovky... Zní to fakt divně, ale ty stavy jsou fakt rozdílný i u stejnýho modelu....
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...
Já už kolikrát měl dost hustý stavy.A je jedno kolik sem měl špeků.Jednou sem vyhulil 17 brk skunku + 3 venky.A furt sem byl tak nák v pohodě.Bylo to můj rekord.Víc už toho nebylo.Po celou dobu sem normálně komunikoval s lidma.Ale asi tak 4 měsíce před tim sem měl jen jedno brko sám.A byl sem fakt dost mimo.Kolikrát se mi po brkách změní uplně čich a taky sluch.Člověk cítí na mohem větší dálku.Slyší směs zvuků a nemůže je oddělit od sebe, jindy zase naopak.Hudbu slyší po částech.Je schopen daleko víc slyšet jednotlivý nástroje a tony než kdykoliv jindy.Asi je to celý o tom že zhulenýmu člověku se spomaluje život.Proto taky čas pomalu utíká.Jízda autem je taky jiná.Krásně je vidět když jedete autem jak je čas závislej na rychlosti.Mě osobně rozbila dost.Jednou se mi zdálo při chůzi jako bych skákal přes švihadlo.Šel sem a kolem se točilo švihadlo ale nebylo to švihadlo ale jakoby náká struna nebo saturna.A jak sem šel a neskákal tak sem měl pocit jako by mi to pokaždý useklo nohy, který mě ale zase do dalšího otočení narostli.A to fakt nekecam.A nebo sem stál u lavičky a měl pocit že do mě vráží a začal sem fakt mít křeče v nohou.To bylo když sem začínal.Ale občas mi podobný věci překvapí.Člověk se dívá na mraky a vidí tam králíčka s mraků jak se na mě směje.Za chvíli se ty mraky rozplynou a vidí tam jiný věci.Asi brka ovlivnujou dost fantazii a další věci.A nebo sem tuhle slyšet furt zvonit někde mobil, kámoš to slyšel taky ale zaboha sem nemohl zjistit odkud ty zvuku dou.Náše mobili to nebyli a nikdo nikdo.Nák sem vykoumal že ho někdo blízko nás ztratil a já jak debil sem ho zkoušel hledat.Hledáte pak něco co možná ani neni.Výsledek byl taky zajímavej naše sem prospekt s mobilama.Ale ty zvuky sme slyšeli oba.Pak sme šli pryč a já si i pamatoval tu melodii a pak sme přišli na to že je to Nokie pač tu melodii má v základnim nastavení.Já zažil plno nepochopitelnejch věcí a to jen ze skanků nebo hashe.Klidně se mi stane že se měsíc nic nestane a pak s ničeho nic bum.
Co se mi nelíbí je to že to člověka změní psychicky a že mi to kolikrát u lidí, který byly s náma ukazovalo pravdu o nich, u některech lidí bych o tu pravdu ani nestál.Pak se mi někdy nelíbí takový vtíravý myšlenky a otázky co se mi sami lejou od někud do hlavy aniž bych chtěl většinou se právě týkají přítomných lidí.Ale to není pravidlem záleží na lidech a taky na tom kde zrovna sme.Dál se mi nelíbí takový ty lidi co hulí pro nic za nic a moc nák nad tim nepřemejšlí.To sou jak už tady někdo psal tak ty lidi od 15-19.Taky jak který.Že je to nelegální je mi vcelku jedno já si stejně dam kde se mi zachce.
začátky (tak 6 let zpět) byly supr, sranda, jiný vnímání světa, něco novýho.. to uznaj snad všichni. Potom už to nebylo tak do výtlemu ale spíš společně s chlastem aby se člověk pořádně rozsekal. To mě časem přestalo bavit, přestal sem skoro chlastat a jen sem hulil, občas s lidma, občas sám, bylo to v pohodě ale začal sem se dost uzavírat do sebe, nedokázal sem se normálně bavit.. někam sem přišel, poseděl, pokecal zahulil a radši sem zmizel domů..
Už mě to taky trápilo, pak mi holka řekla že se jí to nelíbí tak sem toho nechal úplně. Je to 5 měsíců, s holkou sme se rozešli ale vim že už se k trávě nevrátim. Když kámoši hulej, dám si s nima cígo a pořád sem schopnej mluvit, bavit se, uvažovat.. svý sem si už odhulil, dalo mi to strašně moc ale poslední dobou mi to začlo dost brát a to mě začlo dost srát. Pěstuju dál, už se těšim až to kámošům rozdám a pořádně je zmastim
Po 6 letech už ani nevim co mi na ní vadí..Asi nic...Stala se součástí mě, a pro ostatní "normální" liid sem tim pádem já, a všichni moji známá feťáci a blázni...Ikdyž možná...